Glasvezel via Glasweb Venray of KPN?

Ben je op zoek naar een internetabonnement? Grote kans dat KPN een abonnement voor je heeft. Soms bieden we glasvezel internet aan en soms gaat de internetverbinding via het betrouwbare telefoonnetwerk van KPN.

KPN en Glasweb Venray

KPN rolt glasvezel uit in het centrum van Venray. Glasweb Venray voorziet het gebied rondom Venray van glasvezel. Zo krijgt heel Venray toegang tot glasvezel internet.

Doe de postcodecheck

Woon je buitenaf of in de stad? Je adres bepaalt of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Vul hieronder jouw adresgegevens in en krijg direct antwoord op je vraag. De postcodecheck werkt met je postcode en huisnummer.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

KPN en Glasweb Venray: glasvezel in gemeente Venray

Cooperatie GlaswebVenray

De Coöperatie GlaswebVenray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden. Gezamenlijk zorgen ze voor glasvezelnetwerk in Venray en Holthees. Bekijk hun eigen website voor meer informatie.

GlaswebVenray kosten

Als je je bij GlaswebVenray wilt aanmelden, moet je hier kosten voor betalen. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is namelijk een kostbare klus. Wil je over op glasvezel van Glasweb Venray? Houd er dan rekening mee dat je hiervoor vastrechtvergoeding dient te betalen. Wat de kosten van Glasvezel Venray zijn, is niet bekend bij KPN.

GlaswebVenray providers

KPN is niet een van de providers van Glasweb Venray. Dit betekent dat je geen glasvezelabonnement via Glasweb Venray van KPN kunt afsluiten. Wil je liever wel bij KPN blijven? Dan kun je gebruik maken van Standaard Internet via de telefoonlijn. Doe de postcodecheck om te ontdekken wat je opties zijn.

Glasweb Venray in jouw straat? Dit zijn je opties

2Ik heb nog geen internet van KPN

KPN werkt niet samen met Glasweb Venray. Toch kun je klant bij ons worden. We leveren ons internet dan via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Ik heb al internet van KPN, wat nu?

Je hoeft niets te doen. Je bent niet verplicht om in zee te gaan met Glasweb Venray. Meestal kost dit jou namelijk geld. Wil je jouw KPN abonnement bekijken of wijzigen? Dan kan dat in MijnKPN.

Glasvezel Venray: glasvezel plaatsen en glasvezelplanningGlasvezel plaatsen in Nederland

GlaswebVenray legt glasvezel in Venray. Woon je niet in Venray en ben je benieuwd naar de status van glasvezel in jouw woonplaats? Bekijk dan ons overzicht met plaatsen en lees meer over de glasvezelplanning in verschillende plaatsen. Staat jouw gemeente er niet tussen? Vul dan je postcode bovenaan deze pagina in. Dan krijg je meer informatie over glasvezel op jouw adres.

GlaswebVenray planning

De uitrol van glasvezel in de gemeente Venray is afgerond. Heb je nog geen glasvezel? Dan kan het zijn dat Glasvezel Venray het alleen tot de erfgrens heeft aangelegd, of dat er helemaal geen glasvezel in jouw straat ligt. Doe de postcodecheck bovenaan deze pagina om te zien wat jouw opties zijn met KPN.

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met KPN Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er KPN Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Al klant en over op glasvezel?

Dat kan gratis en zonder gedoe. Je kunt op de onderstaande pagina gemakkelijk overstappen van koper naar glasvezel. Bekijk de mogelijkheden direct.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Glasweb Venray is een lokale aanbieder die glasvezel aanlegt. L2Fiber werkt niet met KPN samen bij de aanleg van het glasvezelnetwerk. Wel kun je gebruik maken van het normale KPN-netwerk voor internet, televisie en vast bellen.

De kosten voor Glasvezel Venray en de aanleg van het glasvezel zijn meestal voor jouw rekening. Je bent dus niet verplicht om met Glasweb Venray in zee te gaan.

Als KPNNetwerkNL glasvezel aanlegt, als onderdeel van een grote project, dan is de aanleg voor jou kosteloos.

KPN streeft ernaar om iedere week duizenden nieuwe adressen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je glasvezel op jouw adres kunt verwachten.

Wil je de abonnementen en de prijzen van KPN vergelijken met andere aanbieders? Dan kun je terecht op onze Glasvezel Vergelijken pagina.

Of wil je andere lokale glasvezelaanbieders bekijken? Lees dan meer over GetNet, Delta Fiber, KT Waalre of Glasvezel Buitenaf.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je Glasweb Venray vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.