4 december 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

PlayStation cadeaus en winactie

VOOR DE GAMERS! Als je nu voor Internet en/of TV van KPN kiest krijg je een jaar gratis online gamen en een gratis DualShock.4. Dat betekent oneindig veel gamen voor jou. Uiteraard hebben we speciaal VOOR DE GAMERS die al gebruik maken van Internet van KPN thuis ook iets leuks. Je kunt namelijk een PlayStation 4 winnen! Benieuwd hoe je mee kan doen? Lees dan verder.

PlayStation 4 winnen

Heb je al een Internet en/of TV pakket van KPN thuis of sluit jij binnenkort een nieuw Internetabonnement (met of zonder tv) af? Dan maak je kans om een PlayStation 4 te winnen. Meedoen aan de  winactie kan zolang de actieperiode “Voor de Gamers” loopt.

De winactie loopt van 13 november t/m 6 januari 2019.

Doe mee aan de winactieHeb je nog geen Internet en/of TV van KPN? Bestel nu en krijg PlayStation cadeaus.

Bekijk actie en bestel


Uncharted


12 maanden gratis online gamen!

Als je nu kiest voor een Internetabonnement (met of zonder tv) bij KPN, krijg je tot het einde van het jaar 12 maanden PlayStation Now of 12 maanden PlayStation Plus. Beide inclusief 1 DualShock 4 controller.

Naar Internet pakketten


Hoe kan je gratis online gamen?

Na de bevestiging van je bestelling ontvang je, na twee weken, een unieke inlogcode. Met deze unieke inlogcode kun je kiezen tussen 12 maanden PlayStation Plus of 12 maanden PlayStation Now en tussen verschillende DualShock 4 controllers. Het is dus mogelijk om in totaal 2 cadeaus te kiezen.

Heb je al een code ontvangen?
Vraag hier je cadeaus op

Wat is PlayStation Now?

Met PlayStation Now krijg je toegang tot 500 PlayStation games die je op je PlayStation 4 of op je Windows PC kunt spelen met de DualShock 4 controller. Je kunt de PlayStation-titels allemaal streamen uit een enorme bibliotheek aan games.

Wat is PlayStation Plus?

PlayStation Plus is perfect voor iedereen met al een PlayStation 4 in huis. Upgrade jouw PS4 met PS Plus en game met miljoenen andere PS4 spelers via online multiplayer. Daarnaast ontvang je exclusieve kortingen en krijg je maandelijks nieuwe games.

PlayStation 4

Veelgestelde vragen

Tijdens de actie van 13 november t/m 7 januari 2019, genaamd ‘Voor de Gamers’, heeft iedereen die een internet abonnement voor thuis afsluit bij KPN recht op PlayStation cadeaus. Daarnaast kunnen alle klanten die thuis internet van KPN hebben, meedoen aan een winactie waarmee 1 van de 500 PlayStations 4 gewonnen kan worden. Op www.kpn.com/voordegamers kan je alle informatie vinden over de campagne “Voor de gamers”.

Aanbod en cadeaus
Sluit een KPN internet abonnement voor thuis af en krijg PlayStations cadeaus

  • 12 maanden PlayStation Now óf 12 maanden PlayStation Plus
  • 1 Dualchock 4 (controller)

Voor alle nieuwe KPN thuis klanten die vanaf 13 november tot 7 januari 2019 een Internet of Internet en TV pakket bestellen. Dit geldt ook voor Digitenne klanten die overstappen naar Internet of Internet en TV pakket.

De actieperiode van de campagne loopt van 13 november t/m 7 januari 2019. Je kan tot 2 weken na de actieperiode aanspraak doen op je gratis voucher voor PlayStation Plus of PlayStation Now en op een DualShock 4 controller. Na 21 januari is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan de actie.

De prijzen voor de abonnementen worden gecommuniceerd in de KPN kanalen of op kpn.com. Voor de abonnementen is er geen speciaal actieaanbod, maar blijft gewoon de eerste 3 maanden korting van kracht, waarna de prijs op de reguliere manier verandert naar de algemene abonnementsprijs voor het gekozen abonnement.

Na de bevestiging van je bestelling ontvang je, na twee weken, een unieke inlogcode. Op de website actie.kpn.com/voordegamers kan je doorklikken naar de winactie pagina en zo deze unieke inlogcode verzilveren.
Je hebt een inlogcode nodig om een 1 jaar lang gratis PlayStation Now of 1 jaar gratis PlayStation Plus en een controller (DualShock 4) te ontvangen. Via actie.kpn.com/voordegamers kun je deze code gebruiken om in te loggen.

Deze unieke inlogcode wordt na twee weken opgestuurd.

Ontvang uw PlayStation cadeaus:
Je ontvangt bij je abonnement een jaar lang gratis PlayStation Now of PlayStation Plus. Daarnaast kun je kiezen voor een DUALSHOCK 4 wireless controller, zolang de voorraad strekt. Om deze keuze te maken en voor de voorwaarden gaat u naar actie.kpn.com/voordegamers en kunt u inloggen met deze unieke code: [code]. Let op: deze unieke code wordt maar één keer verstrekt.

Ja, zolang je nog niet hebt gekozen voor een cadeau en nog niet hebt bevestigd, is het mogelijk om opnieuw in te loggen. Als de bestelling is bevestigd, is de betreffende code niet meer bruikbaar.

We streven ernaar de codes binnen twee weken te leveren, maar de gecommuniceerde levertijd bedraagt tot een maximum van 4 weken.

