Kijk Nederlands én Europees voetbal bij KPN

Als voetballiefhebber zit jij zondag thuis voor de buis en kijk je de Eredivisie. En doordeweekse avonden krijgen iets speciaals als we Europees voetbal kijken. Je hebt het allemaal meegemaakt. Van de grootste vreugde tot de moeilijke teleurstellingen. Want vanaf jouw eigen vertrouwde bank, volg jij je favoriete Nederlandse club door heel Europa. En dat blijft ook de komende seizoenen gewoon zo, want ook dan zit je goed bij KPN.

Voetbal kijken bij KPN via Ziggo Sport

Kort geleden heeft Ziggo Sport de exclusieve rechten van de Europese voetbalcompetities gekocht. Grote kans dat dit nieuwsbericht bij jouw als voetballiefhebber, én KPN-klant, extra de aandacht heeft getrokken. Maar geen zorgen, KPN-klanten kunnen namelijk alle Nederlandse clubs gewoon in actie zien komen, zonder dat je moet overstappen of extra betalen. En mocht jouw favoriete club heel toevallig niet de eindstrijd halen, dan zijn de finales gewoon gratis te bekijken.

Maar ook voor de absolute voetballiefhebbers, die liever geen enkele wedstrijd mist, ben je bij KPN op de juiste plek. Door het Ziggo Sport totaal pakket toe te voegen aan je abonnement, ben je verzekerd van alles wat de Europese competities te bieden hebben.

Hier lees je alles over voetbal kijken bij KPN.

Nederlands voetbal kijk je bij KPN

Of je nu het liefst naar wedstrijden kijkt uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of de KNVB Beker, KPN staat ook de komende seizoenen garant voor de complete kijkervaring zoals je die van ons gewend bent. Als KPN-klant hoef jij geen moment van het voetbal te missen.

Europees voetbal kijken met jouw KPN abonnement

Bij KPN kan je niet alleen genieten van al het moois op de Nederlandse velden, maar ook Europees voetbal volgen met het Ziggo Sport Totaal pakket. Zet dit pakket eenvoudig aan in de MijnKPN app.

Champions League kijken

Met het Ziggo Sport Totaal pakket bij KPN kan je live naar de Champions League kijken, waarbij je de spanning en sensatie van het Europese topvoetbal gewoon in je huiskamer kunt ervaren. Of het nu gaat om de meest epische confrontaties of verrassende wendingen in de UEFA Champions League, bij KPN mis je geen moment van het voetbalspektakel.

Europa League kijken

Bij KPN volg je jouw favoriete Nederlandse club ook in hun avonturen in de Europa League. Want met het Ziggo Sport Totaal pakket bij KPN ontvang je alle wedstrijden uit de Europa League live bij jou thuis.

Conference League kijken

Mochten jouw favoriete teams niet in de Champions of Europa League terecht zijn gekomen, dan kun je jouw club hopelijk nog bewonderen in de Europa Conference League. Met het Ziggo Sport Totaal pakket bij KPN ben je verzekerd van de gehele conference league live bij jou thuis op de buis.

Hoe kan ik Europees voetbal kijken bij KPN?

Je kan je gratis aanmelden voor Ziggo Sport Free. Daarmee kijk je vanaf augustus de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en de finales. Gratis met de Ziggo GO app op je smart tv, smartphone, tablet of laptop.

Makkelijk voetbal kijken zonder over te stappen

Ook de komende seizoenen kan je bij KPN makkelijk voetbal kijken, zonder dat je hoeft over te stappen naar Ziggo. Als KPN-klant heb je namelijk gratis toegang tot alle Nederlandse clubs in Europa. En met het Ziggo Sport Totaal pakket bij KPN kan je ook alle andere wedstrijden live bekijken. Als echte voetballiefhebber zit je bij KPN dus goed.

Geen echte voetbalfan maar wel op zoek naar het entertainment aanbod van KPN? Bekijk al onze zenderpakketten en entertainment abonnementen hier.

Gerelateerde artikelen