11 maart 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Betaal je apps en entertainment makkelijk met KPN Pay

Heb je wel eens geteld hoeveel apps er op jouw mobiele telefoon staan? Eentje voor bankieren, of voor social media en natuurlijk onze handige KPN apps! Gemiddeld staan er meer dan 30 apps op een smartphone. Naast apps staan de meeste telefoons vol met entertainment, zoals games, films of muziek. Soms zijn de apps of entertainment gratis, maar vaak moet je ervoor betalen. Om veilig en makkelijk te betalen, betaal je bij KPN je apps en entertainment gewoon via je mobiele factuur. Hiervoor hebben we sinds kort een nieuwe naam, KPN Pay.

Wat is KPN Pay?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je kunt in de meeste app stores kiezen hoe je wilt betalen, bijvoorbeeld met een creditcard. In het vervolg kun je in je favoriete app store ook kiezen om te betalen via de KPN Mobiel factuur, door KPN Pay als betaalmogelijkheid te selecteren. Je hoeft maar 1 keer KPN Pay in te stellen en dan betaal je in het vervolg via onze factuur. Je krijgt met KPN Pay al je aankopen handig op een rij en op dezelfde factuur als je mobiele abonnement. 

Wat kun je betalen met KPN Pay?

Als je in de app store van jouw keuze ervoor kiest om KPN Pay in te stellen als jouw betaalmethode, dan kun je alle aankopen in de app store in het vervolg op jouw factuur van je mobiele abonnement verwachten. Dat geldt voor het aankopen van apps, entertainment, maar ook voor in-app aankopen, zoals je wel eens tegenkomt bij een spelletje.

Hoe werkt KPN Pay?

Om via de KPN factuur te betalen, moet je eenmalig in jouw app store KPN Pay instellen als betaalmethode. De populairste app stores zijn de Google Play Store, de Apple App Store en de Microsoft Store. We hebben per app store uitgelegd hoe je KPN Pay kunt instellen.

Wil jij ook betalen met KPN Pay?

Om KPN Pay te gebruiken heb je alleen een smartphone en een KPN Mobiel abonnement nodig. Wil jij weten hoe je veilig en makkelijk al je apps en entertainment op 1 factuur krijgt? Op onze website leggen wij je stap voor stap uit hoe KPN Pay werkt.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Mobiel

Samsung S21 vs. S20: wat is nieuw?

Innovatie & Techniek

Dit zijn de 5 voordelen van een slim huis