10 oktober 2017

De 5 beste webwinkels op een rij

Na een drukke week werken of bezig zijn met de kinderen, kijken veel mensen uit naar het weekend. Eindelijk even wat meer tijd voor jezelf en voor veel dames (maar ook heren) de uitgelezen mogelijkheid om eens lekker te gaan shoppen. Het beeld van een drukke winkelstraat, dichtbevolkte winkels en armen vol met tassen zal menig shop-a-holic gelukkig maken. Er zijn echter ook genoeg mensen die het angstzweet uitbreekt bij bovenstaand scenario, gelukkig bieden de webwinkels tegenwoordig uitkomst. Ben jij zo’n echte online shopper? Verstop je pinpas dan maar vast, want in dit artikel zetten we de beste webwinkels op een rij.

Wehkamp 

Met een gigantische assortiment aan producten, is Wehkamp misschien wel de bekendste webwinkel van Nederland. Het innovatieve bedrijf begon in 1952 in Slagharen met de verkoop van Matrassen en bedtextiel, maar tegenwoordig kan je voor bijna alles bij het bedrijf terecht. Wehkamp biedt de mogelijkheid van gratis retourneren van producten en levert de producten die op werkdagen voor 22.00 uur zijn besteld de volgende dag nog bij je af (kijk voor beide zaken wel even in de  voorwaarden). Op dit moment adverteert de website voor schoolproducten, dus als je schoolgaande kinderen hebt, dan weet je waar je moet zijn. 
www.wehkamp.nl 

Bol.com

Wie kent hem niet, het vrolijke dikke mannetje in zijn blauwe pak die ons aanspoort om bij Bol.com te komen kopen. Waarschijnlijk weten weinig mensen dat Bol staat voor Bertelsmann On-Line en in 1999 in Duitsland is opgericht. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op de verkoop van boeken en CD’s. Tegenwoordig kan je er ook terecht voor wasmachines, kleding, keukengerei en sieraden. Bol heeft zijn webwinkel zo klantvriendelijk mogelijk gemaakt. Zo worden alle bestellingen boven de 20 euro gratis bezorgd, mag je 30 dagen nadenken over je aankoop en kan je de klantenservice dag en nacht bereiken. Veel winkelplezier!
www.bol.com

Zalando

Gillende vrouwen die de postbode bespringen, de reclame van Zalando is niet te missen. Het van oorsprong Duitse bedrijf is gespecialiseerd in kleding en schoenen en noemt zichzelf de grootste online shop voor fashion. Het bedrijf werd in 2008 opgezet door twee ondernemers die werden geïnspireerd door het Amerikaanse bedrijf Zappos. Dit laatste bedrijf verkoopt voornamelijk schoenen en staat bekend om zijn uitmuntende en verregaande service. Zalando geeft je 100 dagen de tijd om over je aanschaf na te denken, biedt gratis verzending en retouren van producten en geeft je 5 euro korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.   
www.zalando.nl

Coolblue

Je had het misschien niet verwacht, maar dit fris ogende bedrijf is sinds 1999 al bezig met de verkoop van met name elektronica producten. Coolblue heeft niet één webwinkel, maar een paar honderd, het bedrijf lanceert namelijk voor iedere productgroep zijn eigen webwinkel. Zo kan je bijvoorbeeld je nieuwe tablet kopen bij tabletcenter.nl of een nieuwe laptop op laptopshop.nl. Naast de talloze webwinkels heeft Coolblue ook enkele echte winkels, zoals in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Coolblue heeft overigens waarschijnlijk het coolste hoofdkantoor van de webwinkels in dit rijtje. Tegenover het hoofdstation van Rotterdam staat een 4.000 vierkante meter tellend kantoor, met arcadehallen, 23 themakamers en een picknicklocatie. Je kan er zelfs een rondleiding aanvragen! 
www.coolblue.nl  

KPN

Tja, we kunnen onszelf natuurlijk niet vergeten in deze lijst. In onze webwinkel vind je een grote assortiment mobiele telefoontoestellen, die je thuis vanaf de bank eens rustig kan bekijken. Naast de smartphones kan je bij de webwinkel van KPN ook terecht voor internet en televisie en zakelijk producten. Mocht je benieuwd zijn naar onze producten en diensten, neem dan een kijkje op www.kpn.com.

Waar winkel jij graag?

Ben jij ook een echte online shopper? Of loop je toch liever een gewone winkel in? Met bovenstaande voorbeelden hoef je in ieder geval je huis niet meer uit, alles wordt bij je aan de deur bezorgd en bij de meeste bedrijven kan je de producten zelfs gratis terugsturen als je niet tevreden bent. Veel winkelplezier!

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

De 5 best bekeken Youtube filmpjes allertijden

Films, series & TV

Grootste cliffhanger ooit in nieuw seizoen 'The Walking Dead'

Innovatie & Techniek

5 tips voor de leukste online felicitaties