1 februari 2020 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand februari hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

The Boat

Een visser ontdekt een verlaten zeilboot en besluit aan boord te stappen. Hij vindt geen tekenen van leven, maar wanneer hij terug aan dek komt blijkt zijn eigen boot te zijn verdwenen. Wat volgt is een absolute nachtmerrie... The Boat is te zien vanaf 1 februari.

Lazzaro Felice

Lazzaro is een jonge boer die in het dorpje Inviolata woont. Het leven op het platteland is eeuwenlang hetzelfde gebleven. Nadat Lazarro bevriend raakt met Tancredi, blijkt het dat Lazzaro door de tijd kan reizen! Lazzaro Felice is te zien vanaf 2 februari.

A Vigilante

Sadie is vroeger mishandeld. Dankzij intensieve trainingen van zelfverdediging en vechtkunsten helpt ze andere mishandelde vrouwen. Daarnaast heeft ze nog een andere persoonlijke agenda: het najagen van haar echtgenoot om wraak te nemen. A Vigilante is te zien vanaf 7 februari.

Widows

Widows volgt vier vrouwen die weduwe zijn. Ze hebben niets met elkaar gemeen, op de schuld na die hun criminele partners hebben nagelaten. Ze besluiten vervolgens om het lot in eigen handen te nemen en hun toekomst veilig te stellen.  Widows is te zien vanaf 8 februari.

The Amazing Spider-Man2

Andrew Garfield is terug in The Amazing Spider-man 2! New York wordt belegerd  door Oscorp en het is aan Peter Parker om zowel de stad als zijn geliefden te redden. The Amazin Spider-Man2 is te zien vanaf 15 februari.

Enemies Closer

In een afgelegen bosgebied zullen twee gezworen vijanden moeten samenwerken om een meedogenloos drugskartel te ontvluchten. Enemies Closer is te zien vanaf 16 februari.

Nova Zembla

Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz, dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer. Nova Zembla is te zien vanaf 21 februari.

Olympus Has Fallen

Secret Service agent Banning werkt na een voorval met name achter de schermen van het Witte Huis. Wanneer Noord-Koreaanse commando’s het Witte Huis bezetten en de president en zijn staf gijzelen is het aan Banning om hen te redden. Olympus Has Fallen is te zien vanaf 22 februari.

Aloha

Een geslaagde militaire aannemer keert terug naar de plek waar hij het meest succesvol was. Als hij contact zoekt met zijn grote liefde van vroeger krijgt hij onverwacht gevoelens voor een jonge, veelbelovende luchtmachtpiloot. Aloha is te zien vanaf 28 februari.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Mobiel

5 handige apps tijdens je wintersport vakantie

Events & Winacties

Speciaal voor iTV-klanten: 6 gratis valentijnfilms