1 maart 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand maart hebben wij onze favoriete voor jou op een rijtje gezet.

Mama Mia: Here We Go Again

Mama Mia: Here We Go Again

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd op de Griekse zomerzon met deze nieuwe musical naar de liedjes van Abba. Een jaar na het overlijden van moeder Donna (Meryl Streep), treft Sophie (Amanda Seyfried) voorbereidingen op een grootse heropening van haar hotel. Sophies vriend Sky zit echter in New York en ook twee van haar drie mogelijke vaders - Sam, Bill en Harry - kunnen niet bij het feest zijn. Bovendien heeft ze nog veel verdriet om het verlies van haar moeder. Stukje bij beetje komt Sophie te weten hoe in 1979 een jonge Donna (Lily James) op Kalokairi terechtkwam tijdens de zomer dat ze de drie mannen uit haar leven ontmoette.

Vanaf 30 maart te zien.

Blockers

Blockers

Sinds ze elkaar leerden kennen op de kleuterschool, zijn Julie, Kayla en Sam elkaars beste vriendinnen. Wanneer Julie vertelt dat ze op de avond van haar eindexamenfeest ontmaagd wil worden, kunnen de andere twee niet achterblijven. De meiden sluiten een verbond, maar hun plannen worden onderschept door hun ouders - moeder Lisa (Leslie Mann) en de vaders Mitchell (John Cena) en Hunter (Ike Barinholtz). Tijdens een nachtelijke operatie zetten de drie ongeruste volwassenen alles op alles om te voorkomen dat hun dochters hun maagdelijkheid verliezen. Een hilarische komedie geregisseerd door de schrijfster van de Pitch Perfect-trilogie.

Vanaf 2 maart te zien.

Deadpool 2

Deadpool 2

Ryan Reynolds is terug als Marvels grofgebekte huurling! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er '50 tinten grijs' van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

Vanaf 16 maart te zien.

Isle of Dogs

Isle of Dogs

Wanneer in de futuristische Japanse stad Megasaki een gevaarlijke ziekte uitbreekt onder honden, geeft de autoritaire burgemeester Kobayashi de opdracht om alle huisdieren te verbannen naar een eiland dat vol afval ligt. Zes maanden later kaapt Kobayashi's twaalfjarige pleegzoon Atari een vliegtuig om zijn hond Spots te gaan zoeken. Op het eiland krijgt hij hulp van een groepje vuilnisbakkenrashonden en samen met deze nieuwe vrienden begint Atari aan een episch avontuur dat het lot van de hele regio zal bepalen. Een wonderbaarlijke stop-motion film van Wes Anderson, met stemmen van Bryan Cranston, Edward Norton en Bill Murray.

Vanaf 9 maart te zien.

The Guernsey Literary Society

The Guernsey Literary Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliets groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Vanaf 31 maart te zien.

Ghostland

Ghostland

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters een mysterieus huis. Tijdens de eerste nacht in hun nieuwe onderkomen, dringen overvallers de woning binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. Deze traumatische nacht drijft de zussen uit elkaar. De oudste, Beth, wordt een succesvolle horrorschrijfster met een gezin in Los Angeles. De jongere Vera daarentegen krijgt de gebeurtenissen niet verwerkt en raakt verstrikt in een vernietigende paranoia. Zestien jaar later keert Beth terug naar het landhuis dat Vera en haar moeder nooit verlaten hebben en waar nog altijd angstaanjagende dingen gebeuren.

Vanaf 29 maart te zien.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de maand: Comedy Central Extra

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket