Prepaid opwaarderen

KPN Prepaid opwaarderen

Met KPN Prepaid heb je alle vrijheid en zit je nergens aan vast. Het is geen abonnement, dus je hebt geen vaste maandelijkse kosten. Het prepaid tegoed gebruik je voor bellen, sms’en en internetten op je mobiele telefoon. En zodra het op is, kun je het makkelijk online opwaarderen.

Jouw tegoed is onbeperkt houdbaar, zolang je eens per half jaar je prepaid gebruikt. Het tegoed is eenvoudig en gratis op te vragen door een SMS te sturen met de tekst ‘SALDO’ naar 1266. Of bekijk je tegoed in MijnKPN.

Eenmalig online opwaarderen

Extra tegoed bij opwaarderen

Met het Bonustariefplan van KPN Prepaid ontvang je na elke opwaardering automatisch extra bonustegoed. Hoe hoger het opwaardeerbedrag, hoe meer bonustegoed je ontvangt.

Alles over het Bonustariefplan


Veelgestelde vragen over opwaarderen

  • Sms gratis het woord SALDO naar 1266 en ontvang een gratis sms met je tegoed(en)
  • Bel *101# voor je beltegoed of *107# voor je extra bonustegoed.
  • Kijk in MijnKPN
Het opwaarderen op kpn.com gebeurt in een veilige omgeving en voldoet aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Alle bankgegevens zijn volledig beveiligd en niet toegankelijk voor derden.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het opwaarderen van je prepaid tegoed via kpn.com. Je betaalt alleen het beltegoed.

Om het overzichtelijk te maken hebben we alle tegoeden even voor je op een rijtje gezet.

Je prepaid tegoed is onbeperkt geldig, maar je moet je tegoed wel 1 keer in de 6 maanden gebruiken om het tegoed actief te houden.

Je Mobiel Prepaid tegoed kun je gratis en eenvoudig opwaarderen, ook wanneer je in het buitenland bent. Dat kan online of met een tegoedbon, of simpelweg met je mobiel.

Uit beveiligingsoverwegingen kun je maximaal 3 keer per dag met dezelfde Creditcard een opwaardering doen. Als je vaker wilt opwaarderen kun je altijd gebruik maken van iDeal.

Alle nieuwe KPN Prepaid klanten ontvangen gratis € 10 tegoed als welkomstcadeau. € 2,50 staat al op je SIM-kaart en € 7,50 kun je éénvoudig aanvragen via MijnKPN. Je kunt het extra tegoed aanvragen tot 3 maanden na het eerste gebruik van je SIM-kaart.