Top Gun: Maverick

Na 36 jaar is de waaghals Pete ‘Maverick’ Mitchell terug. En hoe! In het vervolg van dé film van de jaren 80: Top Gun kijk je nu via Pathé Thuis naar dé actiefilm van het jaar, Top Gun: Maverick.

Na 30 jaar voelt Maverick zich nog altijd thuis bij de marine. Als testpiloot zoekt hij de grenzen van zichzelf en zijn toestel op. Hij wil geen promotie, hij wil vliegen. En het liefst zo snel mogelijk. Maar de piloot voelt dat zijn einde bij het leger nadert. Voor het zover is krijgt hij een heel bijzondere taak. Als ervaren piloot wordt hij voor de klas gezet. De man die nooit naar iemand luistert moet nu zelf piloten opleiden.

Geheime missie

En niet voor zomaar een missie. Pete moet de klas trainen voor een loodzware en geheime missie. In deze Top Gun klas zit Bradley ‘Rooster’ Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend Nick ‘Goose’ Bradsaw. Goose verongelukte in het eerste deel, een trauma voor Maverick. Maar natuurlijk ook voor de zoon van Goose. Dit leidt tot spanning. Het zorgt ervoor dat Maverick zijn diepste angsten moet overwinnen. En dat kan hij maar op 1 manier: vliegen.

Maverick heeft een onzekere toekomst bij de marine. Zoveel is zeker. Terwijl hij ook met zijn verleden moet afrekenen. Nog 1 laatste missie, en nog 1 kans om te laten zien wat hij in huis heeft. Niet alleen zijn leven, ook zijn goede naam staat op het spel. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit.

Actie

In Top Gun: Maverick zit je als kijker in de cockpit. Je ziet alle actie door de ogen van de Top Gun piloten. Regisseur Joseph Kosinski heeft van Top Gun: Maverick een geweldige actiefilm gemaakt. Natuurlijk ook dankzij de ster van beide delen: Tom Cruise. Een ode aan het eerste deel en stiekem nog veel beter. Een avontuur nog sneller dan het geluid. Vlieg dus snel naar Pathé Thuis en beleef Top Gun: Maverick.

Top Gun: Maverick kijken?

Je vindt Top Gun: Maverick en alle andere films in het tv-menu. Ga naar Films en kies Films Huren. Wil je een film bestellen, gebruik dan je pincode. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten? Kijk dan hier hoe je deze kan opzoeken of kan wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films. Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen