Op tijd overstappen met de Overstapwekker

Jullie hebben al een tijdje wat. Je contract en jij. En het ligt ook niet aan hem, maar aan jou. Jij wilt weer rondkijken. Naar een fris toestel, een goedkopere Sim Only of een gevarieerd Hussel pakket. Ontdek de mogelijkheden met de Overstapwekker in dit artikel.

Overstappen naar KPN Hussel

Hoeveel nachtjes moet jij nog slapen totdat je die nieuwe smartphone vast hebt? Zet de Overstapwekker en wij sturen een vrijblijvend mailtje als je kunt overstappen. Ohja, en overstappen is simpel: jij bestelt en geeft aan of je je nummer wilt behouden, wij regelen de rest.

KPN Hussel thuis en mobiel

Betrouwbaar internet, meer tv, makkelijker Netflixen, wie wil dat nou niet? Loopt je oude contract binnen drie maanden af? Je kunt alvast bestellen voor over drie maanden. Loopt je contract nog langer? Zet dan vrijblijvend de Overstapwekker en wij sturen een mailtje als je kunt overstappen. Dankzij de uitstekende Overstapservice heb je geen omkijken naar je overstap. Je gaat gewoon naadloos over. 

Combineer de Hussel voordelen

Neem jij een mobiele abonnement met óf zonder toestel bij KPN in combinatie met Hussel voor thuis? Dan krijg jij en de personen binnen je huishouden nog meer voordeel!

Iedere maand € 5,- korting met KPN Hussel

Voor onze klanten hebben we KPN Hussel. Daarmee krijg je alle onderstaande voordelen. Het enige wat je hoeft te doen is je KPN Hussel Mobiel abonnement combineren met KPN Hussel thuis (of andersom). 

- Elke maand €5,- extra korting op entertainment (keuze uit: ESPN, Pluspakket, Film1 en Spotify)
- Tot €7,50 korting op mobiele abonnementen
- Maandelijks aanpassen bundels omhoog of omlaag
- Gratis onderling bellen
- Onderling MB's delen

Kijk jij er ook naar uit om KPN Hussel te worden maar loopt je contract nog? Zet de Overstapwekker aan en wij laten het je weten als het zover is.

Gerelateerde artikelen