De nieuwste films in het Film1 pakket

01/05/2018 - Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. In dit artikel lichten wij een aantal films uit waarmee jij lekker op de bank kan blijven hangen, terwijl het buiten steeds slechter weer wordt.

Film 1


War for the Planet of the Apes

In dit spectaculaire derde deel uit de nieuwe sciencefiction-trilogie moet de intelligente chimpansee Caear zijn apenvolk beschermen tegen een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson). Caesar worstelt met zijn duistere instinct en zint op wraak. Voor vrijheid, voor familie, voor de planeet.

War for the Planet of the Apes is te zien vanaf 11 mei.

War for the Planet of the Apes

Girls Trip

Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Regina Hall en Tiffany Haddish bouwen een feestje dat je niet wilt missen! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen en geflirt en gaan de jeugdvriendinnen helemaal los.

Girls Trip is te zien vanaf 26 mei.

Girls Trip

American Made

Een onbesuisde Tom Cruise speelt de CIA, het Witte Huis én drugsbaron Pablo Escobar tegen elkaar uit in deze komische actiefilm over een van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis, waarbij een piloot door de overheid wordt ingezet om cocaïne te smokkelen.

American Made is te zien vanaf 19 mei.

American Made

Rough Night (Girls Night Out)

Scarlett Johansson en haar vier besties spreken tien jaar na hun studietijd af voor een vrijgezellenfeestje. Oude tijden herleven en ze laten zich helemaal gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming in deze uitzinnige komedie ver te zoeken.

Rough Night (Girls Night Out) is te zien vanaf 12 mei.

Rough Night

Bigfoot Junior

In deze avontuurlijke animatiefilm ontdekt de jonge Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot.

Bigfoot Junior is te zien vanaf 26 mei.

Bigfoot Junior

mother!

Jennifer Lawrence gaat de waanzin voorbij in deze krankzinnige horrorfilm van Black Swan-regisseur Darren Aronofsky. De relatie van een dichter en zijn vrouw wordt op de proef gesteld wanneer hij hun landhuis openstelt voor een aantal vreemde kostgangers. Alleen zien is geloven.

mother! is te zien vanaf 13 mei.

mother!

The Beguiled

In dit beklemmende kostuumdrama van Sofia Coppola zorgt een gewonde Noordelijke soldaat (Colin Farrell) op een Confederate meisjesschool voor flink wat seksuele spanning en rivaliteit onder de vrouwen (Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning).

The Beguiled is te zien vanaf 25 mei.

The Beguiled

Tulip Fever

Alicia Vikander schittert als de beeldschone bruid van een meedogenloze tulpenhandelaar die verliefd wordt op de jonge schilder die haar portret maakt. Gedreven door passie verzinnen de twee een list om samen te kunnen zijn in het 17e-eeuwse Amsterdam.

Tulip Fever is te zien vanaf 20 mei.

Zo kijk je de films

Heb je het Film1 pakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Film1 On Demand

Wil je ook het Film1 pakket?

Het Film1 pakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen