Sim Only abonnement bij KPN

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? En wil je de maandelijkse kosten graag laag houden? Ga dan voor Sim Only van KPN! Met deze losse abonnementen betaal je alleen voor MB’s, minuten en sms’jes. Ideaal als je nog een goed werkende mobiele telefoon hebt.

Geen BKR met Sim Only

Een Sim Only abonnement is dus goedkoper dan een abonnement met toestel. Een ander voordeel van een Sim Only abonnement is dat je niet wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Je krijgt zo’n BKR-registratie op basis van deze twee voorwaarden: (1) je sluit een abonnement af met een telefoon van 250 euro of meer én (2) je betaalt deze telefoon per maand af. Het totaalbedrag dat je maandelijks afbetaalt voor je nieuwe telefoon, wordt namelijk gezien als een lening. Het nadeel van een BKR-registratie is dat het je maximale leenbedrag voor andere leningen beïnvloedt. Denk hierbij aan je hypotheek.

Toch word je niet bij alle abonnementen met toestel BKR geregistreerd. Zo voorkom je een BKR-registratie wanneer je je telefoon in één keer afbetaalt óf wanneer de lening van je telefoon lager is dan 250 euro. Een voorbeeldje: je wilt een abonnement met een telefoon van 400 euro. Wanneer je bij de start van je abonnement een eenmalige bijbetaling van 151 euro doet, dan is het bedrag dat je maandelijks in termijnen afbetaalt nog maar 249 euro. Omdat dit leenbedrag dus lager dan 250 is, word je niet geregistreerd bij het BKR.

Sim Only is ideaal voor kinderen

Moet jouw zoon of dochter een eind fietsen om op school komen? Dan is het een geruststellende gedachte dat hij of zij jou altijd kan bereiken wanneer er iets aan de hand is. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je kind te verrassen met een gloednieuwe smartphone met abonnement. Maar wil je de maandelijkse kosten laag houden? En heb je nog een prima toestel in de la liggen? Ga dan voor ons telefoon abonnement voor je kind: Kids sim!

Altijd bereikbaar met Sim Only van KPN

Met een Sim Only abonnement ben je altijd bereikbaar, óók als de MB’s of minuten van de bundel op zijn. Dus heeft jouw kind alles al opgemaakt, maar moet hij onverhoopt toch een noodtelefoontje plegen? Dat kan met Sim Only van KPN! Je betaalt dan alleen een hoger tarief (23 cent per minuut). Ook kan jouw kind met Sim Only van KPN nog steeds internetten wanneer de MB-bundel op is; de internetsnelheid wordt alleen automatisch vertraagd.

Sim Only abonnementen op maat

Bij KPN kun je kiezen uit voordelige Sim Only abonnementen. Maar welk abonnement past het beste bij jou of je kind? Wij helpen je kiezen. Of je kunt zelf onze opties voor Sim Only vergelijken.

Gerelateerde artikelen