Samsung Galaxy Note9

Sorry, de Note9 is niet meer beschikbaar.

Andere Samsung Galaxy's

De nieuwe Samsung is er! Check de Samsung Galaxy S21, Samsung S21+ en Samsung S21 Ultra.


Samsung Galaxy Note9

Voor de productieve én creatieve gebruiker

In een notendop is de Galaxy Note9 de zakelijke uitvoering van de Galaxy S9. Zo heeft de Note9 een iets strakker design door zijn vierkante hoeken. Ook is de Note9 een slagje groter en heeft hij nét wat meer power en extra features dan de S9. Dit maakt de Galaxy Note9 de ideale smartphone voor zowel de productieve als de creatieve gebruiker.

Note9, because size matters

De voorkant van de Samsung Galaxy Note9 bestaat uit een kraakhelder en kleurrijk Super Amoled Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over randen voor intens kijkgenot vanuit alle hoeken. Dit scherm meet 6,4-inch. Dat is 0,1-inch groter dan die van zijn voorganger, de Galaxy Note8. Hiermee heeft de Note9 het grootste Samsung-scherm ooit dat nog steeds lekker in de hand ligt.


Samsung Galaxy Note9

Spectaculaire S Pen met Bluetooth!

Een groter scherm betekent meer ruimte om grootse dingen te doen. Maar vooral de verbeterde S Pen geeft je een scala aan mogelijkheden. Moet je snel iets noteren? Trek de S Pen uit het toestel en schrijf of schets op het toegangsscherm zónder de Note9 aan te zetten. Ideaal voor onderweg of in een vergadering.

Note9, S Pen als afstandsbediening

Maar het kan nog spectaculairder. De S Pen van de Note9 is namelijk voorzien van Bluetooth ondersteuning. Hierdoor kun je de S Pen gebruiken als afstandsbediening! Bijvoorbeeld om een groepsselfie te maken met al je vrienden of collega’s, of om door slides van een presentatie te klikken. Hoe handig is dat?! Met een opgeladen S Pen kun je maar liefst 200 keer klikken; dat staat gelijk aan ongeveer een half uur. En na 40 minuutjes opladen, is de S Pen alweer klaar voor een volgend half uur.


Samsung Galaxy Note9


Galaxy Note9, hoogbegaafde camera

De camera van de Samsung Galaxy Note9 is voorzien van Artificial Intelligence (A.I). Arti wat?! Het is een technologie die de camera super slim maakt. In de praktijk betekent dit dat de camera van de Note9 bepaalde objecten, situaties en omgevingen herkent en hierop anticipeert. Sta je bijvoorbeeld op het punt om een foto te maken met een vieze lens of te veel tegenlicht, dan krijg je een melding op je scherm. Ook past de Note9 automatisch zijn camera-instellingen aan wanneer je bijvoorbeeld je hippe ontbijtje, je geliefde huisdier of een uitgestrekt landschap op de kiek zet. Zo maak jij altijd de perfecte foto.


Kleurrijke foto’s, ook in het donker

Maak jij graag foto’s van jou en je vriend(in) bij kaarslicht, tijdens een avondwandeling of feestjes in de club? Ook dan is de Samsung Galaxy Note9 ideaal voor jou. Deze smartphone is namelijk voorzien van een cameralens met een variabel diafragma. De werking hiervan is vergelijkbaar met die van het menselijk oog; de camera past zich aan de hoeveelheid licht. Zo kun je in alle lichtomstandigheden geweldige foto’s maken, dus ook in het donker. Strike a pose!


Samsung Galaxy Note9


Samsung Galaxy Note9, super powerrrrrrr

Met de superieure processor van de Samsung Galaxy Note9 navigeer je smoother dan ooit tevoren door al jouw apps en bestanden. Ook up- en downloaden gaat sneller dan je gewend bent. Dit kost natuurlijk de nodige energie, maar dat is geen probleem voor de powermotor van de Galaxy Note9. Deze smartphone heeft een extra grote en krachtige batterij van maar liefst 4000mAh. Dankzij de lange gebruiksduur van de batterij is twee keer per dag opladen niet meer nodig. Zo kun jij onderweg zorgeloos e-mailen, Whatsappen en video's kijken op jouw Note9.


Oneindig veel herinneringen

Bestanden wissen om geheugen vrij te maken, is verleden tijd met de Samsung Galaxy Note9. Het instapmodel van deze smartphone heeft namelijk 128 GB aan intern geheugen. Is dat niet genoeg? Dan kun je de Note9 van 128 GB met een SD kaartje uitbreiden tot 512 GB. Er is ook een Note9 variant met 512 GB intern geheugen. Kortom: met de Samsung Galaxy Note9 kom je nooit meer opslagruimte tekort. Zo kun je al jouw selfies, groepsfoto’s, video’s en zakelijke bestanden altijd bij je dragen.


Samsung Galaxy Note9


Overstappen naar jouw Galaxy Note9

Wanneer je van telefoon wisselt, wil je jouw oude foto's, video's, contacten en berichten natuurlijk meenemen. Met Samsung Switch zet jij al deze dierbare bestanden eenvoudig en snel over op jouw Samsung Galaxy Note9.Samsung Smart Switch: heel eenvoudig

Binnen de Samsung Smart Switch app selecteer je de bestanden die je over wilt zetten. Zo kun je je contacten, foto's en berichten direct meenemen naar je Samsung Galaxy Note9. Dit gaat via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Dat maakt overstappen naar jouw Galaxy Note9 dus heel eenvoudig.


Samsung Galaxy Note9


Bixby op jouw Samsung Galaxy Note9

Samsung’s Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent. Eigenlijk is Bixby veel meer dan dat. Bixby is een compleet andere manier van een smartphone bedienen. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Voortaan laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.


At your service

Via de camera van jouw Galaxy Note9 zoekt Bixby bijvoorbeeld automatisch meer informatie van wat hij ziet. Zo vertelt Bixby jou tijdens een citytrip alles over toeristische bezienswaardigheden en waar je kunt eten als een local. Bixby is altijd at your service.

Meer over onze Samsung producten.

Andere topmerken bij KPN