Tech Desk
De plek voor al je technische vragen

Bij Tech Desk kun je terecht voor al je technische vragen. Tech Desk is dé vraagbaak op het gebied van connectiviteit. Wil je bijvoorbeeld je eigen modem aansluiten of de wifi verbeteren in je huis? Of je speakers door het hele huis verbinden met je wifinetwerk? Neem dan een abonnement op Tech Desk. Onze experts hebben een passie voor techniek, gadgets en telecom. En nemen alle tijd om jou te helpen.

Jouw voordelen met Tech Desk

  • Hulp bij connectiviteit
  • 7 dagen per week bereikbaar, tussen 08:00 en 22:00 uur
  • Altijd een expert aan de lijn

Tech Desk bestellen bij KPN

Nog geen Internet van KPN?

Welkom! Bestel dan Internet van KPN. Tijdens je bestelling voeg je Tech Desk toe als extra internetoptie.

De Tech Desk bestel je voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten.

Al Internet van KPN?

Voeg dan Tech Desk toe aan je abonnement via MijnKPN.

De Tech Desk voeg je toe voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten.

Tech Desk
De kleine lettertjes van onze technische hulpMakkelijk zelf aanzetten

Heb je een vraag en wil je de Tech Desk toevoegen aan je abonnement? Ga dan naar MijnKPN en voeg deze optie zelf eenvoudig toe!

Openingstijden

Je kunt de Tech Desk bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur. Als je onze klantenservice belt, verbinden zij jou door met de Tech Desk.

Wil je automatisch doorverbonden worden met een expert van de Tech Desk? Bel dan met het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

Je kunt Tech Desk maandelijks aan- of uitzetten. Zo heb je altijd wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

De klantenservice van KPN werd eerder door de Consumentenbond beoordeeld met het cijfer 7,7. De Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice. Bij Tech Desk krijg je een expert aan de lijn. Hij of zij heeft een passie voor techniek, gadgets en telecom én krijgt alle tijd om jou als klant te helpen. Ook als het wat drukker is bij de klantenservice.

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor de Tech Desk. We verbinden je alsnog door met de Tech Desk nadat het abonnement is aangezet.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over een van je producten.

Naar de klantenservice