De nieuwste films in het Film1 pakket

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit waarmee jij lekker op de bank kan blijven hangen, terwijl het buiten steeds slechter weer wordt.

Transformers

Mark Walhberg keert terug in het spectaculaire vijfde deel uit deze reeks blockbusters. De strijd tussen de Transformers en de mensheid is losgebarsten en het lot van onze wereld ligt begraven in de verborgen geschiedenis van de robots op onze planeet.

Transformers is te zien vanaf: 23 februari.

Baywatch

Ontdek de meest originele thriller van het jaar! De Afro-Amerikaanse Chris gaat met zijn blanke vriendin Rose naar het landgoed van haar ouders. Hij is misschien wel uitgenodigd, maar is hij ook welkom? Het macabere Get Out is enorm grappig en zeer beangstigend tegelijk.

Baywatch is te zien vanaf: 24 februari.

Power Rangers

Reboot van de succesvolle franchise over vijf doodgewone tieners die unieke krachten krijgen als ze de Power Rangers worden. Maar om dit te bereiken en daarmee een buitenaardse bedreiging af te afwenden, zullen ze eerst hun persoonlijke problemen moeten confronteren.

Power Rangers is te zien vanaf: 23 februari.

Een echte Vermeer

In dit waargebeurde drama van regisseur Rudolf van den Berg (Tirza, Süskind) speelt Jeroen Spitzenberger een Nederlandse kunstschilder die wraak wil nemen op de echtgenoot van de vrouw op wie hij verliefd is.

Een echte Vermeer is te zien vanaf: 3 februari.

The Promise

Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. Een prachtig drama met Oscar Isaac, Charlotte Le Bon en Christian Bale.

The Promise is te zien vanaf: 25 februari.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?


Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Onze favoriete series van de maand