PUK-code opvragen

3x verkeerde pincode ingetoetst?


Als je 3 keer een onjuiste pincode hebt ingetoetst, wordt je toestel geblokkeerd. Je hebt dan een PUK-code nodig om je toestel weer te ontgrendelen. Gelukkig is dat vrij eenvoudig.

Snelste methode: vraag ‘m online op


Vraag je PUK-code op via ons online formulier. Ter identificatie vragen we je postcode en huisnummer en de laatste 4 cijfers van de bankrekening waarmee je je abonnement betaalt. Heb je KPN Prepaid? Dan kun je je identificeren aan de hand van je SIM-kaartnummer.

Voor welk mobiel nummer heb je een PUK-code nodig?

Overige opties voor PUK-code opvragen

Je PUK-code kun je vinden in MijnKPN onder het tabblad 'Service'.

Inloggen MijnKPN


Let op: Indien je nog geen MijnKPN hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Bij de registratie voor MijnKPN wordt er namelijk een sms gestuurd en die kun je niet ontvangen als je SIM-kaart is geblokkeerd.

Bij aanschaf van je abonnement of Prepaid SIM-kaart heb je een SIM-kaart pakket ontvangen. In dit pakket zit een kaart (zie hieronder) met daarop jouw persoonlijke PUK-code (het rood omcirkelde onderdeel). Je PUK-code bestaat uit 8 cijfers.

De PUK-code op de voorbeeldkaart is ter illustratie.

Meer dan 10 keer een foute PUK-code ingetoetst?

Let op: Als je 10 keer een foute PUK-code invoert is de SIM-kaart definitief geblokkeerd en is de kaart onbruikbaar geworden. Je zult dan een nieuwe SIM-kaart aan moeten vragen.

Waar ben je naar op zoek?

Vind je antwoord op onze site.