3 apps voor echte Eredivisiefans

Ben jij een echte Eredivisiefan? Dan wil je dit seizoen natuurlijk niets missen. Heb je geen tijd om alles te kijken, of wil je simpelweg álles weten? Blijf op de hoogte met deze 3 apps voor de echte liefhebbers.

Voetbalzone: alles over het laatste voetbalnieuws

Waarschijnlijk ken je de website Voetbalzone wel. Zo niet, check 'm. Voetbalzone is dé nieuwssite over voetbal. Voor alle voetballiefhebbers is er ook een Voetbalzone-app. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van nieuws over zowel de Eredivisie, Champions League, KKD als de grote buitenlandse competities en internationale toernooien. Daarnaast heb je altijd toegang tot onze laatste video’s en kun je meepraten over nieuws en wedstrijden.

Download Voetbalzone voor Android of iOS.

LiveScore: mis niets!

Hou je van voetbal en van overzicht? Dan heb je de app LiveScore nodig. In LiveScore kun je namelijk makkelijk de (tussen)stand, gele- en rode kaarten en wissels bijhouden. De kracht van de app is eenvoud, hierdoor kun je meerdere competities tegelijkertijd in de gaten houden. Ideaal dus!

Ben je niet alleen een voetballiefhebber maar blijf je ook graag op de hoogte van andere sporten? Dan is LiveScore echt iets voor jou. In de app kun je namelijk ook andere sporten volgen, zoals hockey en basketbal.

LiveScore is beschikbaar voor iOS en Android.

ESPN app: waar je ook bent

Heb jij ESPN Compleet? Dan krijg je ook de mogelijkheid om de ESPN app te gebruiken. Deze handige app voor iOS en Android laat je overal naar sport kijken. Mis nooit meer een wedstrijd! ESPN Compleet heb je al voor € 12,99 per maand.

Hoe werkt het?

Download de app of ga naar de ESPN website en log in met je KPN account. En klaar! Je kunt nu direct van de app gebruikmaken. Je kunt zowel op je mobiele telefoon, tablet als computer ESPN kijken.

De ESPN app is ook beschikbaar voor iOS en Android.

Gerelateerde artikelen