Alles over het coronavirus en KPN

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Meer dan ooit is het belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarbij moeten we kunnen vertrouwen op een sterk en betrouwbaar netwerk. Lees hier meer.


  • Een aantal KPN winkels zijn open voor dringende aanvragen waaronder reparaties, verkoop en het verlenen van service. Bekijk overzicht geopende winkels.
  • Onze monteurs voeren minder werkzaamheden uit en nemen extra veiligheidsmaatregelen. Alleen bij dringende storingen en het zekerstellen van een internetverbinding komen onze monteurs in actie. Lees hier verder voor meer informatie.
  • Heb je een vraag over jouw producten of ervaar je problemen? We helpen je graag verder op onze service pagina. Zakelijk? Dan helpen we je graag hier verder.
Bestellen en leveren
Je kunt alle vaste en mobiele abonnementen en mobiele telefoons gewoon bestellen. Hardware zoals een Experia Box (modem) of mobiele telefoon ontvang je thuis. De koeriers die bij je aan de deur komen nemen extra hygiënemaatregelen en handelen de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.
×

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt alle vaste en mobiele abonnementen en mobiele telefoons gewoon bestellen. Hardware zoals een Experia Box (modem) of mobiele telefoon ontvang je thuis. De koeriers die bij je aan de deur komen nemen extra hygiënemaatregelen en handelen de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.
Bij de Experiabox zitten duidelijke instructies met hoe je dit zelf doet. Je kunt ook dit ook online vinden. Mochten er handelingen door de monteur nodig zijn om je internetverbinding werkend te krijgen dan doen we dit zoveel mogelijk op afstand.

Ja, al onze producten en diensten zoals vaste en mobiele abonnementen en mobiele telefoons zijn gewoon te bestellen en worden geleverd. Hardware zoals een Experia Box (modem) of mobiele telefoons ontvang je thuis en kun je zelf makkelijk en snel aansluiten. De koerier die bij je aan de deur komt, neemt extra hygiënemaatregelen en handelt de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.

Er zijn veel verschillende soorten VPN-diensten, daarom kan je eigen bedrijf je daar het beste bij helpen. Lukt dit niet? Dan helpt onze Tech Desk je graag.
Via MijnKPN kun je eenvoudig de snelheid verhogen. Heb je de extra snelheid niet meer nodig? Dan kan je de snelheid hier ook eenvoudig weer verlagen.
We leggen je eenvoudig en snel online uit hoe je je Wifi instelt en hoe je je e-mail instelt.
Pas je mobiele bundel makkelijk zelf aan in MijnKPN. Voor vaste telefonie hebben we de BelOnbeperkt Nederland bundel waarmee je onbeperkt kan bellen naar Nederlandse nummers. Ook deze zet je zelf makkelijk aan via MijnKPN.
Verbeter zelf snel en eenvoudig je Wifi met onze Wifi Manager
Videobellen is erg gevoelig voor storingen, daarom is het altijd aan te raden om dit bekabeld te doen in plaats van via Wifi. Wil je toch videobellen via Wifi dan helpen we je graag met het verbeteren van je Wifi met onze Wifi Manager. Ook kan je tot 15 april gratis gebruik maken van Mijn Vergadernummer, hiermee vergader je via je (mobiele) telefoon.

Om er voor te zorgen dat de KPN monteur veilig het werk kan doen is het belangrijk om de onderstaande maatregelen aan te houden:

  • Maak deurklinken schoon.
  • Zet deuren open zodat de monteur geen deurklinken hoeft aan te raken.
  • Verzet de afspraak bij verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  • Blijf in een andere ruimte als de monteur de wekzaamheden uitvoert. Als het echt niet anders kan, houd dan altijd 1,5 meter afstand.
  • Zorg dat je vlak voor de afspraak telefonisch bereikbaar bent zodat de maatregelen kunnen worden doorgesproken.

Meer weten? Bekijk de uitlegvideo.

Video installatiemonteur
Video servicemonteur

Wij helpen je graag online met het instellen van je toestel. In onze Toestelhulp vind je alle informatie over het instellen van bellen, 4G, Wifi, e-mail en meer.

Bel hieroor naar 0800-0402. En spreek in dat je de koop wilt annuleren.

Als we je telefoon hebben gerepareerd, dan laten we deze bij jou thuis bezorgen. Wij nemen hierover contact met je op. De koerier die bij je aan de deur komt neemt extra hygiënemaatregelen en handelt de bezorging zoveel mogelijk contactloos af.

Geplande afspraken met onze installatiemonteurs gaan in de meeste gevallen door. De monteur voert wel zoveel mogelijk werkzaamheden op afstand uit en handelt de installatie contactloos af. Zorg er daarom voor dat je tijdens de afspraak ook telefonisch bereikbaar bent. Als de monteur langskomt zorgt de monteur alleen voor een werkende internetverbinding. Monteurs voeren geen extra werkzaamheden uit, zoals het aansluiten en instellen van apparatuur. De monteur komt niet langs als iemand bij jou thuis hoest, ziek en/of verkouden is. Is dit wel het geval? Verzet dan je afspraak. In sommige gevallen kan de monteur helaas niet langskomen. Wij nemen dan contact met je op.
Je kunt op dit moment geen Servicemonteur bestellen. Sorry daarvoor. We volgen het landelijke advies op van het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom kun je nu helaas geen afspraak maken met onze Servicemonteur. Graag vragen we jouw begrip hiervoor. We hopen dat onze monteur je snel weer kan helpen.
Bel hiervoor naar 0800-0402. Spreek in dat het over je opzegging gaat.
Al onze KPN, Telfort en XS4all klanten met een TV abonnement kijken tot 1 juni gratis naar Nick Jr, Nick Toons, Nick Music en Baby TV Crime+Investigation, MTV Music 24, 192 TV en Comedy Central Extra én Iedereen Live. Je hoeft hier niets voor te doen. Heb je behoefte aan nóg meer zenders? Bekijk hier onze zenderpakketten.
De kinderzenders Nick Toons, Jr. en Music zitten op kanaal 52 t/m 54. De zender Comedy Central Extra zit op kanaal 71 en 192 TV op kanaal 113.

Veelgestelde vragen
Voor Ondernemers

Ben je ondernemer? Voor jou verzamelden we de veelgestelde vragen van onze zakelijke klanten.

Lees meer