De plek voor al je technische vragen

Bij Tech Desk kun je terecht voor al je technische vragen. Onze experts weten alles over de laatste gadgets en de nieuwste technologieën. En staan altijd voor je klaar.Tech Desk bij KPN Hussel

Tech Desk is dé vraagbaak op het gebied van connectiviteit. Wil je bijvoorbeeld de wifi verbeteren in je huis? Of je speakers door het hele huis verbinden met je wifinetwerk? Neem dan een abonnement op Tech Desk. Onze experts hebben een passie voor techniek, gadgets en telecom. En nemen alle tijd om jou te helpen.

  • Hulp bij connectiviteit
  • 7 dagen per week bereikbaar, tussen 8:00 en 22:00 uur
  • Altijd een expert aan de lijn

Tech Desk bestellenNog niets van KPN?
Welkom! Je kunt nu in één keer voor jezelf KPN Hussel bestellen. Dat is Internet voor Thuis en Mobiel. Tijdens je bestelling voeg je de extra Tech Desk toe.

Heb je al Internet van KPN?
Upgrade via MijnKPN naar een nieuw abonnement met KPN Hussel. Voeg daarna de Tech Desk toe.

Heb je al Mobiel van KPN?
Voeg dan Internet van KPN toe aan je Hussel. Je kiest zelf je entertainmentvoordeel én voegt de Tech Desk toe tijdens je bestelling.

Voorwaarden Tech Desk

De kleine lettertjes van onze technische hulpWaarom Tech Desk

De Tech Desk helpt je bij het verbinden van je apparatuur en je KPN-producten. Hierdoor wordt het een stuk leuker en makkelijker!

Alleen met Hussel Internet

Wil je Tech Desk toevoegen aan je abonnement? Dit kan alleen als je KPN Hussel met Internet hebt.

Openingstijden

Je kunt de Tech Desk bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur. Als je onze klantenservice belt, verbinden zij jou door met de Tech Desk.

Wil je automatisch doorverbonden worden met een expert van de Tech Desk? Bel dan met het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

Je kunt Tech Desk maandelijks aan- of uitzetten. Zo heb je altijd wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

De klantenservice van KPN werd eerder door de Consumentenbond beoordeeld met het cijfer 7,7. De Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice. Bij Tech Desk krijg je een expert aan de lijn. Hij of zij heeft een passie voor techniek, gadgets en telecom én krijgt alle tijd om jou als klant te helpen. Ook als het wat drukker is bij de klantenservice.

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor de Tech Desk. We verbinden je alsnog door met de Tech Desk nadat het abonnement is aangezet.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over een van je producten.

Naar de klantenservice