17 juli 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Uitgelicht: dé 5 LGBTQI Netflix series en films

Love is love. En wij houden van films en series bingewatchen op Netflix! Speciaal voor Gay Pride 2019 hebben we de vijf beste LGBTQI films en series op Netflix voor je uitgelicht. You better werk, hunny!

The Fab Five geeft in een nieuw seizoen Queer Eye weer make-overs.


Queer Eye

In Queer Eye geven vijf homoseksuele mannen (‘The Fab Five’) hopeloos niet-fashionable heteromannen een make-over. Deze remake van de oude serie Queer Eye for the Straight Guy gaat wat meer de diepte in. Waaróm verzorgen de mannen zichzelf niet? Zet maar een doos zakdoekjes naast je op de bank. Je kan even vooruit: inmiddels staan er drie seizoenen op Netflix, en deze zomer wordt seizoen 4 verwacht.

RuPaul’s Drag Race

Drag queen RuPaul zoekt de nieuwe drag superster van Amerika.


Yass queen
! In deze serie gaat de wereldberoemde drag queen RuPaul op zoek naar de volgende drag superster van Amerika. Deelnemers van deze race zijn de meest extravagante, toonaangevende, getalenteerde en fantastisch mooie drag queens die vechten om de titel en de tiara. Elke week elimineert een jury met RuPaul en verschillende gast-sterren een queen. Hebben de queens charisma, uniqueness, nerve and talent genoeg voor de titel?

Paris is Burning

Paris is Burning volgt drag queen in New York in de jaren 80.


Deze documentaire volgt een aantal drag queens in het New York van de jaren ’80. Paris is Burning geeft een inkijkje in de wereld van drag balls, de verschillende houses (drag families) en de ellende die jonge homo’s voor hun kiezen krijgen. Mocht je nog niet weten wat shade, reading en realness betekenen, de queens leggen het uit – met voorbeelden!

Please Like Me

Josh komt erachter dat hij gay is nadat zijn vriendin het uit maakt.


De hoofdpersoon in deze grappige, hartverwarmende en soms tranentrekkende serie is de 20-jarige Josh. Nadat zijn vriendin hun relatie verbreekt, beseft hij dat hij gay is. Met de steun van zijn nu ex-vriendin Claire en zijn beste vriend en huisgenoot Tom, moet Josh zijn moeder helpen met haar strijd tegen depressie. Dit alles wordt een beetje ingewikkelder als hij zijn seksualiteit verkent met de knappe Geoffrey.

The Firefly

The Firefly (of La Luciérnaga) is een romantische Colombiaanse dramafilm. Na de plotselinge dood van haar vervreemde broer, ontmoet Lucia zijn verloofde. Mariana en Lucia bouwen een band met elkaar op door hun gedeelde verdriet, en Lucia merkt dat ze verliefd wordt. Er is 1 probleem: Lucia is net getrouwd met haar man. The Firefly is een prachtig verhaal over hoe je in iets verdrietigs iets moois kunt vinden.

Bekijk Netflix via Interactieve TV van KPN

Bij KPN kijk je Netflix gemakkelijk via Interactieve TV. Dus geen gedoe met Chromecasts, Apple TV of extra kabeltjes. En vanaf nu kan je Netflix ook betalen via je KPN-factuur. Wel zo makkelijk!

Naar Netflix

Ook interessant voor jou:

Mobiel

GB’s en MB’s delen bij KPN

Films, series & TV

Deze maand gratis te zien: OUTtv

Blijmakers

KPN viert Pride met docu Timeless Love Connection