19 oktober 2017

5 Beste romantische films om samen te kijken tijdens Valentijn

Love is in the air, 14 februari is het wederom ‘verklaar je liefde anoniem dag’. Ziet hij of zij je niet staan kan je ook altijd je moeder nog een kaartje sturen (ach gossie). Dit jaar minder budget? Blijf dan lekker thuis! Romantische film, kaarsjes aan, dekentje erbij... heerlijk! Wij hebben de vijf meest romantische films voor je op een rijtje gezet:

filmposters

The Age of Adaline
Jaja, na Game of Thrones zit Nederlandse hunk Michiel Huisman nu met Blake Lively in een film. Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Wanneer ze valt voor de charismatische Ellis, dreigt haar geheim uit te komen.

Man Up
Wanneer de alleenstaande Nancy naar Londen afreist voor het jubileum van haar ouders loopt ze de gescheiden Jack tegen het lijf. Hij verwart haar voor zijn 24-jarige blind-date en zij besluit om het spelletje mee te spelen. De vonken vliegen in het rond alleen is het enkel een kwestie van tijd tot Jack ontdekt dat Nancy niet zijn echte blind-date is.

Paper Towns
Tijd voor een coming of age-verhaal over Quentin en zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Na een nachtelijk avontuur verdwijnt zij plotseling. Wat ze achterlaat zijn een aantal cryptische aanwijzingen. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde. Zwijmel, zwijmel …

Teach Me Love
De losbandige professor Richard geniet volop van het leven. Totdat hij de half zus van zijn zwangere vriendin Kate ontmoet. Richard geeft zijn losbandige leven op en gaat met zijn gezin in Los Angeles wonen. Maar dan ziet Kate de relatie niet meer zitten en blijft Richard achter met zijn gevoelens voor Olivia.

The Longest Ride
Een film over generaties, uitdagingen en twee met elkaar verweven liefdesverhalen. De liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke en de studente Sophia wordt zwaar op de proef gesteld. Hun leven verandert totaal na hun ontmoeting met Ira. Zijn tientallen jaren durende romance inspireert het jonge stel. Laat die zakdoekjes maar komen.

Bestel je film in 3 stappen
De nieuwste films kijken vanaf je bank. Films komen steeds eerder beschikbaar in Nederland en je hoeft er niet eens meer de deur voor uit.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Een lekker avondje op de bank?

Films, series & TV

Welke series moet je echt zien?