De voordelen van Hussel

Je hebt al Hussel Thuis en Hussel Mobiel. Combineer je dit met nog een Hussel Mobiel? Dan krijg je extra Husselvoordelen.

€ 5,00 Entertainmentvoordeel
met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, FOX Sports, Pluspakket, Film1.

Korting op Mobiel
met KPN Hussel

Heb je Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement. Hoeveel korting je krijgt, is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Onderling Gratis Bellen
met KPN Hussel

Heb je 2 (of meer) mobiele abonnementen of een vaste telefoon van KPN op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

MB's delen
met KPN Hussel

Met KPN Hussel deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Voordelige Kids Sim
met KPN Hussel

Als je een KPN mobiel abonnement hebt, kun je ook een Kids Sim bestellen. De Kids Sim is bedoeld voor elk kind dat toe is aan zijn of haar eerste mobiel. De Kids Sim heeft 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en, dure 0900-nummers worden geblokkeerd en bellen in het buitenland staat uit. Zo krijg je nooit onverwachts hoge kosten.

Unlimited Data
met KPN Hussel

Met KPN Hussel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Unlimited Data op je mobiel.

Tech Desk
met KPN Hussel

Wil je net wat meer service voor je KPN-apparatuur? De Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice van KPN.

Breid jouw Hussel uit

Breid jouw Hussel uit met een telefoon met abonnement of een sim only. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.Telefoon met abonnement

  • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons
  • In één keer je telefoon afbetalen of per maand een vast bedrag
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Sim Only

  • Als je telefoon nog goed is of je liever zelf een telefoon koopt
  • Kies je eigen data- en belbundel
  • De vrijheid om maandelijks je abonnement aan te passen

Veelgestelde vragen:

Ja, de Husselvoordelen worden automatisch verrekend. Daar hoef je niks voor te doen. Je ziet de Husselvoordelen terug op de factuur. Als je gebruikt wilt maken van Entertainmentvoordeel moet je wel zelf een entertainmentoptie kiezen. De € 5,00 korting op je internetabonnement verrekenen we automatisch.
Ja, dat kan. Hiervoor moet je eerst jouw huidige abonnement opzeggen. Vervolgens krijg jij een speciale link vanuit KPN om een abonnement af te sluiten op dezelfde gegevens. Op die manier loopt jouw betaling via KPN en ontvang jij Husselvoordelen. Voor jou verandert er verder niets, jouw gegevens (zoals afspeellijsten in Spotify) blijven bestaan.
Ja, dat kan. Als je kiest voor Netflix of Spotify, dan kun je entertainmentvoordeel krijgen op je internetabonnement. Andere entertainmentopties zoals FOX Sports, Pluspakket en Film1 zijn alleen voor klanten die ook TV in hun Hussel nemen.

Voor kinderen of tieners die nog geen eigen abonnement kunnen nemen is er de Kids Sim. Het maandbedrag op deze simkaart staat vast, zodat je nooit onverwachte kosten maakt. Extra bundels en andere extra's kunnen dus niet worden aangezet. Bellen naar 0900-nummers en bellen naar het buitenland kan je blokkeren via de klantenservice.

Unlimited Data is beschikbaar voor iedereen. Je kan kiezen voor een Sim Only of voor een abonnement met telefoon.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je producten.

Ga naar service

Toch opzoek naar iets anders?

5G-netwerk

Wil je meer informatie over het 5G-netwerk? Dit is het netwerk waarop je kunt internetten. Met ons netwerk ben je lekker vrij om te doen wat je maar wilt.

Alle smartphones

Wil je liever een abonnement met een nieuw toestel? Kies dan voor een van onze mobiele abonnementen en het abonnement dat bij jou past.

Beter netwerk

Wil je meer weten over ons vaste en mobiele netwerk? Wij zorgen er al meer dan een eeuw voor dat jij beter verbonden bent. En hierdoor beter kan doen, wat jij wilt.