De 6 voordelen van een vouwbare telefoon

Het gemak van een smartphone combineren met de functionaliteit van een laptop? Dat kan met de nieuwe vouwbare smartphones van Samsung. De smartphone-fabrikant heeft zojuist twee nieuwe modellen gelanceerd: de Samsung Galaxy Z Flip4 en Z Fold4. Hiermee spelen ze in op een trend in de smartphonemarkt. Vouwbare telefoons zijn de afgelopen jaren namelijk steeds populairder geworden – en dat is niet zonder reden! Wil je weten waarom? Wij hebben de belangrijkste voordelen van een vouwbare telefoon voor je op een rijtje gezet.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 en Samsung Galaxy Z Flip4. De Samsung Foldables geven je een unieke smartphone beleving. Ervaar het zelf met de Samsung Galaxy Z Fold4 of Samsung Galaxy Z Flip4

Een vouwbare telefoon biedt het beste van twee werelden

Je hoeft bij een foldable niet meer te kiezen tussen performance en compactheid. Een vouwbare telefoon past ondanks de vele mogelijkheden en het grotere formaat namelijk makkelijk in je broekzak. Dichtgevouwen is het een slanke, compacte telefoon die je zó wegstopt en waar je snel berichtjes mee verstuurt. Opengevouwen wordt het ineens een multimedia powerhouse, waarmee je dankzij het grote edge-to-edge scherm een fantastische kijkervaring krijgt. Een echte win-win smartphone, dus!

Multitasken wordt een fluitje van een cent

Multitasken was nog nooit zo makkelijk. Even iets opzoeken terwijl je met een klant aan het videobellen bent? Dankzij de Multi Window optie op de Samsung vouwbare telefoons kan je het bovenste scherm gebruiken voor een video call, terwijl je op het onderste scherm je notities of agenda induikt. Ook voor apps als YouTube is deze functie super handig. Je kan op één scherm de video afspelen en op het andere scherm het geluid regelen of het menu bedienen.

Je smartphone makkelijk neerzetten

Door de vouwbare Samsung half open te zetten hoef je nooit meer drinkglazen, plantenpotten, of andere attributen te gebruiken wanneer je jouw telefoon even wil neerzetten. Filmpje kijken of videobellen? Zet je telefoon in de Flex Mode, plaats ‘m ergens neer, en je kunt urenlang kijken zonder bang te zijn dat je smartphone omvalt. En niet onbelangrijk: je selfies worden zo naar een compleet ander level getild!

Een vouwbare telefoon kan wel tegen een stootje

Een vouwbare telefoon is veel robuuster dan je misschien denkt. De vouwbare telefoons van Samsung zijn namelijk helemaal waterdicht. Ook zijn ze uitgerust met een metalen frame en worden ze versterkt met Armor Aluminium. Ondanks de high-end uitstraling zijn het dus échte krachtpatsers die goed tegen een stootje kunnen. Ga je klimmen of mountainbiken? Je telefoon kan gewoon met je mee.

Op een vouwbare telefoon kun je goed lezen of een filmpje kijken

Lees je graag een boek of de krant? Logisch dat je dat liever op een groot scherm doet. Daar waar de gemiddelde smartphone niet zo geschikt lijkt voor dit doel, is de vouwbare variant juist wél erg fijn om op te lezen. Klap je de telefoon helemaal open, dan ontvouwt zich een haarscherp, edge-to-edge scherm van royaal formaat. Nu hadden we al verteld dat de telefoon dankzij de Flex Mode geen steuntje in de rug nodig heeft. De telefoon blijft dus gewoon staan, en jij krijgt geen tintelende arm. Zo is jouw vouwbare telefoon ook jouw favoriete maatje tijdens een filmavond.

Alle power die je nodig hebt, maar dan super handzaam 

Deze vouwbare telefoons van Samsung zijn, net als jij, niet te stoppen. De batterij is dusdanig geoptimaliseerd dat je tot wel drie uur langer kunt doorgaan. En dankzij Super Fast Charging is je telefoon al binnen 30 minuten zo’n 50% extra opgeladen. De nieuwe Qualcomm chipset zorgt voor de dosis power die je wilt. En al die power vouw jij in een handomdraai in je handtas of broekzak. Zo zie je maar dat krachtig en handzaam heel goed samen kunnen gaan!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan over de voordelen van vouwbare telefoons. Je kunt natuurlijk het beste zelf ervaren wat zo’n telefoon voor je kan doen!  De Samsung Galaxy Z Flip4 en Z Fold4  hebben beiden zo hun eigen sterke punten. Lees er meer over en ontdek welke foldable het beste bij jou past.

Meer weten over Samsung en de beschikbare toestellen? Wij schreven eerder een stuk over alle Samsung Galaxy S exemplaren tot nu toe.

Gerelateerde artikelen