Win prijzen en toegangskaarten via Seaters

Als sponsor van onder andere de KNVB, de Eredivisie en het Rijksmuseum heeft KPN regelmatig kaarten beschikbaar voor trouwe klanten. Deze kun je aanvragen via het online platform Seaters. Op deze pagina lees je hoe het werkt.

Speciaal voor KPN klanten

Wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Eredivisieclubs; ze komen allemaal voorbij op Seaters. Daarnaast hebben we regelmatig kaarten beschikbaar voor het Rijksmuseum, festivals of andere culturele uitjes. In veel gevallen vragen we hiervoor een kleine eigen bijdrage ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. Dit bijzondere fonds zet zich in voor kwetsbare groepen in de samenleving, voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is. Denk bijvoorbeeld aan eenzame ouderen of langdurig zieke kinderen.

Naast toegangskaarten vind je op Seaters regelmatig winacties. Hierbij maak je gratis kans op de leukste prijzen.

Zo meld je jezelf aan

1. Ga naar seaters.com/kpn

2. Activeer snel en gratis je account met de toegangscode kpnpaktuit.

3. Volg de instructies in de bevestigingsmail

4. Zodra je e-mail bevestigd is, log je in met jouw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Kies uit de lijst van acties en schrijf je in

Ik meld me aan

De beschikbare items worden door middel van loting verdeeld. Als je wordt ingeloot krijg je kaarten of vouchercodes toegewezen. Indien nodig bevestig je deze door een kleine eigen bijdrage te betalen ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. Let op: bij toewijzing van prijzen zal worden gekeken of je een actief KPN ID account hebt om zeker te weten dat je KPN klant bent.

Nieuw: zonder wachtwoord inloggen met de PiM app

Misschien heb je het op de socials of in de nieuwsbrief van KPN al gezien. Naast de traditionele manier van inloggen heb je vanaf vandaag ook de mogelijkheid om in te loggen met de nieuwe inlogmethode: “PiM”.

Wat is PiM?

PiM is de Personal Identity Manager app, powered by KPN. Met PiM kan je je bij verschillende bedrijven aanmelden, (wachtwoordloos) inloggen of identificeren. Zo werken we aan een toekomst met minder apps op je telefoon en minder pasjes in je portemonnee. Bovendien ben je nooit meer je wachtwoord kwijt; super makkelijk en veilig. PiM da’s een slim ID. Wil je meer weten over KPN dochter PiM? Klik dan hier.

Zo meld je jezelf (opnieuw) aan voor Seaters met PiM 

Download de PiM ID app in de betreffende app store en registreer jezelf met je e-mailadres. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres dat je ook voor KPN ID gebruikt.

1. Scan de QR code op seaters.com/kpn en log in (PC) of klik op ‘inloggen’ en je wordt automatisch naar de PiM-app geleid (smartphone)
2.. Gebruik de toegangscode kpnpaktuit om jezelf toegang te geven
3.. Kies uit de lijst van acties en schrijf je in

Ik meld me aan

Gerelateerde artikelen