Nieuw in het tv-menu: XITE en NPO

Er staat een nieuwe app in je tv-menu: XITE. Daar vind je de beste artiesten en nieuwste hits. En voor het beste van tv kan je terecht bij de NPO app.

De XITE app is dé manier om muziekvideo’s te kijken op jouw tv. Ontdek het uitgebreide aanbod aan themakanalen en bepaal zelf wat je ziet. Je kan de muziek helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Kies favoriete artiesten of genres en maak je eigen afspeellijsten. De muziekexperts van XITE hebben alvast tientallen lijsten voor je klaargezet.

XITE is er voor alle muziekliefhebbers. Je vindt er de grootste klassiekers maar ook de allernieuwste liedjes. De app wordt iedere dag aangevuld met nieuwe nummers en themakanalen. Je mist dus nooit meer jouw lievelingsnummer.

Bepaal het zelf

In de app kan je ook zoeken, skippen en liken. Jij bepaalt zelf het muziekaanbod. Dit geldt al helemaal voor de mixerfunctie. Hiermee stel je zelf filters in. Wil je rock uit de jaren 90? Of luister je liever naar techno van nu? Jij bepaalt het zelf met de XITE app. Nu te vinden in het tv-menu.

NPO

In datzelfde menu vind je nu ook de NPO app. Kijk hier alles terug van alle omroepen. Wanneer het jou uitkomt kijk je naar De Avondshow, Flikken Maastricht of het NOS Journaal. Daarnaast staan er ook vele tientallen (buitenlandse) films en series. Helemaal gratis. De NPO app staat nu voor je klaar.

Je kan je hier ook voor NPO Plus aanmelden. Met deze dienst kijk je ook programma’s vooruit, zonder reclame. Of kijk je programma’s langer terug.  En het aanbod is hier nóg groter.

Gerelateerde artikelen