1 januari 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand januari hebben wij onze favoriete voor jou op een rijtje gezet.

Red Sparrow


Red Sparrow

Tegen haar wil wordt de Russische ballerina Dominika opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de veiligheidsdienst. Zij leert haar lichaam te gebruiken als een sensueel wapen, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. Voor haar eerste missie moet zij een mol ontmaskeren door contact te leggen met CIA-agent Nate Nash. De twee jonge agenten raken verstrikt in een web van spionage en bedrog. Vanaf 18 Januari te zien.

I Feel Pretty


I Feel Pretty

Wanneer Renee Bennett tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven te halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is? Vanaf 26 Januari te zien.

Breathe


Breathe

In dit waargebeurde liefdesverhaal raakt de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish op 28-jarige leeftijd verlamd door polio. Plotseling heeft hij nog maar enkele maanden te leven. Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland. Haar wilskracht, liefde en toewijding zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn ziekte en inspireren ze iedereen met hun onverwoestbare humor, lef en levenslust. Vanaf 5 Januari te zien.

Vele hemels boven de zevende


Vele hemels boven de zevende

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziƫnde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Vanaf 19 Januari te zien.

Wonder Wheel


Wonder Wheel

Dit drama van Woody Allen speelt in de drukte van een pretpark op Coney Island in het New York van de jaren vijftig. Vier mensen mensen banen zich een weg door het leven: Ginny, een melancholische, nogal emotionele voormalige actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty, carrouselbediende en Ginny's onbehouwen echtgenoot; Mickey, een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina, de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Vanaf 20 Januari te zien.

Viceroy's House


Viceroy's House

In 1947 is de Britse heerschappij in India bijna ten einde. Koningin Victoria's achterkleinzoon, Lord Mountbatten, verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land te overzien. Al snel breekt geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning. Vanaf 13 Januari te zien.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen