Alles over het coronavirus en KPN

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Meer dan ooit is het belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarbij moeten we kunnen vertrouwen op een sterk en betrouwbaar netwerk.


 • Click & Collect
  Haal je nieuwe mobiele telefoon op in de kpn winkel met Click & Collect. Vanaf nu is het mogelijk om een nieuwe mobiele telefoon of tablet met abonnement te bestellen en op te halen in de kpn winkel via Click & Collect. In alle winkels volgen we de richtlijnen van het RIVM.
 • Videobellen met adviseur
  Met videobellen is het óók mogelijk om digitaal een winkelmedewerker te spreken. Maak een afspraak om te videobellen.
 • Reparaties, retourneren en verlengen
  Wil je de winkel bezoeken voor een reparatie, product retourneren of abonnement verlengen? Plan dan eenvoudig een afspraak via onze kpn afsprakenplanner.
 • Monteurs
  Installatiemonteurs en servicemonteurs voeren alle werkzaamheden uit en houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Ook dragen de monteurs een mondkapje. Draag jij tijdens het bezoek van de monteur alsjeblieft óók een mondkapje? Verder vragen we je om 1,5 afstand te houden. Lees meer over monteursafspraken.
 • Vragen of problemen
  Heb je een vraag over jouw producten of ervaar je problemen? We helpen je graag verder op onze service pagina. Zakelijk? Bekijk onze zakelijke service pagina.
   Bestellen en leveren
   Je kunt alle vaste abonnementen en mobiele telefoons met abonnement gewoon bestellen, ook als ondernemer. Hardware zoals een modem of mobiele telefoon ontvang je thuis. Door extreme drukte bij PostNL kan de levering langer duren. De koeriers die bij je aan de deur komen nemen extra hygiënemaatregelen en handelen de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.

   Veelgestelde vragen

   Ja, je kunt alle vaste en mobiele abonnementen en mobiele telefoons gewoon bestellen. Hardware zoals een Experia Box (modem) of mobiele telefoon ontvang je thuis. De koeriers die bij je aan de deur komen nemen extra hygiënemaatregelen en handelen de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.
   Bij de Experiabox zitten duidelijke instructies met hoe je dit zelf doet. Je kunt dit ook online vinden. Indien je de installatie liever laat doen, dan kan je een afspraak inplannen met een installatiemonteur.

   Ja, al onze producten en diensten zoals vaste en mobiele abonnementen en mobiele telefoons zijn gewoon te bestellen en worden geleverd. Hardware zoals een Experia Box (modem) of mobiele telefoons ontvang je thuis en kun je zelf makkelijk en snel aansluiten. De koerier die bij je aan de deur komt, neemt extra hygiënemaatregelen en handelt de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.

   Er zijn veel verschillende soorten VPN-diensten, daarom kan je eigen bedrijf je daar het beste bij helpen. Lukt dit niet? Dan helpt onze KPN Service Plus je graag.
   Via MijnKPN kun je eenvoudig de snelheid verhogen. Heb je de extra snelheid niet meer nodig? Dan kan je de snelheid hier ook eenvoudig weer verlagen.
   We leggen je eenvoudig en snel online uit hoe je je Wifi instelt en hoe je je e-mail instelt.
   Pas je mobiele bundel makkelijk zelf aan in MijnKPN. Voor vaste telefonie hebben we de BelOnbeperkt Nederland bundel waarmee je onbeperkt kan bellen naar Nederlandse nummers. Ook deze zet je zelf makkelijk aan via MijnKPN.
   Verbeter zelf snel en eenvoudig je Wifi met onze Wifi Manager
   Videobellen is erg gevoelig voor storingen, daarom is het altijd aan te raden om dit bekabeld te doen in plaats van via Wifi. Wil je toch videobellen via Wifi dan helpen we je graag met het verbeteren van je Wifi met onze Wifi Manager. Ook kan je tot 15 april gratis gebruik maken van Mijn Vergadernummer, hiermee vergader je via je (mobiele) telefoon.

   Om er voor te zorgen dat de KPN monteur veilig het werk kan doen is het belangrijk om de onderstaande maatregelen aan te houden:

   • Maak deurklinken schoon.
   • Zet deuren open zodat de monteur geen deurklinken hoeft aan te raken.
   • Verzet de afspraak bij verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
   • Blijf in een andere ruimte als de monteur de wekzaamheden uitvoert. Als het echt niet anders kan, houd dan altijd 1,5 meter afstand.
   • Zorg dat je vlak voor de afspraak telefonisch bereikbaar bent zodat de maatregelen kunnen worden doorgesproken.

   Meer weten? Bekijk de uitlegvideo.

   Video installatiemonteur
   Video servicemonteur

   Wij helpen je graag online met het instellen van je toestel. In onze Toestelhulp vind je alle informatie over het instellen van bellen, 4G, Wifi, e-mail en meer. Wil je liever in de winkel geholpen worden? Bekijk het winkeloverzicht.
   Bel hiervoor naar 0800-0402. Spreek in dat het over je opzegging gaat.

   Veelgestelde vragen
   Voor Ondernemers

   Ben je ondernemer? Voor jou verzamelden we de veelgestelde vragen van onze zakelijke klanten.

   Lees meer