Glasvezel Hengelo

In steeds meer huishoudens in Hengelo is al glasvezel beschikbaar. Met glasvezel geniet je van:

  • Je eigen lijn en stabiele snelheid
  • Even snel up- als downloaden
  • De internetsnelheid is uit te breiden tot 500 MBit

Wil je ook razendsnel internetten via het glasvezelnetwerk? Doe de postcodecheck om te zien of glasvezel ook op jouw adres beschikbaar is.

Doe de postcodecheck

Het verschil tussen glasvezel en kabelinternet

De snelheid van kabelinternet ligt meestal rond de 50 a 60 Mbit/s, terwijl glasvezel begint bij 100 Mbit/s tot wel 500 Mbit/s. Daarbij is de uploadsnelheid bij kabel lager dan de downloadsnelheid. Bij glasvezel is dit gelijk.

Betrouwbaar netwerk

Glasvezel internet wordt geleverd via zeer sterke glasdraden die ongevoelig zijn voor invloeden van buitenaf of internetgebruik van anderen, waardoor de verbinding stabiel blijft.

Wat gebeurt er als er glasvezel wordt aangelegd in jouw buurt in Hengelo?

Stap 1

Er wordt door glasvezelaanbieder Reggefiber continu gekeken waar glasvezel kan worden aangelegd. Als in jouw buurt in Hengelo glasvezel wordt aangelegd, dan neemt Reggefiber contact met je op. Het duurt dan ongeveer 6 maanden voordat je geniet van razendsnel internet via glasvezel. Dit is wat er in die tijd gebeurt

Stap 2

Wanneer het netwerk is aangelegd, wordt dit aangesloten op je woning. De glasvezelkabel wordt 60 cm onder je tuin naar je huis doorgetrokken, zodat je tuin en de bestrating niet beschadigd worden.

Stap 3

In overleg wordt bepaald waar jouw glasvezelmodem moet komen te staan. Nadat je Internet en TV hebt besteld, wordt er een afspraak met onze monteur gemaakt. Hij activeert thuis je verbinding en sluit je aan op het netwerk.

TV-kijken zoals jij het wilt

Met glasvezel van KPN geniet je van haarscherpe beeldkwaliteit. Bovendien kijk je televisie waar, wanneer en hoe jij wilt met Interactieve TV. Met Begin Gemist, Live Pauzeren en Interactieve TV Online hoef je niets meer te missen.

Razendsnel up- en downloaden

Met glasvezel van KPN is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Zelfs als je allemaal tegelijk van het internet gebruikmaakt, gaat het uploaden van grote bestanden of het downloaden van je favoriete muziek razendsnel.

Je eigen stabiele internet

Met glasvezel haal je je eigen stabiele internet lijn in huis. Je internetsnelheid wordt dus niet meer verstoord door externe factoren. De snelheid is altijd stabiel.

Persoonlijk glasvezel advies

Wil je advies over glasvezel internet, in een winkel in jouw buurt, of gewoon bij jou thuis? Maak online een afspraak en laat de glasvezel adviseur gratis bij je thuis langskomen voor persoonlijk advies, of kom langs in de winkel.


Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Internet

Online gamen doe je met glasvezelinternet

Internet

5 voordelen van glasvezel

Internet

Alle apparaten online met glasvezel