Glasvezel Internet via GlaswebVenray

​GlaswebVenray legt glasvezel aan in de buitengebieden van Venray en het dorp Holthees. Zij bieden nu ook internet aan van KPN. Het centrum van Venray wordt door KPN zelf aangelegd. Zo kun je in heel Venray en Holthees kiezen voor Glasvezel Internet van KPN. 

Zo krijg jij toegang tot het glasvezelnetwerk van GlaswebVenray

1. Meld je aan voor glasvezel bij GlaswebVenray

​Doe de postcodecheck en controleer of glasvezel al beschikbaar is op jouw adres. Als dit nog niet het geval is, meld je dan eerst aan bij GlaswebVenray. Stuur een mail naar info@glaswebvenray.nu met je naam, adres, postcode en contactgegevens. Je krijgt van GlaswebVenray meer informatie over je aanmelding en de kosten voor de aansluiting. Is glasvezel wel al beschikbaar? Dan kun je direct bestellen.

2. GlaswebVenray legt glasvezel aan op jouw adres

​Wanneer jouw aanmelding rond is en je de GlaswebVenray investering hebt gedaan, legt GlaswebVenray glasvezel aan tot in jouw woning.

3. Bestel Glasvezel Internet bij KPN

​Zodra jouw woning is voorzien van glasvezel, kun je Glasvezel Internet van KPN bestellen. Bekijk de internetsnelheden en acties in de shop.

Doe de postcodecheck

Woon je in of rond Venray en wil je weten of je glasvezel kunt bestellen? Doe dan de postcodecheck.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

KPN en GlaswebVenray: glasvezel in gemeente Venray en dorp Holthees

GlaswebVenray planning

De uitrol van glasvezel in de buitengebieden van Venray is afgerond. Is glasvezel toch nog niet beschikbaar op jouw adres? Dan kan het zijn dat GlaswebVenray het alleen tot de erfgrens heeft aangelegd. Meld je aan bij GlaswebVenray om glasvezel tot in jouw woning aan te leggen via info@glaswebvenray.nu.

Al klant en over op glasvezel?

Als je klant bent van KPN kun je over op glasvezel van GlaswebVenray met behoud van je KPN abonnement. Is glasvezel al beschikbaar op jouw adres? Neem contact op met onze klantenservice om je abonnement over te zetten. Is glasvezel nog niet beschikbaar? Neem dan contact op met GlaswebVenray om je aan te melden voor glasvezel.

Over GlaswebVenray

Cooperatie GlaswebVenray

De Coöperatie GlaswebVenray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden. Gezamenlijk zorgen ze voor het glasvezelnetwerk in Venray en Holthees.

GlaswebVenray kosten

GlaswebVenray brengt kosten in rekening voor de aanleg van jouw glasvezelaansluiting. De kosten verschillen per adres. Neem contact op met GlaswebVenray.

Daarom zit je goed bij KPN

2Maandelijks aanpasbaar

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan via MijnKPN. Ook omlaag.

Combinatiekorting

Combineer Internet en Mobiel en krijg tot €7,50 korting.

KPN SuperWifi

Met KPN SuperWifi heb je overal in huis perfect bereik. Van kelder tot zolder.

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je Glasweb Venray vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

De Coöperatie GlaswebVenray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden. Gezamenlijk leggen ze een glasvezelnetwerk aan in de buitengebieden van Venray en Holthees. KPN is een van de providers die levert over het netwerk van GlaswebVenray. Je kunt dus een Glasvezel Internet abonnement van KPN afsluiten op het netwerk van GlaswebVenray.

GlaswebVenray kan kosten in rekening brengen voor jouw glasvezelaansluiting. Dit verschilt per adres. Neem contact op met GlaswebVenray of bekijk de website voor meer informatie.

Doe de postcodecheck om de situatie te bekijken op jouw adres.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet