La Liga en Serie A live bij KPN

De bal is aan het rollen. De Spaanse La Liga weer met vlijmscherpe derby's. En de welbekende Serie A in het mooie Italiƫ.

Spannende wedstrijden op het programma

We kunnen genieten van spannende wedstrijden in Spanje. Ook is de strijd in de Italiaanse Serie A om te snijden.

De stand van zaken in de Spaanse La Liga

In de Spaanse La Liga worden legendarische wedstrijden gespeeld met bekende voetballers Messi, Benzema en Ramos. Ook samen met Nederlandse profs zoals Frenkie en Luuk de Jong. De meeste clubs in Spanje zijn dan ook druk bezig met trainen voor de hevige strijd tussen de rivalen. De uitkomsten zijn altijd behoorlijk spannend en kunnen onvoorspelbaar zijn. Dit komt vooral door de deelname van topclubs zoals AtlĆ©tico Madrid en FC Barcelona die strijden om de titel. Gevolgd door Real Madrid, Sevilla, Real Sociedad en nĆ³g veel meer!

Wie wordt het in Italiƫ?

De voetbalsterren van Italiƫ; Ronaldo, Ibrahimovic en Lukaku zijn met topprestaties volop te bewonderen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk de Coppa Italia. De finale hiervan is elk seizoen een ware spektakel en verrast de supporters keer op keer. Op de Italiaanse velden bewonder je ook spelers Kluivert en Karsdorp. De strijd in de competitie wordt onder andere bepaald door uitstekende clubs Juventus, Inter Milan, Atalanta en Roma. Geniet van topwedstrijden!

Hoe kijk je live voetbal bij KPN?

Ben jij ook zo benieuwd wie de Spaanse La Liga gaat winnen? Wil jij helemaal niets missen van de Spaanse voetbalcompetitie? Met een abonnement op het Ziggo Sport Totaal pakket kan je de wedstrijden live volgen. Meer informatie over Ziggo Sport Totaal en hoe je het pakket aanzet, vind je op onze website. Je kunt het Ziggo Sport Totaal pakket maandelijks aan- of uitzetten.

Meteen aanzetten?

  1. Ga hieronder naar MijnKPN en log in
  2. Kies je 'Thuis' product
  3. Klik op 'Extra opties wijzigen of toevoegen'
  4. Kies 'Televisie'
  5. Selecteer Ziggo Sport Totaal en klik op toevoegen of verwijderen
  6. Bevestig met de blauwe knop
Aanzetten in MijnKPN

Gerelateerde artikelen