Tech Hussel

De Favoriete Hussel van liefhebbers, techies en professionals

Bij KPN kun je vertrouwen op een stabiel en betrouwbaar netwerk. Je hebt de vrijheid om jouw eigen modem te kiezen. Ook ben je bij ons veilig online met KPN Veilig, DNSSEC en het malwarefilter. En kom je ergens niet uit? Geen zorgen. Dan staan onze ervaren experts van KPN Service Plus voor je klaar.

Vrije modem keuze

De technologische mogelijkheden van het internet worden steeds groter. Daarom heb je bij ons de vrijheid om je eigen modem te kiezen. Zoals de FRITZ!Box.

Veilig online

Met KPN Veilig ben je veilig online. Zo heb je privacybescherming en een betrouwbare internetverbinding met apparaatbeveiliging. Maar ook DNSSEC en het nieuwe malwarefilter.

KPN Service Plus

  • Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek, slimme apparaten en telecom
  • 1 contactpersoon, meteen een oplossing
  • Altijd de beste hulp bij internet-, tv-, smarthome- en wifivragen

Dit krijg je allemaal
met de Tech Hussel

200 Mbit/s Internet
Razendsnel Internet en goede wifi

In de Tech Hussel zit 200 Mbit/s Internet. Hiermee heb je altijd razendsnel en stabiel Internet én goede wifi. En met het netwerk van KPN ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige internetverbinding.

1x TV
Zelf bepalen wát, wáár en wannéér je tv-kijkt

Met KPN TV in je Tech Hussel, kijk je TV waar en wanneer je wil. Thuis, onderweg, op je televisie of je telefoon. Door live pauzeren, opnemen of terugspoelen mis je niets van je favoriete serie, film of programma.

FRITZ!Box
Stel je eigen modem in

Wil je graag zelf alles instellen, zoals firewalls, ouderlijk toezicht en home automation? Die vrijheid geven we je graag. Met de FRITZ!Box in de Tech Hussel richt je je netwerk in zoals jij dat wil.

KPN Service Plus
De meest uitgebreide service

Wil je ook kunnen bellen met iemand die uitgebreide kennis heeft van internet, wifi, tv, smarthome en mobiel? En de tijd voor je neemt om alles haarfijn uit te leggen? Dat kan met KPN Service Plus. Onze ervaren experts komen telefonisch met een oplossing en advies waar je mee geholpen bent.

Veelgestelde vragen
over KPN Hussel

Overstappen naar Internet & TV van KPN kan zowel binnen als buiten je contract. Voor Mobiel kan dat vanaf 3 maanden voor de verlooptijd van je contract.

Je abonnement bij KPN wordt niet automatisch omgezet naar KPN Hussel. Voor Internet & TV kun je dit zelf doen via MijnKPN. Om over te stappen naar Mobiel kun je je abonnement verlengen.

Je betaalt aansluitkosten voor Mobiel en voor Internet & TV. Bestel je Internet, TV en Mobiel tegelijk? Dan betaal je de aansluitkosten maar 1 keer. Je betaalt geen aansluitkosten voor het doorgeven van een verhuizing. Je betaalt ook geen aansluitkosten als je overstapt van Telfort of XS4ALL naar KPN.

Wanneer je meerdere producten tegelijk bestelt, betaal je maar 1 keer de aansluitkosten.

Natuurlijk mag dat. Als je al klant bent bij KPN en tevreden bent met jouw huidige abonnement, dan hoef je niets te veranderen. Je kunt jouw huidige abonnement houden, deze wordt niet automatisch omgezet in een nieuw abonnement.
De korting en voordelen van KPN Compleet die je op dit moment ontvangt, blijf je houden zolang je niks wijzigt aan jouw producten. Stap je met één product over naar Hussel? Dan krijg je de Husselvoordelen op het nieuwe product en behoud je je oude voordelen op je oude producten.
Ja, je kunt één keer per maand je abonnement omhoog of omlaag aanpassen. Binnen jouw Hussel kun jij vrij bewegen. Op die manier heb je altijd een abonnement dat bij jou past.

Een andere vraag?

Heb je nog geen antwoord op jouw vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Toch op zoek naar iets anders?

Familie Hussel

Met de Familie Hussel heb je alles voor iedereen. Snel Internet en overal in huis goede wifi, films, series én sport.

Altijd aan Hussel

De Favoriete Hussel van seriefreaks en datavreters die het liefst altijd online zijn. Als je het toch nét anders wil, dan stel je het makkelijk bij.

Wat is KPN Hussel?

KPN Hussel is Internet, TV, Mobiel en Entertainment op jouw manier. Jij kiest wat je nodig hebt. En wat niet.