1 november 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand november hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Terminal

Terminal

Margot Robbie en Simon Pegg in een sfeervolle misdaad thriller over twee huurmoordenaars met een lugubere missie, een serveerster met een bizar dubbelleven en een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op bloedige, brutale wraak zint.
Terminal is te zien vanaf 2 november.

Heavy Trip

Heavy Trip

Muzikale komedie over een amateur heavy metalbandje uit Finland dat na twaalf jaar repeteren alles op alles zet om te gaan spelen op een groot muziekfestival in Noorwegen. Heavy Trip is te zien vanaf 3 november.

Sex Tape

Sex Tape

Jason Segel en Cameron Diaz spelen de hoofdrol in deze leuke en pittige komedie over een echtpaar dat op een wild hysterische missie is om hun vermiste sekstape terug te vinden.
Sex Tape is te zien vanaf 10 november.

Pluisje

Pluisje

Animatiefilm over een klein maar dapper vogeltje dat alleen de winter moet zien te overleven in Paradise Vallei, waar alle niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren.
Pluisje is te zien vanaf 18 november.

Office Uprising

Office Uprising

Komische actiefilm waarin de luie medewerker van een wapenfabrikant ontdekt dat zijn collega's veranderen in moorddadige psychopaten nadat ze een nieuw energiedrankje hebben genuttigd.
Office Uprising is te zien vanaf 21 november.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Voeg het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, je zit dus nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket