Oxxio stapt over met bellen

We hebben voor je overgang van Oxxio naar KPN de kosten voor je abonnement hetzelfde gehouden. Helaas lukt dat niet voor de beltarieven. De beltarieven bij KPN zijn hoger dan bij Oxxio. Om onverwachte kosten voor het bellen te voorkomen, heeft KPN BelOnbeperkt bundels.

We zetten bij de overgang BelOnberperkt Nederland alvast 1 maand gratis voor je aan, zo heb je de eerste maand geen onverwachte belkosten. Dit abonnement gaat automatisch weer uit. Het is niet mogelijk om zelf eerder de BelOnbeperkt bundel uit te zetten.

We doen je na de overgang naar KPN per mail een welkomstaanbod om de BelOnbeperkt bundel te verlengen. Ga je daar niet op in voor de einddatum van je maand gratis, dan stoppen we de BelOnbeperkt bundel.

Voordelig bellen bij KPN

Als je KPN Vast Bellen hebt kun je kiezen uit verschillende belbundels. Wil je geen onverwachte belkosten? Kies dan voor een BelOnbeperkt bundel.

BelOnbeperkt Nederland

Met dit abonnement kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Nederland.

BelOnbeperkt Altijd

Met dit abonnement kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in ruim 80 landen.

Alles over de overgang van Oxxio naar KPN

Wil je weten wat de overgang van Oxxio naar KPN voor jou betekent? Op de Oxxio pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Meer informatie