Wat betekent foutcode 846?

Je tv-ontvanger krijgt een verkeerd IP-adres om op het tv-netwerk te komen. De oorzaak kan een probleem in het netwerk zijn of je tv ontvangt een IP-adres van een ander apparaat. Denk hierbij aan een printer, een Apple Airport, een WiFi versterker of een ander apparaat dat aan je modem zit. Zet deze apparaten 1 voor 1 uit om er achter te komen welk apparaat dit veroorzaakt.

Oplossen foutcode 846

Start je tv-ontvanger niet goed op?

Vul je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in om te controleren of er een storing of gepland onderhoud is op jouw adres. Mobiele storingen of onderhoud vind je hier ook.

Is er geen storing, ga dan verder met stap 2.

  1. Zorg ervoor dat de tv-ontvanger rechtstreeks met een ethernetkabel is aangesloten op de Experia Box.
  2. Haal alle andere ethernetkabels die op de Experia Box ( modem) zijn aangesloten uit de geel gekleurde poorten van de Experia Box.
  3. Haal de stekker van je modem uit het stopcontact. Wacht 10 seconden. Stop de stekker van het modem weer in het stopcontact.
  4. Wacht 10 minuten tot het modem weer helemaal opgestart is.
  5. Haal de stekker van je tv-ontvanger nogmaals uit het stopcontact. Wacht 10 seconden en stop de stekker van je tv-ontvanger weer in het stopcontact.
  6. Heb je weer beeld? Sluit dan alle overige ethernetkabels weer aan op de Experia Box. En sluit je tv-ontvanger weer aan zoals die was aangesloten.

Is de storing niet verholpen, ga dan verder met de volgende stap.

    Experia Box rechtstreeks aangesloten op de tv-ontvanger

    Heb je alles geprobeerd, maar blijft foutcode 846 in beeld staan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om het probleem samen op te lossen. Wij staan altijd voor je klaar.