De code is gevoelig voor hoofdletters, kijk dus goed of je jouw code goed hebt overgenomen. Ook is een code maar één keer bruikbaar, hierna kun je niet meer inloggen met deze code. Wanneer je de orderbevestigingsmail niet meer kunt vinden, kun je kijken in je verwijderde berichten of bellen naar de klantenservice van KPN 0800-0402. Zij kunnen de code nog 1 maal verstrekken.

De code is eenmalig te verzilveren, hierna kan er ook niet meer ingelogd worden op de actiewebsite met deze code.

Met de code kan ingelogd worden in de shop tot twee weken na de actieperiode van ‘Voor de Gamers” campagne. De actieperiode loopt van 13 november t/m 7 januari 2019. Derhalve kan de code worden ingevoerd t/m 21 januari 2019.

Ja, het abonnement stop automatisch. Je hoeft hier niets voor te doen.

Nee, het abonnement loopt niet via KPN facturatie. PlayStation levert vouchers die eenmalig te gebruiken zijn en voor 12 maanden geldig zijn, zonder dat er betaalgegevens nodig zijn.

Ja, je krijgt bij ieder internet abonnement voor thuis het PlayStation aanbod, zo lang het abonnement is afgesloten tussen 13 november en7 januari 2019. Abonnementen afgesloten buiten deze actieperiode vallen niet binnen de actievoorwaarden.

Ja, je moet binnen de actieperiode RSD klant worden om in aanmerking te komen voor de PS cadeaus. Bestaande klanten kunnen wel kans maken op het winnen van een PlayStation 4, door mee te doen aan de daarvoor opgezette winactie.

Om de PlayStation cadeaus te claimen, moet je inloggen op actie.kpn.com/voordegamers met de code die in je orderbevestiging is meegestuurd. Hier wordt je stap voor stap door het keuze proces geleid en kun je in 1 keer alle cadeaus claimen.

Er zijn verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, zo lang de voorraad strekt. De kleuren kunnen variëren wanneer bepaalde varianten uitverkocht zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit wit of zwart. Daarnaast wordt er gevarieerd met blauw, roze, rood en andere ‘special’ kleuren.

PS Now is de enige manier om enkele van de beste PlayStation-exclusieve titels te spelen op een Windows-pc of laptop je hebt alleen maar een breedband-internetverbinding nodig, een compatibele controller (de DualShock4 die je er van ons bij krijgt) en een abonnement op PS Now; dan kun je alles dat je wilt spelen uit de PS Now-bibliotheek streamen. Meer info: https://www.playstation.com/nl-nl/explore/playstation-now/

PS Plus is voor iedereen met een PS4 in huis. Upgrade jouw PS4 met PS Plus en game met miljoenen andere PS4 spelers via online multiplayer. Daarnaast ontvang je exclusieve kortingen en krijg je maandelijks nieuwe games. Meer info: https://www.playstation.com/nl-nl/explore/playstation-plus/

  • 12 maanden PlayStation Plus: €59,99
  • 12 maanden PlayStation Now: €99,99
  • DualShock 4 Black: €59,99
  • DualShock 4 kleurtjes: €64,99
  • PlayStation4 500gb: €299,99

De PlayStation Plus en PlayStation Now worden in de praktijk bijna altijd binnen een week geleverd. Officieel wordt een levertijd van 4 weken aangehouden bij deze actie.

Als je jouw PlayStation Plus of PlayStation Now voucher eenmaal hebben ontvangen, kan je deze nog een jaar activeren.

Met jouw unieke inlogcode kun je kiezen tussen 12 maanden PlayStation Plus of 12 maanden PlayStation Now en tussen 3 soorten DualShock 4 controllers. Het is dus mogelijk om in totaal 2 cadeaus te kiezen.

Het is helaas niet mogelijk om jouw keuze te wijzigen. In het bestelproces wordt jouw keuze getoond en wordt er gevraagd om jouw bevestiging. Wanneer je deze keuze bevestigd hebt, ontvang je hiervan een bevestiging per mail en kun je dit niet meer wijzigen.

We doen ons best om de gekozen cadeaus nog dezelfde week te versturen, maar voor de actie wordt een officiële levertijd van maximaal 4 weken gecommuniceerd. In de praktijk zal dit bijna altijd sneller zijn dan 4 weken.

Voor vragen over het cadeau of de bezorging ervan, kun je contact opnemen met de ServiceDesk: 088-623 7006 (lokaal tarief).

Nee, je maakt geen kans op de PS4 als je alleen mobiele klant bent bij KPN. Wel als je naast je mobiele abonnement ook een internet abonnement voor thuis afsluit binnen de actieperiode.

Klanten kunnen meedoen aan de winactie wanneer ze KPN internet klant zijn. Op de website www.kpn.com/voordegamers vind je alle informatie.

Er vindt een wekelijkse jurering plaats vanaf de laatste week van november, wanneer de winnaars gekozen zijn zullen zij per e-mail en telefoon benaderd worden. Wanneer je niet reageert binnen 7 dagen, wordt de prijs aan een volgende winnaar geschonken.

De winnaars worden op basis van jurering bepaald. Tijdens de campagne wordt bekend gemaakt wat klanten moeten doen om in aanmerking te komen voor de prijs. Vanuit alle inzendingen zal een jury bepalen wie uiteindelijk wekelijks de gelukkige winnaars zijn.

Zie extra document met actievoorwaarden.

Actievoorwaarden_Voordegamers

Kansspelvoorwaarden_Voordegamers

Ook interessant voor jou:

Internet

Online gamen doe je met glasvezelinternet

Internet

Glasvezel internet, wat is het en hoe werkt het?

Internet

5 voordelen van glasvezel