Alle initiatieven waarmee KPN Nederland verbindt #KPNHELPT


Als netwerk van Nederland doen we er echt alles aan om te zorgen dat we verbonden zijn en blijven. Nederland werkt en leeft massaal thuis. Om thuiswerken en thuis zijn zo goed mogelijk te faciliteren biedt KPN hulp aan. Zo helpen we elkaar, want samen zijn we sterk.


Je hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te zijn

Ondanks alle zorgen weten we met z’n allen het dagelijks leven zo goed als mogelijk voort te zetten. Ontzettend veel mensen dragen bij en helpen deze crisis te bezweren. Nederland voelt meer verbonden dan ooit. Daarom brengen we een ode. Zo wil KPN Nederland bevestigen in hun verbondenheid en oproepen vooral zo door te gaan, maar wel met afstand.

Je hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te zijn. Houd afstand, houd contact.

Bekijk hier de initiatieven

500.000 gratis virusscanners
Voor thuiswerkers

Het is belangrijk dat iedereen veilige kan thuiswerken. Samen met onze partner Trend Micro bieden wij de mogelijkheid om 6 maanden kosteloos en zonder verplichtingen gebruik te maken van het securityproduct Trend Micro™.

KPN helpt kinderen
aan wifi voor hun schoolwerk

Veel scholen hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om het onderwijs online te krijgen. Met mooi resultaat. Kinderen kunnen online blijven leren, chatten met hun leerkrachten en bij de kleuters is er ‘s ochtends een online kringgesprek. Helaas zijn er nog steeds kinderen die thuis geen wifi hebben, omdat daar geen geld voor is. Deze kinderen horen er ook bij!

Lees op de website van het Mooiste Contact fonds wat KPN voor deze kinderen doet.

Extra filmzenders
Voor alle tv klanten

Voor iTV klanten stelt KPN vanaf vandaag tot en met 13 april de volgende zenders gratis beschikbaar:

  • Film1 kanalen t/m 13 april
  • Nick Jr, Nick Toons, Nick Music en Baby TV t/m 1 juni
  • Crime+Investigation, MTV Music 24, 192 TV en Comedy Central Extra t/m 1 juni
  • Iedereen Live kanaal 70

Meer weten over dit extra aanbod?

Geen extra kosten buiten uw bundel

Hebt u KPN EEN MKB of een grootzakelijk abonnement? Dan rekenen we geen kosten voor bellen buiten uw bundel. Deze actie is de hele maand april geldig en is alleen voor oproepen binnen de EU. (Kosten voor het bellen naar 090X-, 18-, 067-, 084* en 087-nummers worden wel in rekening gebracht).

Gratis vergaderen
met Mijn Vergadernummer

Om eenvouding thuis of onderweg te vergaderen bieden we het KPN vergaderplatform. Het aanmaken van een vergadernummer is voor iedereen met een Nederlands mobiel nummer mogelijk, ook als u geen KPN klant bent. Het bellen naar een vergadernummer is ook mogelijk vanaf een vaste aansluiting.

Let op!
Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor het gratis vergadernummer is KPN genoodzaakt om de uitgifte van nieuwe vergadernummers tijdelijk te pauzeren.
Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt om de capaciteit van het platform te vergroten.


Tips voor alle thuiswerkers

Lees het blog

Beluister de podcast: Digital Heroes #6 - Thuiswerken


Miljoenen Nederlanders werken deze weken noodgedwongen thuis, als gevolg van het corona-virus. Hoe organiseer je dat als bedrijf en wat betekent werken op afstand voor de samenwerking tussen medewerkers?  Daarover gaat het in deze speciale extra aflevering van Digital Heroes. John spreekt - op afstand uiteraard - met Robbert Kelder, directeur Innovatie bij KPN Werkplek. Die legt uit welke smaken er zijn voor het inrichten van een digitale werkplek waarmee bedrijfsprocessen ondanks de corona-crisis toch door kunnen gaan.

KPN neemt maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Wil je weten welke maatregelen KPN neemt?