Opvouwbare telefoons: wat zijn de voordelen

Het gemak van een smartphone combineren met de functionaliteit van een laptop? Dat kan met de nieuwe opvouwbare telefoons van Samsung. De smartphone-fabrikant heeft zojuist twee nieuwe modellen gelanceerd: de Samsung Galaxy Z Flip 5 en de Samsung Galaxy Z Fold 5. Hiermee spelen ze in op een trend in de smartphonemarkt. Inklapbare smartphones zijn de afgelopen jaren namelijk steeds populairder geworden – en dat is niet zonder reden! Wil je weten waarom? Wij hebben de belangrijkste voordelen van een opvouwbare telefoon voor je op een rijtje gezet.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 en de Samsung Galaxy Z Fold 5. De Samsung Foldables geven je een unieke smartphone beleving. Ervaar het zelf met de Samsung Galaxy Z Flip5 en de Samsung Galaxy Z Fold5.

Een vouwbare telefoon biedt het beste van twee werelden

Je hoeft bij een foldable niet meer te kiezen tussen performance en compactheid. Een opvouwbare telefoon past ondanks de vele mogelijkheden en het grotere formaat namelijk makkelijk in je broekzak. Dichtgevouwen is het een slanke, compacte telefoon die je zó weg stopt en waar je snel berichtjes mee verstuurt. Opengevouwen wordt zo’n inklapbare telefoon ineens een multimedia powerhouse, waarmee je dankzij het grote edge-to-edge scherm een fantastische kijkervaring krijgt. En wat dacht je van handsfree selfies en video’s maken met de 12 megapixel camera van de Samsung Galaxy Z Flip 5? Een echte win-win smartphone, dus!

Met een vouwtelefoon is multitasken een eitje

Multitasken was nog nooit zo makkelijk. Even iets opzoeken terwijl je met een klant aan het videobellen bent? Dankzij de Multi Window optie op een Samsung vouwtelefoon kan je het bovenste scherm gebruiken voor een video call, terwijl je op het onderste scherm je notities of agenda induikt. Ook voor apps als YouTube is deze functie super handig. Zo kun je met jouw vouwtelefoon op één scherm de video afspelen en op het andere scherm het geluid regelen of het menu bedienen.

Je smartphone makkelijk neerzetten

Door de Samsung inklaptelefoon half open te zetten hoef je nooit meer drinkglazen, plantenpotten, of andere attributen te gebruiken wanneer je jouw telefoon even wil neerzetten. Filmpje kijken of videobellen? Zet jouw inklapbare telefoon van Samsung in de Flex Mode, zet ‘m ergens neer, en je kunt urenlang kijken zonder bang te zijn dat je smartphone omvalt. En niet onbelangrijk: je selfies worden zo naar een compleet ander level getild!

Een vouwbare telefoon kan wel tegen een stootje

Een opvouwbare telefoon is veel robuuster dan je misschien denkt. De opvouwbare telefoons van Samsung zijn namelijk helemaal waterdicht. Ook zijn ze uitgerust met een metalen frame en worden ze versterkt met Armor Aluminium. Ondanks de high-end uitstraling zijn het dus échte krachtpatsers die goed tegen een stootje kunnen. Ga je klimmen of mountainbiken? Je telefoon kan gewoon met je mee.

Op een inklapbare telefoon kun je makkelijk lezen of een serie kijken

Lees je graag een boek of de krant? Logisch dat je dat liever op een groot scherm doet. Daar waar de gemiddelde smartphone niet zo geschikt lijkt voor dit doel, is de inklapbare telefoon juist wél erg fijn om op te lezen. Klap je de telefoon helemaal open, dan ontvouwt zich een haarscherp, edge-to-edge scherm van royaal formaat. Nu hadden we al verteld dat de telefoon dankzij de Flex Mode geen steuntje in de rug nodig heeft. De telefoon blijft dus gewoon staan, en jij krijgt geen tintelende arm. Zo is jouw inklapbare telefoon ook jouw favoriete maatje tijdens een filmavond.

Alle power die je nodig hebt, maar dan super handzaam 

De nieuwste opvouwbare telefoons van Samsung zijn, net als jij, niet te stoppen. Zo kun je lekker handsfree videobellen en de beste selfies maken op de Flip5. En wat dacht je van eindeloos gamen of onderweg je werk afronden door het grote edge-to-edge scherm en de krachtige chipset van de Fold5? Al die mogelijkheden vouw jij in een handomdraai in je handtas of broekzak. Zo zie je maar dat krachtig en handzaam heel goed samen kunnen gaan!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan over de voordelen van Samsung’s opvouwbare telefoons. Je kunt natuurlijk het beste zelf ervaren wat zo’n telefoon voor je kan doen!

Eerder geïnteresseerd in andere Samsung modellen? Bekijk al onze Samsung toestellen.

Gerelateerde artikelen