1 mei 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand mei hebben wij onze favoriete voor jou op een rijtje gezet.

Unsane

Unsane

Sawyer Valentini (Claire Foy) probeert aan een stalker te ontsnappen door een nieuw leven op te bouwen in een andere woonplaats. Omdat haar gevoel van onveiligheid niet verdwijnt, zoekt Sawyer professionele hulp in het Highland Creek Behavioral Center. Zonder het in de gaten te hebben, stemt ze in met een vrijwillige opname in deze psychiatrische inrichting. Sawyer verzet zich hevig maar de paniek slaat pas echt toe wanneer ze ziet dat haar stalker zich uitgeeft voor een medewerker van de kliniek. Ze wordt door niemand geloofd en Sawyer begint zich af te vragen of haar angsten gegrond zijn of dat ze lijdt aan waanidee├źn.
Te zien vanaf 4 mei.

Breaking In

Breaking In

Na de moord op haar vader, gaat Shaun Russell (Gabrielle Union) samen met haar twee kinderen Jasmine en Glover terug naar de afgelegen woning waarin ze is opgegroeid om het te koop te zetten. Bij aankomst kunnen ze niet vermoeden dat vier inbrekers zich al in het huis bevinden, zoekend naar een grote som geld. Wanneer Jasmine en Glover door de criminelen worden gegijzeld, moet Shaun alles op alles zetten om haar kinderen te bevrijden uit de zwaarbeveiligde woning. Niets of niemand blijkt opgewassen tegen de vastberadenheid van een wanhopige moeder.
Te zien vanaf 10 mei.

Mandy

Mandy

Noord-Amerika, 1983. In de bossen van de Pacific Northwest leiden de buitenstaanders Red Miller (Nicolas Cage) en Mandy Bloom (Andrea Riseborough) een vredig bestaan. Als hun veilige toevluchtsoord tussen de naaldbomen bruut wordt verstoord door een sekte geleid door de sadistische Jeremiah Sand, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur.
Te zien vanaf 18 mei.

Bad Words

Bad Words

De veertigjarige Guy Trilby (Jason Bateman) ontdekt een fout in de toelatingseisen van de Nationale Spellingwedstrijd voor tieners en besluit hiervan vrolijk misbruik te maken. Terwijl verslaggever Jenny Widgeon in zijn persoonlijke verhaal begint te graven, komt de grofgebekte Guy tot de ontdekking dat hij een onwaarschijnlijke vriendschap ontwikkelt met een van zijn concurrenten, de onhandige tienjarige Chaitanya.
Te zien vanaf 17 mei.

Contraband

Contraband

Chris Farraday (Mark Wahlberg) heeft zijn criminele verleden achter zich gelaten, totdat zijn zwager Andy een drugsdeal verpest. Chris moet Andy's schuld afbetalen en wordt zo gedwongen om zijn specialiteit weer op te pakken: smokkelen. Samen met zijn beste vriend Sebastian verzamelt Chris een team waarmee hij naar Panama gaat om een lading vals geld op te halen. Maar niet alles verloopt volgens plan en Chris moet zien te navigeren door het criminele netwerk van gewelddadige drugsdealers, agenten en huurmoordenaars voordat zijn gezin hun doelwit wordt.
Te zien vanaf 24 mei.

Intruders

Intruders

Clive Owen en Carice van Houten schitteren in deze angstaanjagende horrorfilm als de ouders van de twaalfjarige Mia, die een angstaanjagend opstel schrijft over Hollow Face - een monster dat bezit wil nemen van kinderen. Wanneer Mia vervolgens beweert dat ze in haar eigen slaapkamer is aangevallen, lijkt alleen haar vader haar te geloven. Heeft ze een echte nachtmerrie over zichzelf uitgeroepen of blijkt alles een boze droom te zijn?
Te zien vanaf 31 mei.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Voeg het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, je zit dus nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de maand: Eurosport 2

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket