Problemen & Storingen met Internet & wifi

Heb je thuis ook een glasvezelaansluiting?

Is er in jouw woning ook een glasvezelaansluiting, maar gebruik je die nog niet? Wist je al dat je met glasvezel stabieler internet hebt? En je er meer apparaten tegelijk op kunt gebruiken? En dat je gewoon tv kan kijken, ook als er mensen tegelijk zitten te gamen en te downloaden? En dát, terwijl je hetzelfde maandbedrag blijft betalen!

Andere klanten zochten ook naar

Is er een wifi-verbinding en lukt het niet om verbinding te maken met wifi. Bijvoorbeeld vanaf je tablet of mobiel? Bekijk dan de onderstaande stap.

Heb je geen 3/4G internet op je mobiel? Of heb je wel internetverbinding maar is deze slecht? Start eerst je mobiele telefoon opnieuw op. In de meeste gevallen is dit de oplossing. Werkt dit niet? Bekijk dan de onderstaande stap.

Heb je een vraag over je factuur voor TV, Internet en Bellen? Bijvoorbeeld: waarom is de korting niet verrekend of waarom is mijn bedrag hoger dan ik dacht? Bekijk dan de onderstaande stap.

Heb je een vraag over je factuur voor mobiel? Bijvoorbeeld: waarom is mijn factuur hoger dan verwacht of waar zijn mijn MB’s aan opgegaan? Bekijk dan de onderstaande stap.