Nieuw in jouw tv-menu: de NPO app

Vanaf nu vind je alles van de publieke omroep op één handige plek. Heel Holland Bakt kids kijken wanneer het jou uitkomt? Of nu al de volgende Flikken Maastricht-aflevering bekijken? Dat kan vanaf nu gewoon op je tv, want de populaire NPO app is toegevoegd aan het menu van KPN TV. Je vindt de app van de publieke omroep terug in het menu van je tv bij ‘Apps op TV’.

Met de NPO app bekijk je – wanneer het jou uitkomt - eenvoudig alle films, series, jeugdprogramma’s en documentaires van de publieke omroep. De meeste programma’s kijk je onbeperkt en gratis terug. Wil je dat je kijkgeschiedenis wordt opgeslagen, of persoonlijke aanbevelingen? Dan is het handig om een gratis NPO Start account aan te maken. Dan kun je die serie die je bekijkt, in bed verder kijken, omdat de app onthoudt waar je was gebleven.

Zo gebruik je de NPO app

Om de app te openen, ga je via het menu naar ‘Apps op TV’ en selecteer je de NPO app. Je kan met je afstandsbediening eenvoudig door het aanbod bladeren en programma’s, series en documentaires bekijken.  

Onze kijktips voor november

In november kijk je alvast een aantal leuke programma's met de NPO app. Volg het Sinterklaasjournaal op de voet, kijk de documentaire van onze bondscoac Louis van Gaal, of kijk het nieuwe seizoen van Even tot hier. Daarnaast kijk je in november het WK-voetbal en De invasie van Belgie.

Meteen alles kijken?

Wil je zonder reclame complete seizoenen van series, programma’s en documentaires terug of vooruitkijken? Dan kan je ook een NPO Plus account overwegen. Dit kost 2,95 per maand. Een account kan je hier aanmaken.   

Meer weten over NPO Start en NPO Plus?

We hebben de verschillen hieronder samengevat:

NPO app mogelijkheden

Gerelateerde artikelen