KPN Glasvezel Internet in Zeeland

Zeeland krijgt 't: supersnel en superstabiel KPN Glasvezel Internet. Dat kan echt alles aan. KPN Glasvezel is sneller dan het licht en superstabiel. Storingen? Kleine kans. Er stroomt namelijk licht door de kabels in plaats van stroom. Up- en downloaden gaat even snel. En je betaalt er niks extra’s voor.

Wil je op de hoogte blijven van de glasvezelaanleg in jouw buurt? Schrijf je dan in voor de glasvezelwekker.

Ga razendsnel op je doel af:

Glasvezel, mok ok è!

Heel Zeeland krijgt 't: glasvezel internet. Voor thuis óf op de zaak. Blijf op de hoogte van de planning en aansluiting van jouw adres.

Waar ligt glasvezel in Zeeland?

Benieuwd of jij glasvezel in huis hebt? Check direct of je bent aangesloten op het glasvezelnetwerk van Nederland.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Ben je ondernemer? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk glasvezel in Zeeland.

Tot 1 Gbit up- en downloaden
Superstabiele verbinding
Een internetlijn naar ieder huis

Zo wordt glasvezel aangelegdHoera, je krijgt glasvezel

Je krijgt een brief waarin staat dat glasvezel wordt aangelegd in jouw buurt. Is jouw buurt nog niet aan de beurt? Blijf dan op de hoogte van de planning in jouw wijk via de glasvezelwekker.

Toestemming geven

Geef toestemming om jouw woning aan te laten sluiten op het glasvezelnetwerk van Nederland. Dit doe je bij de partij die glasvezel aanlegt. Vaak zijn dit KPN Netwerk of Glaspoort.

Glasvezel aanleggen

De glasvezelkabels worden met behulp van graafmachines in de grond gelegd.Abonnement bestellen

Je kunt tijdens de aanleg alvast een KPN internet en tv abonnement vooruit bestellen. Ben je al klant van KPN? Dan wordt jouw abonnement gratis omgezet naar een KPN Glasvezel abonnement.

Huisaansluiting

Als het glasvezelnetwerk is aangelegd, dan komt er een monteur bij je thuis om jouw woning van een glasvezel aansluiting te voorzien.

Installatie

Na de aansluiting in je huis is glasvezel klaar voor gebruik. Er komt een monteur langs om jouw glasvezelverbinding te activeren.

Wanneer krijg jij KPN Glasvezel?

Met de glasvezelwekker weet jij 't als eerste

Blijf op de hoogte van de ontwikkelen rondom glasvezel voor thuis of Zakelijk Glasvezel in Zeeland. Laat je gegevens achter en krijg een melding als er nieuws is.

Chatten over glasvezel

Gebruik de chat voor meer informatie over abonnementen, internetsnelheden of de status en planning voor jouw straat.

Bezoek een KPN winkel

Vragen over de mogelijkheden of het bestellen van glasvezel? En heb je graag persoonlijk contact? Bezoek een Zeeuwse KPN winkel in jouw buurt.

Live (video)gesprek

Vragen over glasvezel in Zeeland? Stel ze aan een adviseur in een live (video)gesprek op afstand. Helemaal gratis en vrijblijvend.

Meer lezen over glasvezel in Zeeland

Extra snel glasvezelnetwerk in Zeeland

In Zeeland worden in totaal 50 duizend huishoudens aangesloten op een extra snel glasvezelnetwerk. Dat betekent internetten, gamen en streamen met snelheden tot wel 1 Gbit/s.

Glasvezelaanleg Goes van start

De glasvezelaanleg in Goes is van start. In 2023 zijn de werkzaamheden naar verwachting afgerond en profiteert vrijwel iedere inwoner van Goes van snel glasvezelinternet. In totaal realiseert KPN circa 17.000 glasvezelaansluitingen.

Glasvezel in bestaande bouw en nieuwbouw

We rollen supersnel en superstabiel glasvezel de komende jaren uit in o.a. Vlissingen, Terneuzen, Axel - Sas van Gent, Goes, Yerseke en Tholen. Niet alleen in bestaande bouw, maar ook in nieuwbouw!


De voordelen van Glasvezel InternetSnelheden tot 1 Gbps

Bij glasvezel van KPN gaat uploaden en downloaden even snel. Tot maar liefst 1 Gigabit per seconde.

Stabiel en betrouwbaar

Of je nu Netflix streamt of een bestand uploadt: met glasvezel voor thuis of zakelijk glasvezel is je verbinding gegarandeerd stabiel.

Korting bij combineren

Overstappen naar KPN glasvezel is makkelijk en kost niets extra's. Je krijgt zelfs korting als je glasvezel met andere diensten combineert.