19 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Let op: er zijn enkele zenderwijzigingen

Per 1 oktober 2018 vinden er een aantal zenderwijzingen plaats op TV. Zo is SBS 9 vanaf dan op kanaal 19 te zien en verplaatst Disney Channel naar kanaal 18. Alle wijzingen staan hieronder op een rijtje!

SBS 9
Zenderwijzigingen
Zender Positie van Positie naar
Canvas 29 30
Eén 28 29
Zender van de maand 23 28
BeleefKPN 18 23
Disney Channel 19 18
SBS9 34 19

Canvas

Op Canvas zijn verschillende programma’s te zien die een maatschappelijk belang hebben. Zoals het nieuwe programma Voor de Mannen. In dit programma worden mannen geïnterviewd die lang geleden al uit de kast kwamen. Daarnaast begint het elfde seizoen van De Ideale Wereld met presentator Jan-Jaap van der Wal binnenkort.
Let op: Canvas verhuist dus van kanaal 29 naar kanaal 30.

Eén

Op Eén zijn verschillende programma’s te zien als het Journaal, Dagelijkse Kost en Sporza. Dagelijkse kost is een programma wat draait om koken, maar om gerechten die je elke dag zo kunt maken. Bekende Belgische gerechten als Vol-au-Vent en Vlaams stoofvlees.
Let op: Eén verhuist dus van kanaal 28 naar kanaal 29.

Zender van de maand

Op de Zender van de maand wordt elke maand een gratis zender getoond uit het Pluspakket. Elke maand is er een nieuwe zender aan de beurt.
Let op: Zender van de Maand verhuist van kanaal 23 naar kanaal 28.

Disney Channel

Disney Channel is het natuurlijk hét kanaal voor de kinderen en tieners. Programma’s als Rapunzel, Miraculous en Elena of Alavor worden uitgezonden op dit kanaal.
Let op: Disney Channel verhuist dus van kanaal 19 naar kanaal 18.

SBS 9

Op SBS 9 zijn er programma’s te zien als Trauma Centrum, Dokters en De Buurtpolitie. Met deze programma’s is SBS 9 nooit ver weg van de realiteit en zijn de programma’s heel herkenbaar.
Let op: SBS 9 verhuist dus van kanaal 34 naar kanaal 19.

Benieuwd naar het laatste zenderoverzicht?

Wil jij weten waar alle zenders te vinden zijn of ben jij benieuwd naar alle nieuwe zenders? Kijk dan naar het laatste zenderoverzicht.

Bekijk het zenderoverzicht hier

Films, series & TV

Zender van de maand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!