KPN WiFi HotSpots (via het Fon-netwerk)


Als KPN klant kan je onderweg gratis gebruik maken van KPN WiFi, bijvoorbeeld op treinstations, in winkelcentra en bij mensen thuis. KPN werkt hiervoor samen met het bedrijf Fon, dat in tientallen landen WiFi HotSpots aanbiedt. Zo kan jij gebruikmaken van 17 miljoen WiFi HotSpots in Nederland en het buitenland.

Hoe kan ik gebruik maken van KPN WiFi?

KPN WiFi werkt volgens het geven en ontvangen principe: jij stelt een beetje WiFi beschikbaar voor anderen en daar krijg je zelf toegang tot miljoenen HotSpots voor terug. Het delen van je WiFi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merk je zelf niets van het delen: je kunt gewoon blijven internetten zoals je gewend bent.

2 stappen om gebruik te maken van KPN WiFi

Stap 1 - Account aanmaken en modem delen:

Het account aanmaken kan op elke gewenste locatie. Je modem staat standaard juist ingesteld. Wil je dit wijzigen of nakijken, log dan via je browser in op je modem.

Stap 2 - De app downloaden en gebruiken:

Download de app en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Verbind daarna eenmalig met het WiFi-netwerk KPN Fon bij je WiFi-instellingen. De app logt je daarna automatisch in, elke keer als je in de buurt van een KPN WiFi-netwerk bent. Bekijk de video op deze pagina om te zien hoe het werkt.