Zo kijk je Formule 1 bij KPN

Hoewel Max Verstappen een moeilijke start kende, begint hij langzaamaan terug te komen in de race. Logischerwijs wil je geen minuut missen van het spektakel op het circuit; bij KPN hoef je geen race te missen.

Wanneer kijk je naar Formule 1?

Na de spectaculaire race in Hongarije staat de Formule 1 de komende paar weken stil, het is namelijk zomerstop. De eerste seizoenshelft was er een voor in de boeken. De alleenheerschappij van Mercedes maakte het de afgelopen jaren niet al te spannend. Dit jaar is het Ferrari dat met Vettel de strijd aan gaat tegen Hamilton van Mercedes om het kampioenschap. In de eerste seizoenshelft werden er zes races gewonnen door Mercedes en vier door Ferrari. Toch gaat Vettel van Ferrari aan de leiding… Kijk naar Ziggo Sport Totaal om te weten hoe dit afloopt. De eerstvolgende wedstrijd staat voor 27 augustus op de planning en wordt gereden in België.

De simpelste manier om Formule 1 te kijken bij KPN is via het  zenderpakket  Ziggo Sport Totaal. Dit is hét pakket voor de sportliefhebber. Je geniet hiermee niet alleen van de inhaalmanoeuvres van Verstappen, Hamilton en Vettel maar je krijgt ook direct toegang tot het internationale topvoetbal van Engeland, Spanje en Italië. Het gehele pakket is al beschikbaar voor €15,50 en is maandelijks opzegbaar. Zet het zenderpakket aan met je afstandsbediening en binnen vijftien minuten kun jij al genieten van jouw favoriete sporten en wedstrijden.

Ook kijken zonder zenderpakket

Om Formule 1 te kijken bij KPN hoef je niet te beschikken over het hele pakket. Je kunt even gemakkelijk die ene beslissende race kijken. Ga met je afstandsbediening naar  Menu -> TV-gids -> Live sport on demand. Selecteer de race die je wilt kijken en betaal met je pincode. De race staat vanaf dan klaar op kanaal 272. De kosten voor een losse race bedragen: € 6,-.

Sport

Erop of eronder voor de mannen van Dick Advocaat

Sport

Amerikaans basketball bij KPN

Sport

Naar welke 5 voetballers uit de Eredivisie kijken we uit?