Spotify Family: genieten met de hele familie

Zit je net lekker weg te dromen in je eigen afspeellijst, komt de ‘Frozen” soundtrack van je dochter opeens voorbij. Leuk voor je dochter, minder leuk voor jou. Het delen van je Spotify-account kan het heel handig zijn, maar in dit soort situatie toch iets minder. Gelukkig is daar een oplossing voor: Spotify Family.

Wat is Spotify Family?

Met Spotify Family krijg je 1+5 Spotify accounts. Spotify Family is ideaal als je met meerdere mensen naar Spotify wilt luisteren en iedereen wil beschikken over z’n eigen account. Met dit gezinsabonnement kun je voor een vast bedrag per maand met zes mensen streamen. Je maakt dus je eigen afspeellijsten en favorieten, zonder dat je last hebt van andere gebruikers binnen het abonnement. Zo kun je makkelijk met je kinderen, (groot)ouders, broers, zussen en andere huisgenoten naar muziek luisteren.

Alle abonnees op één adres

De streamingdienst stelt als voorwaarde dat alle gebruikers van een familie-abonnement op hetzelfde adres moeten wonen. Als verschillende gebruikers van een Spotify familie-account bij de verificatie een ander adres invoeren, worden ze automatisch uit de groep verwijderd. Het invoeren van een vals adres is natuurlijk mogelijk, maar je begeeft je daarmee op glad ijs.

Spotify Family bij KPN

Nu hoor ik je zeggen. Dat klinkt mij als muziek in de oren. Iedereen zijn eigen account en nog besparen ook. Sign me up! Goed nieuws want je kunt vanaf nu ook Spotify Family bij KPN bestellen. Klanten met een KPN Thuis abonnement kunnen nu naast Spotify Premium ook kiezen voor het Family pakket van Spotify. Spotify Family kost €14,99 per maand. Voor klanten met alleen KPN Mobiel is Spotify Family nog niet mogelijk, maar er wordt wel aan gewerkt om het ook daar beschikbaar te maken.

Ben je nog geen KPN klant? Kies voor Internet en TV of een Mobiel abonnement en neem direct Spotify Premium of Spotify Family.

Hoe kan ik Spotify Family bestellen?

Spotify Family kun je bestellen via MijnKPN, in de winkel of bel gratis met 0800-0402.

Gerelateerde artikelen