22 september 2017

De Overstapwekker als je geheugensteuntje

Bij Webcare zie ik de vraag regelmatig voorbij komen; “Kunnen jullie checken wanneer ik mag overstappen naar KPN?”. Ook sinds de introductie van de Samsung Galaxy S7 is dit weer een veelvuldig gestelde vraag. Logisch, ik zet ook altijd een grote cirkel om dé dag in mijn agenda. Maar goed nieuws, daarvoor hebben we sinds kort een veel handigere tool: De overstapwekker

Met de Overstapwekker vergeet je nooit meer wanneer je naar KPN kunt overstappen. Of het nu gaat om een mobiel of vast contract, we herinneren je gratis en uiteraard geheel vrijblijvend als het moment daar is!


Waarom?


Voor onze klanten die nog niet Compleet zijn omdat ze een lopend contract hebben bij een andere provider, is het een groot voordeel om exact te weten wanneer het moment van overstappen is aangebroken. Vanaf dat moment kun je namelijk direct gebruik maken van alle voordelen van Compleet.

Maar ook als je geen interesse hebt in Compleet worden en gewoon niet kunt wachten om een nieuwe mobiel te zoeken, of om juist naar een voordeligere manier om over te stappen: zet de Overstapwekker en je bent geen dag te laat.

Hoe?


Je kunt de Overstapwekker zetten door je gegevens achter te laten op de wekker op kpn.com. Daarna word je door ons gebeld ter herinnering. Nogmaals: niet gevreesd, we bellen je écht vrijblijvend. Invullen dus!

Zet de Overstapwekker

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Sim Only of een Prepaid kaart: wat is het verschil?

Mobiel

Een leven zonder WhatsApp, kan dat nog?