Heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres? En heb je deze al aangemeld? Dan deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Wel zo handig voor als jij niet door je MB's komt, maar je zoon, dochter of welke huisgenoot dan ook ze wel kan gebruiken! Want: sharing is caring, toch?

Deel MB's in MijnKPNMB's delen

Zo eenvoudig is MB's delen:

Stap 1: login

Log in bij MijnKPN.

Heb je nog geen MijnKPN account? Meld je aan via KPN.com/MijnKPN.

Stap 2: deel je MB's

Kies voor de optie 'MB's delen' en selecteer de hoeveelheid MB's. Kies daarna het 06-nummer van de ontvanger. Staat er geen nummer? Activeer deze dan eerst.

Stap 3: bevestig

Bevestig het aantal MB's dat je wilt versturen. Let erop dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. De rest mag je allemaal delen met jouw familie of huisgenoten.

Kies het abonnement dat bij je past

Begin met het samenstellen van jouw abonnement. Kies voor mobiel abonnement met toestel of Sim Only abonnement in jouw Hussel. Jij kiest wat je nodig hebt en wat niet. En je kunt het elke maand weer aanpassen.

Telefoon met abonnement

  • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons
  • Razendsnel 4G & 5G
  • In één keer je telefoon afbetalen of per maand een vast bedrag

Sim Only

  • Als je telefoon nog goed is of je liever zelf een telefoon koopt
  • Kies je eigen data- en belbundel
  • De vrijheid om maandelijks je abonnement aan te passen

Veelgestelde vragen
over MB's delen

Alleen bij een KPN Mobiel abonnement krijg je MB’s delen. Dit geldt niet als je een Telfort Mobiel abonnement hebt dat is overgezet naar KPN. Dan profiteer je namelijk nog steeds van de voordelen van Telfort. Je kan op je factuur zien of je een oud Telfort abonnement hebt: er staat 'TFT' bij de naam van je abonnement.

Nee, MB's delen kan alleen met je normale maandbundel die standaard bij je abonnement hoort.

Meerdere KPN Mobiel abonnementen op jouw adres? Dan kun je zoveel MB's delen als je wilt. Zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 25 GB data met elkaar delen.

Toch op zoek naar iets anders?

Unlimited data

Ga voor onze grootste databundel en kom nooit meer MB's te kort. Zo stream je zorgeloos je favoriete serie of muziek.

Mobiel abonnement

Op zoek naar een nieuw abonnement? Bekijk alle mobiele abonnement, met de nieuwste telefoons of Sim Only.

Kids Sim

Op zoek naar een veilig abonnement voor je kind? Met onze Kids Sim krijgt je kind een simkaart met 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en. Maar houd jij het overzicht.