1 november 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit voor als het een dagje wat minder goed weer is of gewoon lekker voor 's avonds op de bank.

Film 1


The Greatest Showman

Sprankelende musical met Hugh Jackman over het ontstaan van de showbusiness, geïnspireerd door de ambitie en fantasie van circusdirecteur en zakenman P.T. Barnum.
Vanaf 3 november te zien bij Film1

Ferdinand (OV + NL)

Vrolijke animatiefilm over een goedhartige stier die wordt aangezien voor een gevaarlijk beest, waarna hij wordt weggehaald bij zijn familie. Vastberaden om terug te keren, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.
Vanaf 4 november te zien bij Film1

The Post

Meesterlijk drama van Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks als de uitgever en de hoofdredacteur van The Washington Post, die begin jaren zeventig hun carrières op het spel zetten met de onthulling van geheime overheidsdocumenten.
Vanaf 24 november te zien bij Film1

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Oscarwinnend misdaaddrama met Frances McDormand als een moeder die de plaatselijke politie via drie reclameborden onder druk zet om de moordzaak van haar dochter op te lossen.
Vanaf 10 november te zien bij Film1

The Commuter

Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot.
Vanaf 9 november te zien bij Film1

Phantom Thread

In dit fraai aangeklede portret van Paul Thomas Anderson schittert Daniel Day-Lewis als een gerenommeerd couturier wiens zorgvuldig op maat gemaakte leven overhoop wordt gegooid door de komst van een eigenzinnige nieuw muze.
Vanaf 4 november te zien bij Film1

Early Man (OV + NL)

De makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap brengen een hilarische klei-animatiefilm over een dappere holbewoner uit het stenen tijdperk die zijn thuis probeert te redden.
Vanaf 17 november te zien bij Film1

The Florida Project

Een indringend drama over de zesjarige Moonee en haar 22-jarige moeder Halley, die in een motel wonen in de schaduw van Disney World Florida. Terwijl Halley haar best doet om Moonee zo goed mogelijk op te voeden, wil ze als twintiger ook lol beleven.
Vanaf 11 november te zien bij Film1

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen