Glasvezel Internet via GlaswebVenray

​GlaswebVenray heeft een actief glasvezelnetwerk in de kerkdorpen van de gemeente Venray en het dorp Holthees. Zij bieden nu ook Glasvezel Internet aan van KPN. De wijken van Venray worden door KPN zelf aangelegd. Zo kun je in heel Venray en Holthees kiezen voor Glasvezel Internet van KPN. 

Zo krijg je toegang tot het glasvezelnetwerk van GlaswebVenray

Bekijk welke situatie voor jou geldt.

Actieve glasvezelaansluiting binnen de bebouwde kom

​Woon je binnen de bebouwde kom en is de glasvezelaansluiting in je woning gereed? Dan kun je direct KPN Glasvezel Internet bestellen. Doe de postcodecheck om te zien wat we op jouw adres aanbieden. Twijfel je of jouw adres binnen de bebouwde kom ligt? Stuur dan een mail met je naam, adres, postcode en contactgegevens naar info@glaswebvenray.nu.

Actieve glasvezelaansluiting buiten de bebouwde kom

Woon je buiten de bebouwde kom?GlaswebVenray vraagt dan een “buiten bebouwde kom toeslag” om gebruik te kunnen maken van hun glasvezelnetwerk. Deze moet je voldoen voordat je Glasvezel Internet van KPN kunt bestellen. Schrijf je in bij GlaswebVenray via het inschrijfformulier.

Nog geen glasvezelaansluiting in huis

Heb je nog geen glasvezelaansluiting van GlaswebVenray in je woning? Dan kan het zijn dat glasvezel alleen tot de erfgrens is aangelegd. Meld je voor meer informatie aan bij GlaswebVenray. Stuur een mail met je naam, adres, postcode en contactgegevens naar info@glaswebvenray.nu.

Doe de postcodecheck

Woon je in of rond Venray en wil je weten of je glasvezel kunt bestellen? Doe dan de postcodecheck.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Al klant van KPN en wil je over op glasvezel?

Je woont binnen de bebouwde kom

Als je al klant bent van KPN kun je over op glasvezel van GlaswebVenray met behoud van je KPN abonnement. Is glasvezel al beschikbaar op jouw adres? Neem contact op met onze klantenservice om je abonnement over te zetten.

Je woont buiten de bebouwde kom

Ook buiten de bebouwde kom kun je over op glasvezel van GlaswebVenray met behoud van je KPN abonnement. GlaswebVenray vraagt wel een 'buiten bebouwde kom' toeslag. Deze moet je eerst voldoen voordat je over kan op glasvezel. Meld je aan bij GlaswebVenray via het inschrijfformulier.

Over GlaswebVenray

Cooperatie GlaswebVenray

De Coöperatie GlaswebVenray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden. Gezamenlijk zorgen ze voor het glasvezelnetwerk in de kerkdorpen van de gemeente Venray en het dorp Holthees.

GlaswebVenray kosten

GlaswebVenray kan kosten in rekening brengen voor de aanleg van jouw glasvezelaansluiting. De kosten verschillen per adres. Neem contact op met GlaswebVenray voor een offerte.

Daarom zit je goed bij KPN

2Maandelijks aanpasbaar

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan via MijnKPN. Ook omlaag.

Combinatiekorting

Combineer Internet en Mobiel en krijg tot €7,50 korting.

KPN SuperWifi

Met KPN SuperWifi heb je overal in huis perfect bereik. Van kelder tot zolder.

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je GlaswebVenray vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

De Coöperatie GlaswebVenray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden. Gezamenlijk leggen ze een glasvezelnetwerk aan in de buitengebieden van Venray en Holthees. KPN is een van de providers die levert over het netwerk van GlaswebVenray. Je kunt dus een Glasvezel Internet abonnement van KPN afsluiten op het netwerk van GlaswebVenray.

GlaswebVenray kan kosten in rekening brengen voor jouw glasvezelaansluiting. Dit verschilt per adres. Neem contact op met GlaswebVenray of bekijk de website voor meer informatie.

Doe de postcodecheck om de situatie te bekijken op jouw adres.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet