Ieder z'n Hussel!
Hussel op jouw manier.

Er zijn 17 miljoen verschillende Nederlanders. En omdat je niet iedereen in één bundel kunt vangen, is er kpn Hussel.

Met Hussel stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen én pas je dit gemakkelijk weer aan, wanneer jij dit wilt. Hussel verandert met je mee.

Actie:

 • Hussel Mobiel:
  tot 468,- korting
  op Samsung S10 128GB
 • Hussel Internet en TV:
  3 mnd van € 52,50 voor € 35,-
  (alleen i.c.m. een 1-jarig abonnement & excl. 25,- eenmalige activatiekosten)
 • Kleinzakelijk Internet:
  6 mnd vanaf € 21,-

Wat heb jij al van KPN?
Ontdek de voordelen van Hussel voor jou

Ik heb Mobiel

 • Sim Only of abonnement met telefoon

Ik heb Internet Thuis

 • Met of zonder tv-abonnement

Ik heb Thuis en Mobiel

 • Met of zonder tv-abonnement

Ik heb nog niks van KPN

 • Ontdek Hussel voor jou
KPN Compleet
Er verandert niks aan je abonnementen en huidige voordelen. Stap je met één of meerdere abonnementen over naar Hussel? Dan krijg je op de producten waarmee je overstapt de nieuwe Husselvoordelen. Op de andere abonnementen behoud je de Compleetvoordelen.

Start jouw Hussel hier:

Start jouw Hussel op basis van een product of kies gelijk alles in één Hussel. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.

Hussel
Thuis

 • Kies zelf je internetsnelheid en het aantal tv's waarop je wilt kijken
 • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
 • Liever geen TV en/of Vast Bellen? Geen probleem!

Hussel
Mobiel

 • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons
 • In één keer je telefoon afbetalen of per maand een vast bedrag

Hussel
Sim Only

 • Als je telefoon nog goed is of je liever zelf een telefoon koopt
 • Kies je eigen data- en belbundel
 • De vrijheid om maandelijks je abonnement aan te passen

Hussel
Thuis en Mobiel

 • Voor als je in één keer wilt overstappen naar KPN
 • € 5,00 Entertainmentvoordeel op o.a.: Spotify, FOX Sports, Pluspakket of Film 1.
 • Maandelijks korting op je mobiele abonnement

Op zoek naar Hussel voor op de zaak? Start uw zakelijke Hussel.

Hoe husselt Nederland?

Hussel voor één

In je eigen huis bepaal je zelf wat je wel en niet nodig hebt. Supersnel internet en geen TV? Geen probleem. Uitbreiden met Spotify en Film1? Wat je wilt. Jouw leven, jouw Hussel.

Hussel voor twee

Met kpn Hussel regel je al jullie abonnementen gemakkelijk op één plek. Twee telefoons, maar Spotify delen? Net wat je wilt. Van Discover Weekly tot Discovery Channel, en van Film1 tot razendsnel internet.

Hussel voor huisgenoten

Met kpn Hussel is heel het huis altijd voorzien van wat er nodig is. Eén tv in de woonkamer, elke huisgenoot een eigen abonnement, maar wel FOX Sports delen? Dat kan met kpn Hussel. Nieuwe huisgenoot? Dan pas je het gemakkelijk weer aan.

Hussel voor gezinnen

Elk gezinslid wil wat anders. Zo maar een voorbeeld: zoonlief is gek op voetbal, de oudste streamt oneindig YouTube video’s, ondertussen staat er Spotify op in de keuken én hun moeder gebruikt bergen data als ze weer eens onderweg aan het werk is. Met kpn Hussel regel je al die abonnementen gemakkelijk op één plek. Ook deel je gemakkelijk data in combinatie met de Kids Sim.

Veelgestelde vragen:

Overstappen naar Hussel Thuis kan zowel binnen als buiten je contract. Voor Hussel Mobiel kan dat vanaf 3 maanden voor de verlooptijd van je contract.

Je abonnement bij KPN wordt niet automatisch omgezet naar KPN Hussel. Voor Hussel Thuis kun je dit zelf doen via MijnKPN. Om over te stappen naar Hussel Mobiel kun je je abonnement verlengen.

Je betaalt aansluitkosten voor Hussel Mobiel en Hussel Thuis. Bestel je Hussel Thuis en Hussel Mobiel tegelijk? Dan betaal je de aansluitkosten maar 1 keer.

Je betaalt geen aansluitkosten voor het doorgeven van een verhuizing. Je betaalt ook geen aansluitkosten als je overstapt van Telfort of XS4ALL naar KPN.

Ja, je kunt meerdere Hussel producten tegelijk bestellen. Zo kun je in 1 keer Hussel Mobiel en Hussel Thuis bestellen, of meerdere mobiele abonnementen tegelijk. Dat is nog voordelig ook! Wanneer je meerdere producten tegelijk bestelt, betaal je maar 1 keer de aansluitkosten.
Natuurlijk mag dat. Als je al klant bent bij KPN en tevreden bent met jouw huidige abonnement, dan hoef je niets te veranderen. Je kunt jouw huidige abonnement houden, deze wordt niet automatisch omgezet in een nieuw abonnement.
De korting en voordelen van KPN Compleet die je op dit moment ontvangt, blijf je houden zolang je niks wijzigt aan jouw producten. Stap je met één product over naar Hussel? Dan krijg je de Husselvoordelen op het nieuwe product en behoud je je oude voordelen op je oude producten.
Ja, je kunt één keer per maand je abonnement omhoog of omlaag aanpassen. Binnen jouw Hussel kun jij vrij bewegen. Op die manier heb je altijd een abonnement dat bij jou past.
Het is nog niet bekend wanneer 5G naar Nederland komt. Wèl weten we dat als 5G naar Nederland komt, de abonnementen van KPN Hussel daar klaar voor zijn. Met KPN Hussel ben je dus klaar voor de toekomst.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je pakket.

Ga naar service

Toch op zoek naar iets anders?

5G netwerk

KPN staat al 130 jaar in het hart van het digitale leven van Nederland. We blijven ons netwerk ontwikkelen, zodat jij sneller, veiliger en makkelijker gebruik maakt van het internet. De komende tijd maken we ons netwerk klaar voor 5G.

Alle smartphones

Wil je liever een abonnement met een nieuw toestel? Kies dan voor een van onze mobiele abonnementen en het abonnement dat bij jou past.Het netwerk van Nederland

Elke Nederlander gebruikt dagelijks direct of indirect het KPN-netwerk. Van de glasvezelverbindingen in de grond tot de matrixborden boven de snelweg. En van het mobiele 4G-netwerk tot de ontvangst van radiozenders. Zo zorgt KPN er al meer dan een eeuw voor dat Nederland verbonden is