Tech Desk
De plek voor al je technische vragen

Bij Tech Desk kun je terecht voor al je technische vragen. Tech Desk is dé vraagbaak op het gebied van connectiviteit. Wil je bijvoorbeeld je eigen modem aansluiten? Of je speakers door het hele huis verbinden met je wifinetwerk? Neem dan een abonnement op Tech Desk. Onze experts hebben een passie voor techniek, gadgets en telecom. En nemen alle tijd om jou te helpen.

Jouw voordelen met Tech Desk

  • Hulp bij connectiviteit van al je verbonden apparaten in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar, tussen 08:00 en 22:00 uur
  • Altijd een expert met passie voor techniek, gadgets en telecom aan de lijn

Tech Desk bestellen bij KPN

Nog geen Internet van KPN?

Tijdens je bestelling voeg je de Tech Desk gemakkelijk toe als extra internetoptie.

De Tech Desk bestel je voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten. Kies je de FRITZ!Box als extra internetoptie? Dan krijg je de Tech Desk er gratis bij.

Al Internet van KPN?

Voeg dan Tech Desk toe aan je abonnement via MijnKPN.

De Tech Desk voeg je toe voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten.

Tech Desk
Meer informatie over onze technische hulp



Makkelijk zelf aanzetten

Heb je een vraag en wil je de Tech Desk toevoegen aan je abonnement? Ga dan naar MijnKPN en voeg deze optie zelf eenvoudig toe!

Openingstijden

Je kunt de Tech Desk bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur. Als je onze klantenservice belt, verbinden zij jou door met de Tech Desk.

Wil je automatisch doorverbonden worden met een expert van de Tech Desk? Bel dan met het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

Je kunt Tech Desk maandelijks aan- of uitzetten. Zo heb je altijd wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Wil je iemand die dezelfde taal als jou spreekt als het aankomt op techniek? Bel dan de Tech Desk. Bij Tech Desk krijg je een expert met een passie voor techniek, gadgets en telecom aan de lijn. Hij of zij heeft alle tijd om jou als klant te helpen. Ook als het wat drukker is bij de klantenservice.

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor de Tech Desk. We verbinden je alsnog door met de Tech Desk nadat het abonnement is aangezet.

We willen allemaal een comfortabel en slim huis. Daarom biedt kpn een aantal slimme apparaten om je woning nog slimmer te maken. Wil je hulp bij de installatie of het instellen van je Smarthome producten? De Tech Desk kan hierin ondersteunen.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over een van je producten.

Naar de klantenservice