TV kijken zonder kastjes en kabels met de KPN Smart TV app

Na een dag werken of naar school gaan is het heerlijk om op de bank te ploffen en even te ontspannen. Of je nou het laatste nieuws wil kijken of lachen om de Luizenmoeder, TV kijken is nog steeds een van onze favoriete bezigheden. Het afgelopen jaar keken we dan ook gemiddeld 3 uur per dag. KPN wil TV kijken graag makkelijk en leuk maken, daarom zorgen we dat jij moeiteloos TV kan kijken met onze nieuwe Smart TV app. Benieuwd wat dit voor app is? Hieronder vind je alle informatie.

Wat is de KPN Smart TV app?

Met de KPN Smart TV app kijk je op je smart-tv direct naar je favoriete tv-programma’s zonder dat je een tv-ontvanger nodig hebt. Dat betekent dat je geen draden meer door de kamer hebt lopen of apparatuur moet plaatsen. Je start simpelweg je televisie, gaat naar de app van KPN en je kan televisie kijken. Makkelijk toch?!

Nog meer doen met de Smart TV app

Naast televisie kijken biedt de nieuwe app nog veel meer mogelijkheden. Zo kan je in de televisiegids 7 dagen terug zoeken en vijf dagen vooruit. Wil je een programma kijken, maar gaat op dat moment net de deurbel? Geen probleem. Via Begin gemist bekijk je het programma gewoon vanaf het begin. Moet je tijdens het kijken naar de wc of wil je wat lekkers halen? Dan zet je het programma gewoon even op pauze. Natuurlijk kan je programma’s via de gids eenvoudig 7 dagen lang terugkijken! Als je het Opnemen pakket hebt, dan kun je vanuit de app programma’s opnemen en terugkijken op het moment dat het jou uitkomt. Met de Smart TV app kan je dus genieten van TV kijken op de manier zoals jij gewend bent!  

Ik wil de KPN Smart TV app graag proberen

Leuk dat je onze nieuwe app wil ontdekken. De KPN Smart TV app is gratis te gebruiken voor alle KPN klanten met een Internet & TV abonnement van KPN. Op dit moment moet je echter wel een smart-tv van Samsung of LG (bouwjaar 2017 of nieuwer) hebben. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er snel andere merken bijkomen!

Hoe weet ik of mijn televisie geschikt is?

Weet je niet of je TV geschikt is om de app te gebruiken? Dit is makkelijk te achterhalen door te zoeken op de KPN App in de appstore van je TV.

Waar vind ik de KPN Smart TV app?

Je kan de app downloaden in de appstore van je TV. Zoek naar KPN en download vervolgens de app. Na het starten van de app voer je het abonnementsnummer (14 cijfers) en de pincode (4 cijfers) in. Je kan deze gegevens vinden in MijnKPN onder: Producten > Thuis > Informatie & Instellingen. Daarna kan je lekker televisie kijken.

De KPN Smart TV app naast de tv-ontvanger gebruiken

Wil je de tv-ontvanger nog niet meteen weghalen, geen probleem. Je kan de Smart TV app naast de tv-ontvanger gebruiken. Als je wil wisselen tussen de Smart TV app en de tv-ontvanger, dan zul je op je tv van “source” moeten veranderen. Dit doe je door met de afstandsbediening van je televisie op de Home-button te drukken en vervolgens ga je naar “Source”. Hier selecteer je de tv-ontvanger. Met de KPN-afstandsbediening druk je op de input-button en selecteer je de tv-ontvanger.

Nog meer lezen over de Smart tv app?

Op onze website vind je alle informatie over de KPN Smart Tv app nog een keer overzichtelijk op een rij. Alvast veel kijkplezier gewenst.

Gerelateerde artikelen