14 augustus 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Voetbal begint in Spanje! Kijk La Liga bij KPN

Op Ziggo Sport Totaal kijk je naar de competities uit Engeland, Spanje en Italië en bekijk je alle topwedstrijden live. Kijk dus naar toppers als Cristiano Ronaldo, Messi en Hazard voor €14,99 per maand bij KPN.

La Liga Spaans voetbal

La Liga Santander: Barcelona onoverwinnelijk?

Het belooft een spannende competitie te worden in de Spaanse Primera División. Christiano Ronaldo heeft met zijn vertrek een groot gapend gat bij Real Madrid achtergelaten. Verwacht wordt dat Gareth Bale zijn schoenen gaat vullen, maar er wordt ook veel verwacht van Vinicius Junior. Hij is overgekomen uit Brazilië, is pas 17 jaar en kostte 45 miljoen euro! Barcelona had zich afgelopen winter al versterkt met Coutinho en heeft deze zomer het middenveld in de breedte aangevuld met onder meer Arthur, Vidal en Malcolm. Bekijk hoe dit afloopt met het Ziggo Sport Totaal pakket van KPN.

Sterke tegenstanders

Daarnaast moet ook Atlético Madrid in La Liga niet worden onderschat. Met de aankopen Thomas Lemar, Santiago Arias, Gelson Martins en Nikola Kalinic hebben zij hun aanval aangepakt. Daarnaast zijn zowel Griezmann als Diego Costa bij Atlético Madrid gebleven.

Begin van het seizoen

In Spanje begint het seizoen op 17 augustus. FC Barcelona speelt op 18 augustus thuis tegen Deportivo Alaves om 22.15. Real Madrid speelt hun eerste wedstrijd tegen buurman Getafe en er zal reikhalzend worden uitgekeken naar het ‘’nieuwe’’ Real Madrid. Op maandag is de eerste topper van het seizoen direct een feit. Om 20.00 uur speelt Valencia thuis tegen Atlético Madrid. Dit zijn de nummer 2 tegen de nummer 4 van het vorige seizoen. In Spanje beginnen sommige wedstrijden later in verband met de uitzendrechten in Azië en Zuid-Amerika. Kijk er dus niet raar van op als sommige wedstrijden pas om 00.30 uur zijn afgelopen!

Mis geen enkele wedstrijd

Wil je niks missen van de Engelse Premier League? Met het Ziggo Sport Totaal pakket kun jij alle wedstrijden uit de Premier League bekijken voor slechts € 14,99 per maand.

Ook interessant voor jou:

Sport

Italiaans voetbal begint bijna! Kijk de serie A bij KPN

Sport

Voetbal begint in Engeland! Kijk de Premier League bij KPN

Sport

Zit jij al klaar voor de start van de Eredivisie?