Alle initiatieven waarmee KPN Nederland verbindt #KPNHELPT


Als netwerk van Nederland doen we er echt alles aan om te zorgen dat we verbonden zijn en blijven. Nederland werkt en leeft massaal thuis. Om thuiswerken en thuis zijn zo goed mogelijk te faciliteren biedt KPN hulp aan. Zo helpen we elkaar, want samen zijn we sterk.


Je hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te zijn

Ondanks alle zorgen weten we met z’n allen het dagelijks leven zo goed als mogelijk voort te zetten. Ontzettend veel mensen dragen bij en helpen deze crisis te bezweren. Nederland voelt meer verbonden dan ooit. Daarom brengen we een ode. Zo wil KPN Nederland bevestigen in hun verbondenheid en oproepen vooral zo door te gaan, maar wel met afstand.

Je hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te zijn. Houd afstand, houd contact.

Bekijk hier de initiatieven

Gratis virusscanners
Voor thuiswerkers

Het is belangrijk dat iedereen veilig kan thuiswerken. Daarom krijg je bij een Internet (en TV) abonnement van KPN gratis KPN Veilig. Kies je voor KPN EEN MKB, dan krijg je 3 maanden gratis F-secure.

Als extra optie bieden we je nu ook gratis het securityproduct van onze partner Trend Micro™. Gebruik Trend Micro 6 maanden zonder verplichtingen.”

KPN helpt kinderen
aan wifi voor hun schoolwerk

Veel scholen hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om het onderwijs online te krijgen. Met mooi resultaat. Kinderen kunnen online blijven leren, chatten met hun leerkrachten en bij de kleuters is er ‘s ochtends een online kringgesprek. Helaas zijn er nog steeds kinderen die thuis geen wifi hebben, omdat daar geen geld voor is. Deze kinderen horen er ook bij!

Lees op de website van het Mooiste Contact fonds wat KPN voor deze kinderen doet.

Extra filmzenders
Voor alle tv klanten

Voor iTV klanten stelt KPN t/m 1 juni de volgende zenders gratis beschikbaar

  • Nick Jr, Nick Toons, Nick Music en Baby TV
  • Crime+Investigation, MTV Music 24, 192 TV en Comedy Central Extra
  • Iedereen Live (kanaal 70)

Meer weten over gratis kids zenders?

Eenvoudig vergaderen met collega's
Met Mijn Vergadernummer

Om eenvoudig thuis of onderweg te vergaderen maak je gebruik van het KPN vergaderplatform. Het aanmaken van een vergadernummer is voor iedereen met een Nederlands mobiel nummer gratis, ook als u geen KPN klant bent. Het bellen naar een vergadernummer is voor deelnemers ook mogelijk vanaf een vaste aansluiting.

Vanaf 1 mei tot 30 juni 2020 betaal je voor het gebruik van Mijn Vergadernummer een symbolisch bedrag van € 0,02 (inclusief btw) per minuut.


Tips voor alle thuiswerkers

Doe jij ook veel meer online vanuit huis deze dagen? Internetcriminelen ook! Let goed op als je e-mails of andere berichten krijgt. Word je gevraagd haast te maken, gaat het om geld of wordt gevraagd (direct) in te loggen en gaat het over het Corona-virus? Eerst checken, dan klikken! #eerstcheckendanklikken #coronaphishing

Lees het blog

Beluister de podcast: Digital Heroes #6 - ThuiswerkenMiljoenen Nederlanders werken deze weken noodgedwongen thuis, als gevolg van het corona-virus. Hoe organiseer je dat als bedrijf en wat betekent werken op afstand voor de samenwerking tussen medewerkers? 
Daarover gaat het in deze speciale extra aflevering van Digital Heroes. John spreekt - op afstand uiteraard - met Robbert Kelder, directeur Innovatie bij KPN Werkplek. Die legt uit welke smaken er zijn voor het inrichten van een digitale werkplek waarmee bedrijfsprocessen ondanks de corona-crisis toch door kunnen gaan.

KPN neemt maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Wil je weten welke maatregelen KPN neemt?