7 december 2017

TV-kijken voor het hele gezin

Gezellig televisie kijken met het hele gezin, dat is soms best een uitdaging. Herken je het? De een wil graag een film kijken, de ander een live voetbalwedstrijd. De strijd om de afstandsbediening is begonnen en uiteindelijk zit er altijd iemand met lichte tegenzin te kijken, of vertrekt er iemand naar een andere kamer. Hoe zorg je ervoor dat het hele gezin gezellig bij elkaar blijft zitten en iedereen tevreden is?


Speciale zenderpakketten voor gezinnen

Hoewel het standaard aanbod televisiezenders bij digitale tv van KPN al meer dan 70 kanalen heeft, kun je ook eenvoudig voor extra zenderpakketten en andere leuke extra’s kiezen. Het Pluspakket heeft de beste programma’s voor het hele gezin. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om een programma of serie te kijken die iedereen zal waarderen. In het Kids Pakket vind je de bekendste en leukste kinderseries. En is iemand uit je gezin onderweg naar huis? Dan kan hij of zij op de smartphone of tablet online tv-kijken en bij thuiskomst direct inhaken op het programma dat het hele gezin al aan het kijken is.

Digitale tv

Hoe fijn zou het zijn om iedereen gezellig bij elkaar in de woonkamer te houden en toch te laten genieten van zijn of haar eigen favoriete programma? Met digitale tv van KPN zit het hele gezin tevreden op de bank. Interactieve tv maakt het namelijk mogelijk om eenvoudig ook op je tablet, laptop of smartphone naar televisie te kijken.

KPN Digitenne voor het hele gezin

Op vakantie kan het gezellig zijn om gezamenlijk naar een leuk programma te kijken. Bijvoorbeeld in het vakantiehuisje, de camper, caravan of zelfs de boot. Met KPN Digitenne wordt dat heel makkelijk. Het is een klein kastje waarmee je overal in Nederland draadloos naar haarscherpe tv-beelden kijkt zonder dat het je mobiele data kost. Installeren van Digitenne is eenvoudig. Weten hoe het werkt? Bekijk de handleiding Digitenne.

Tv abonnement afsluiten

Wil je een tv abonnement afsluiten of een extra zenderpakket voor het hele gezin erbij nemen? Overstappen is binnen een paar minuten geregeld en een extra zenderpakket heel eenvoudig aan je abonnement toegevoegd. Welke extra’s kies jij?

Beleef KPN:

Films, series & TV

Het televisie kijken van nu: lekker makkelijk

Films, series & TV

De voordelen van digitale televisie kijken

Films, series & TV

Dit moet je weten over Interactieve TV