Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel

21 november 2017

Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? En wil je de maandelijkse kosten graag laag houden? Ga dan voor Sim Only van KPN! Met deze losse abonnementen betaal je alleen voor MB’s, minuten en sms’jes. Ideaal als je nog een goed werkende mobiele telefoon hebt. En met KPN Compleet krijg je ook nog eens extra voordelen!

Geen BKR met Sim Only

Een Sim Only abonnement is dus goedkoper dan een abonnement met toestel. Een ander voordeel van een Sim Only abonnement is dat je niet wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Je krijgt zo’n BKR-registratie op basis van deze twee voorwaarden: (1) je sluit een abonnement af met een telefoon van 250 euro of meer én (2) je betaalt deze telefoon per maand af. Het totaalbedrag dat je maandelijks afbetaalt voor je nieuwe telefoon, wordt namelijk gezien als een lening. Het nadeel van een BKR-registratie is dat het je maximale leenbedrag voor andere leningen beïnvloedt. Denk hierbij aan je hypotheek.

Toch word je niet bij alle abonnementen met toestel BKR geregistreerd. Zo voorkom je een BKR-registratie wanneer je je telefoon in één keer afbetaalt óf wanneer de lening van je telefoon lager is dan 250 euro. Een voorbeeldje: je wilt een abonnement met een telefoon van 400 euro. Wanneer je bij de start van je abonnement een eenmalige bijbetaling van 151 euro doet, dan is het bedrag dat je maandelijks in termijnen afbetaalt nog maar 249 euro. Omdat dit leenbedrag dus lager dan 250 is, word je niet geregistreerd bij het BKR.

Sim Only is ideaal voor kinderen

Moet jouw zoon of dochter een eind fietsen om op school komen? Dan is het een geruststellende gedachte dat hij of zij jou altijd kan bereiken wanneer er iets aan de hand is. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je kind te verrassen met een gloednieuwe smartphone met abonnement. Maar wil je de maandelijkse kosten laag houden? En heb je nog een prima toestel in de la liggen? Ga dan voor ons telefoon abonnement voor je kind: Kids sim!

Altijd bereikbaar met Sim Only van KPN

Met een Sim Only abonnement ben je altijd bereikbaar, óók als de MB’s of minuten van de bundel op zijn. Dus heeft jouw kind alles al opgemaakt, maar moet hij onverhoopt toch een noodtelefoontje plegen? Dat kan met Sim Only van KPN! Je betaalt dan alleen een hoger tarief (23 cent per minuut). Ook kan jouw kind met Sim Only van KPN nog steeds internetten wanneer de MB-bundel op is; de internetsnelheid wordt alleen automatisch vertraagd.

Sim Only abonnementen op maat

Bij KPN kun je kiezen uit voordelige Sim Only abonnementen. Maar welk abonnement past het beste bij jou of je kind? Wij helpen je kiezen. Of je kunt zelf onze opties voor Sim Only vergelijken.

Vind je internetten op je telefoon maar niks en bel je vaak en lang met bijvoorbeeld je zus en (schoon)moeder? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen wat jij nodig hebt. Zit jouw dochter de hele dag te Whatsappen met haar vriendinnetjes en kijkt ze graag make-upvlogs op YouTube? Of is jouw zoon niet van spelletjeswebsites af te slaan? Kies dan een Sim Only abonnement met veel MB’s voor je kinderen. Een bundel van 2 GB is genoeg om onbezorgd te WhatsAppen en daarbij zo nu en dan een foto te sturen. Ben je vaker online en heb je dus meer MB’s nodig? Voor maar 5 euro per maand extra krijg je bij KPN een bundel van maar liefst 5 GB. Heb je meerdere Sim Only abonnementen van KPN geregistreerd staan op jouw adres en heb je Internet van KPN? Dan krijg je van ons ook nog eens dubbel zoveel MB’s! Hiermee kun je eindeloos chatten, FaceTimen, online gamen en YouTube-video’s kijken.

Familievoordeel met Compleet

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer voordelen je krijgt. Dit heet KPN Compleet.

Zo krijg je vijf euro korting op elk Sim Only abonnement dat geregistreerd staat op jouw adres. Heb je Internet en TV van KPN? Dan krijg je bij ieder Sim Only abonnement ook dubbel zoveel data. Met dubbel zoveel data kun je dus dubbel zoveel WhatsAppen, YouTube-video’s kijken en Netflix’en op je mobiel.

MB’s delen is het het nieuwe zakgeld

Ook kun je met KPN Compleet onbeperkt bellen met de telefoonnummers op jouw adres én onderling MB’s delen. Heeft jouw zoon of dochter met die steengoede rapportcijfers wel een extraatje verdiend? Geef hem of haar dan zakgeld in de vorm van een surfsessie op het wereldwijde web met de MB’s die jij toch niet gebruikt. Je doet dit eenvoudig en snel via MijnKPN  en de MijnKPN-app.

Binnenkort kun je bij KPN kiezen voor een digitale simkaart: e sim. Zo heb je nooit meer gedoe met plasticen simkaartjes!

Ook interessant voor jou:

Mobiel

10 toffe dingen die je met je iPhone X kunt doen

Mobiel

64 GB of 256 GB; hoeveel geheugen heb ik nodig voor mijn iPhone 8 of iPhone X?

Mobiel

Siri grappen en vragen, ken jij ze al?