1 juni 2018

De nieuwste films in het Film1 pakket

01/06/2018 - Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit voor als het een dagje wat minder goed weer is of gewoon lekker voor 's avonds op de bank.

Film 1


Blade Runner 2049

Keer terug naar de duistere toekomst van Blade Runner met zijn prachtige decors, overdonderende muziek en een fantastische cast. Ryan Gosling speelt agent K, die tijdens zijn jacht op ontspoorde replicants een groot geheim ontdekt en hulp zoekt een verloren gewaande Harrison Ford.

Blade Runner 2049 is te zien vanaf 10 juni.

Blade Runner 2049


The Emoji Movie

Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnen in je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een 'normale' emoji te worden en gaat op avontuur.

The Emoji Movie
is te zien vanaf 9 juni.

The Emoji Movie


The Dark Tower

In deze verfilming naar het meesterwerk van Stephen King worden meerdere realiteiten bij elkaar gehouden door een enorme toren. De Man in Black (Matthew McConaughey) is vastbesloten deze Dark Tower omver te werpen en alleen de Gunslinger (Idris Elba) kan hem tegenhouden.

The Dark Tower
is te zien vanaf 16 juni.

The Dark Tower


Victoria and Abdul

Judi Dench kruipt opnieuw in de huid van de Engelse koningin Victoria, die tijdens haar Gouden Jubileum een klik krijgt met de uit India afgereisde Abdul Karim. Hun vriendschap wordt niet door iedereen toegejuicht.

Victoria and Abdul is te zien vanaf 30 juni.

Victoria and Abdul


Valerian and the City of Thousand Planets

In deze avontuurlijke stripverfilming van Luc Besson kunnen alleen rokkenjager Valerian en de heldhaftige Laureline de adembenemende intergalactische metropool Alpha redden van de ondergang.

Valerian and the City of Thousand Planets is te zien vanaf 2 juni.

Valerian and the City


De kleine vampier

Een vriendschap die je wereld op z’n kop zet! Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht eentje tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

De kleine vampier is te zien vanaf 3 juni.

De kleine vampier


Happy Death Day

"Happy Death Day to you" bekt toch niet zo lekker als het origineel. Tree wordt wakker op haar verjaardag, ziet dezelfde mensen, doet dezelfde dingen... en wordt vermoord. Opnieuw en opnieuw. Hoe komt ze in godsnaam uit deze horrorcirkel?

Happy Death Day is te zien vanaf 29 juni.

Happy Death Day


Detroit

Dit spannende drama van Oscarwinnares Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) speelt in de zomer van 1967 tijdens de rellen in Detroit. Het is een van de meest dodelijke volksopstanden uit de geschiedenis met tientallen doden, honderden gewonden en duizenden arrestaties.

Detroit is te zien vanaf 23 juni.

Detroit

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen