Vervangende SIM-kaart aanvragen

Ben je op zoek naar een vervangende SIM-kaart? Geen probleem, we helpen je graag. Heb je een Prepaid SIM-kaart nodig of een nieuwe voor je abonnement met toestel?

SIM-kaart voor je KPN Prepaid

Is je mobiele toestel geblokkeerd door een PIN-code 2, werkt je oude SIM-kaart niet in je nieuwe toestel of is je oude SIM-kaart defect/gestolen? In al deze gevallen kun je eenvoudig via ons online formulier een vervangende Prepaid SIM-kaart aanvragen.

  • Je houdt je mobiele nummer en prepaid-tegoed van je oude SIM-kaart.
  • De 3in1 SIM-kaart is geschikt voor elk toestel: een normale, een micro en een nano SIM-kaart in 1.
  • De kosten zijn € 9,15. Dit bedrag wordt verrekend met je prepaid-tegoed en kan niet geannuleerd worden.
  • Prepaid-tegoed te laag? Geef het 15 of 16 cijferige nummer van een nieuwe opwaardeerkaart of -bon van € 10,-. Het verschil van € 0,85 wordt bij je prepaid-tegoed opgeteld.

SIM-kaart voor je abonnement met toestel

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe SIM-kaart aan te vragen: (1) je ervaart toestelproblemen of (2) je hebt een nieuw SIM-kaart formaat voor je (nieuwe) mobiele telefoon nodig of (3) je wilt gebruik maken van diensten via NFC. Je bestelt 'm zelf eenvoudig via MijnKPN.

  • Na bestelling via MijnKPN wordt de nieuwe SIM-kaart binnen 5 dagen bij je thuis bezorgd.
  • Voorkom verlies van je contactgegevens door je contacten te kopiëren naar bijvoorbeeld een Google account.
  • Let op: gebruik je internetbankieren van ING, dan kun je na een wisseling van je SIM-kaart 48 uur niet internetbankieren.

Lukt het niet om online de SIM-kaart te bestellen? Vraag dan een nieuwe SIM-kaart aan in de kpn winkel of neem dan contact op met de Klantenservice. Na aanschaf in een kpn winkel krijg je direct de nieuwe SIM-kaart mee.

Contactloos gemak

Bij alle nieuwe abonnementen van KPN ontvang je standaard een NFC SIM-kaart. Deze SIM-kaart maakt het mogelijk om in de toekomst gebruik te maken van handige en veilige toepassingen zoals contactloos betalen of inchecken in het openbaar vervoer.