De nieuwste films in het Film1 pakket

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij 5 films uit waarmee jij lekker op de bank kan blijven hangen, terwijl het buiten steeds slechter weer wordt.


Fast & Furious 8

Autogordels vast: in de achtste Fast & Furious-film scheuren Vin Diesel en Dwayne “The Rock” Johnson over nieuwe wegen, wanneer een verraderlijke Charlize Theron de hechte band binnen het oude team verbreekt. De crew wordt meer dan ooit op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, moet de elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een radicaal te belemmeren in het aanrichten van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot zo’n hechte familie maakte thuis te brengen. 

Fast & Furious 8 is te zien vanaf:
30 december.

Jackie

Een weergaloze Natalie Portman werd genomineerd voor een Oscar, voor haar overtuigende rol als Jacqueline Kennedy. In dit indringende drama over de First Lady in de dagen nadat haar man, president John F. Kennedy, werd vermoord in Dallas. Een week na de moord op haar man, wordt Jackie geïnterviewd door een reporter die samen met haar terugblikt op haar eerste 'White House Tour' en andere memorabele gebeurtenissen voor het overlijden van JFK.

Jackie is te zien vanaf: 17 december.

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson is verbouwd tot een perfecte soldaat in deze futuristische actieknaller naar de gelijknamige Japanse animatiehit. In de nabije toekomst worden menselijk lichaamsdelen gebruikt voor technologische doeleinden. Bij een onherstelbaar lichaam van een vrouw worden haar hersenen gebruikt voor een cyborg om er vervolgens misdaad mee te kunnen bestrijden. Cyborg politie-agente Major voert een keiharde strijd tegen het kwaad, totdat ze een schokkende ontdekking doet over haar verleden.

Ghost in the Shell is te zien vanaf: 29 december.

Logan

Hugh Jackman schittert nog één keer als de populaire Wolverine in deze opvallend brute X-Men spin-off. In het jaar 20129 leidt de zwaar afgetakelde superheld een afgezonderd bestaan, de mutant bevolking is geslonken en de X-Men zijn uit elkaar. Logan vult zijn dagen met drank en werkt als chauffeur in El Paso, Texas. Wanneer een mysterieus meisje hulp nodig heeft, is zijn tijd gekomen om uit het isolement te treden.

Logan is te zien vanaf: 30 december.

Demain tout commence

Vijf jaar na zijn doorbraak in de bioscoophit ‘Intouchables’ schittert de charmante Omar Sy nu in dit komische drama. De alleenstaande Samuel heeft zijn dochtertje Gloria op zijn eigen wijze opgevoed, nadat de moeder het kind had achtergelaten. Samuel probeerde tevergeefs de moeder terug te vinden, maar na acht jaar afwezigheid eist de moeder plotseling haar kind op.

Demain tout commence is te zien vanaf: 26 december.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TVMenu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?


Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Ook dit weekend weer 3 topfilms voor slechts €2,49 per stuk!

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket