4 september 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit voor als het een dagje wat minder goed weer is of gewoon lekker voor 's avonds op de bank.

Film 1


Jumanji: Welcome to the jungle

Wanneer vier tieners moeten nablijven komen ze het videospel Jumanji tegen. Ze besluiten het spel te spelen en nadat zij hun avatars hebben gekozen worden ze het magische spel ingezogen en veranderen ze in hun avatars. Om weer terug te kunnen keren in de echte wereld moeten ze het spel uitspelen. Dit blijkt gevaarlijker dan ze vooraf hadden verwacht.

Pitch Perfect 3

Na de twee succes filmHet zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken.

Doctor Strange

De geprezen neurochirurg Stephen Strange verliest het gevoel in zijn handen na een auto-ongeluk. Het lukt hem niet om dit te accepteren. Hij komt aan de praat met een dwarsleasiepatient, die op een geheimzinnige wijze weer kan lopen. Hij adviseert Strange om naar Kamar-Taj te gaan. Daar ontmoet hij The Ancient One.

Molly's Game

Het lukt skiester Molly Bloom net niet om zich te kwalificeren voor de Olympische spelen. Ze besluit af te reizen naar Los Angeles om te gaan werken als cocktailserveerster. Hier ontmoet ze Dean, die haar betrekt bij zijn ondergrondse pokertoernooien. Al snel leeft ze een luxe bestaan, maar als de FBI besluit om de toernooien te onderzoeken verandert alles. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Finding Dory

Dory vergeet alles. Maar wat ze zich nog wel herinnert is dat ze ooit haar ouders is kwijtgeraakt. Samen met Nemo gaan ze opzoek naar haar ouders. Van een groot avontuur in de oceaan tot een aquarium in Californië.

The Mountain Between Us

Kate Winslet is een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een bruiloft en Idris Elba is een chirurg. Als onbekenden stranden ze samen in besneeuwde bergtoppen door een vliegtuigongeluk. Hier moeten zij zien te overleven.

Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key is het vierde deel van de angstaanjagende reeks horrorfilms. Paragnost Elise Rainer krijgt, nadat ze de familie Brenner heeft geholpen, zelf last van een kwade geest. In dit vierde deel van de angstaanjagende reeks horrorfilms, krijgt paragnost Elise Rainer te maken met een kwaadaardige geest in haar eigen huis.

Rogue One: A Star Wars Story

Over hoe het allemaal begon, nog voor Luke en Leia. Wetenschapper Galen Erso is tegenstander van het Keizerrijk, maar toch deelt hij zijn kennis voor de ontwikkeling van de Ster des Doods. Hij geeft bij het verzet aan waar het Keizerrijk mee bezig is. Een groep rebellen gaat er alles aan doen om de Ster des Doods te stelen.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen