Verhuizen checklist van KPN

De verhuisdozen zijn gevuld en de verhuisbus is gehuurd: tijd om te verhuizen! Een leuk vooruitzicht, waarbij je ook genoeg moet regelen. Zoals het afsluiten van een internet en tv abonnement voor in je nieuwe woning. Wij geven je handige verhuizen tips. Met deze verhuizen checklist vergeet je niets.

Handige verhuischecklist

Iedereen kan wel wat hulp bij het verhuizen gebruiken. Ben je daarom klaar voor een handige verhuischecklist? Grijp dan pen en papier, want zonder verhuischecklist geen geslaagde verhuizing! Op deze manier vergeet je namelijk niets en laat je niets aan het toeval over. Eén van de beste verhuistips is daarom: maak een verhuizen checklist. Dat voorkomt stress tijdens verhuizen. Houd tijdens het verhuizen deze handige verhuischecklist bij de hand en je weet zeker dat alles goed gaat!

Check 1: Voorafgaand aan een verhuizing:

  • Verhuisdozen aanschaffen
  • Vervoer/opslag regelen
  • Notaris regelen
  • Koop/huur contract regelen
  • Thuis internet/tv afsluiten

Check 2: verhuizing doorgeven

Heb je een abonnement bij KPN en ga je verhuizen? Dan ben je slim bezig als je dit zo snel mogelijk doorgeeft aan KPN. Je kunt hier online je verhuizing doorgeven. Want als wij je nieuwe adres en de verhuisdatum weten, zorgen we er voor dat je niet zonder internet en tv zit. Op die manier was verhuizen nog nooit zo makkelijk!

Ga je verhuizen en wil je misschien overstappen op KPN? Met onze gratis Overstapservice is dit zo gedaan. Wij zeggen het contract bij je huidige provider voor je op en zorgen dat je op tijd bent verbonden met KPN. Weer iets dat je kunt afvinken van je verhuizen checklist.

Heb je nog geen tv & internet abonnement en wil je graag klant bij ons worden? Dat kan je gewoon in de shop aangeven.

Check 3: De verhuislijst voor tijdens verhuizing

Bekijk goed hoe je je spullen neer gaat zetten in je nieuwe huis. Handig om bijvoorbeeld van tevoren loze leidingen voor wifi punten aan te leggen.
Veel nieuwbouwwoningen hebben Glasvezel Internet. Heb je al een internetabonnement van KPN? Dan zetten we je abonnement gratis om naar glasvezel. Weet je niet of je nieuwbouwwoning een glasvezelaansluiting krijgt? Op onze glasvezel nieuwbouw-pagina krijg je het antwoord. Glasvezel is het snelste, stabielste internet. Perfect voor in je nieuwe woning. Daarmee ben je niet alleen dankzij je nieuwbouwwoning klaar voor de toekomst, maar heb je ook een netwerk dat klaar is voor de nieuwe mogelijkheden van je nieuwe huis!

Installeer UTP-aansluitingen

Overweeg daarom om tijdens de bouw UTP-aansluitingen in kamers boven en op zolder te laten installeren. Omdat alles nieuw is, kun je dit mooi wegwerken en heb je in je nieuwe huis verschillende wifipunten. Oftewel: overal snel en stabiel internet!

Hulp bij het verhuizen

Hopelijk heeft de verhuis lijst je op weg geholpen naar een geslaagde verhuizing. Wil je meer weten over verhuizen bij KPN, kijk dan ook even op onze website. We hebben ook nog een laatste puntje voor op je verhuischecklist. Vergeet niet om al je vrienden en familie op te trommelen voor wat hulp bij het verhuizen! Een paar sterke handen is altijd handig, maar bovenal ook een stuk gezelliger. Alvast veel plezier in je nieuwe woning.

Gerelateerde artikelen