1 juni 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand juni hebben wij onze favoriete voor jou op een rijtje gezet.

The Wedding March

The Wedding March

Zakenvrouw en alleenstaande moeder Olivia Persching staat op het punt te trouwen met de New Yorkse makelaar Josh Johnson. Dochter Grace vindt dat haar moeders bruiloft wel wat romantiek kan gebruiken en boekt voor de plechtigheid een landelijk hotel in Vermont. Olivia schrikt zich rot wanneer ze ontdekt dat het logement wordt gerund door haar jeugdliefde Mick Turner, die ook nog eens zal gaan zingen op de trouwerij. Olivia en Mick zijn twintig jaar eerder niet bepaald als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar al snel steken hun oude gevoelens voor elkaar opnieuw de kop op.
Ook het vervolg op deze film 'Wedding March 2: Resorting to Love', 'Wedding March 3: Here Comes the Bride' en 'Wedding March 4: Something Old, Something New' zijn te zien bij Film1.
Te zien vanaf 1 juni.

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again

Komiek Rowan Atkinson is terug als de stuntelige spion Johnny English. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen. De inmiddels gepensioneerde Johnny English blijkt de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt opnieuw ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.
Te zien vanaf 15 juni.

First Man

First Man

Kort na het verlies van zijn dochtertje verhuist NASA-testpiloot Neil Armstrong (Ryan Gosling) samen met zijn vrouw Janet (Claire Foy) en hun zoontje Rick begin jaren zestig naar Houston om deel te nemen aan Project Gemini. Op het gebied van ruimtevaart hebben de Russen tot nu toe iedere slag gewonnen en dus zijn de Amerikanen erop gebrand om de eerste man op de Maan te zetten. De levensgevaarlijke weg naar succes vraagt om vele offers, maar de koelbloedige Armstrong weet zich door alle tegenslagen heen te slaan. En op 20 juli 1969 zijn alle ogen van de wereld op hem gericht.
Te zien vanaf 22 juni.

Overlord

Overlord

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team van Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi's bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender boven op een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus laboratorium onder de kerk komen ze echter oog in oog te staan met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.
Te zien vanaf 29 juni.

The Little Stranger

The Little Stranger

Tijdens de lange hete zomer van 1948 wordt de Engelse plattelandsarts Faraday (Domhnall Gleeson) ontboden op Hundreds Hall om een ziek dienstmeisje te behandelen. Het landgoed, dat hij nog kent uit zijn jeugd toen zijn moeder er werkte als huishoudster, is al meer dan twee eeuwen in het bezit van de familie Ayres. Het huis begint echter in verval te raken en wordt alleen nog bewoond door oorlogsveteraan Roderick Ayres, zijn zuster Caroline en hun moeder. Wanneer Faraday ontdekt dat Hundreds Hall wordt opgeschrikt door onverklaarbare geluiden, raakt hij steeds meer verstrikt in een verontrustende familiegeschiedenis.
Te zien vanaf 30 juni.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Voeg het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, je zit dus nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket