Extra tegoed aanvragen

Het eerste gedeelte van je gratis tegoed (€2,50) staat al direct op je simkaart. Het tweede gedeelte (€ 7,50) vraag je eenvoudig aan via MijnKPN.

Nog geen MijnKPN account? Volg de 3 stappen en vraag je extra tegoed aan:

1. Maak een KPN ID aan om in te loggen in MijnKPN
2. Koppel je prepaid product in MijnKPN
3. Vraag extra tegoed aan in MijnKPN

Vraag extra tegoed aan

Heb je al toegang tot MijnKPN en je prepaid product gekoppeld?
Je kunt dan direct je extra tegoed aanvragen.

Uitleg per stap

  1. Klik op registreren om een MijnKPN account aan te maken. Vul je e-mailadres in. Je ontvangt hierop een bevestigingslink
  2. Bevestig het e-mailadres door op de blauwe knop te drukken
  3. Vul je gegevens in en klik op afronden. Let op: voer hier je nieuwe nummer in
  1. Vul je mobiele nummer in en wacht op de verificatiecode
  2. Vul de verificatiecode in om je nummer te bevestigen
  3. Je nummer is gekoppeld aan je KPN ID
  1. Klik op Prepaid om het extra tegoed te ontvangen
  2. Vul het formulier in en de 7,50 extra beltegoed zal worden bijgeschreven. Je ontvangt een bevestiging
  3. Let op: het extra tegoed wordt niet getoond in MijnKPN. SMS gratis het woord SALDO naar 1266 om het in te zienWil je altijd bereikbaar zijn zonder op je tegoed te moeten letten? Dan kun je het beste overstappen van Prepaid naar een abonnement van KPN.

Veelgestelde vragen over het €7,50 extra tegoed

Let op: Deze €7,50 extra beltegoed wordt niet bijgeschreven bij je standaard-beltegoed, maar als een extra beltegoed. De €7,50 extra beltegoed is bijgeschreven zodra je een sms ter bevestiging hebt ontvangen.

Hoe vraag ik het op?
Als je belt naar *107#  kun je het saldo van dit extra beltegoed opvragen. (Bel naar *101#  om de saldo van je standaard-beltegoed op te vragen). Je kunt het extra beltegoed ook direct inzien in de KPN Prepaid App. De gesprekskosten worden als eerste van je extra tegoed verrekend.

Je kunt het extra beltegoed gebruiken om te internetten of om te bellen en sms'en naar gewone vaste- en mobiele nummers (geen premium service nummers) in Nederland en de EU.

Je kunt dit tegoed niet gebruiken voor het bellen naar het buitenland of voor commerciële sms-diensten. Ook niet voor het kopen van prepaid voordeelbundels en voor het bellen met 084-, 087-, 088- en 090x nummers.

Het extra beltegoed is onbeperkt houdbaar zolang je eens per half jaar je prepaid gebruikt. Bel of sms minimaal 1 keer per half jaar anders wordt het nummer afgesloten.