De Samsung Galaxy Chromebook Go: de laptop die altijd paraat staat

Een laptop die je ondersteunt op de momenten wanneer jij het nodig hebt. Of dit nu tijdens een lange werkdag is, wanneer je aan het ontspannen bent met een serie op de bank, of tijdens een volgepakte collegedag: de Samsung Galaxy Chromebook Go staat paraat. Zo wordt je laptop een factor waarop je kunt bouwen én die je blind kunt vertrouwen. En hadden we het snelwerkende besturingssysteem van Google al benoemd? Hier wil je meer over weten.

Snel, makkelijk en veilig

Niets vervelender dan een laptop die traag opstart of nog moet updaten voordat je aan de slag kunt. Gelukkig heb je daar met de Samsung Galaxy Chromebook Go geen last meer van. Dankzij de automatische updates en de supersnelle opstarttijd kun jij meteen met je taken beginnen. De Samsung Galaxy Chromebook Go is altijd snel, makkelijk en veilig in gebruik.

Veilig, zei je? Zéker weten. Een paar beveiligingsfuncties van de Samsung Galaxy Chromebook Go:

  • De verschillende software-onderdelen zijn van elkaar gescheiden met sandboxing, waardoor de rest van je computer nog steeds beveiligd is als je ergens een virus binnenhaalt.
  • Start jij je computer op, dan wordt Verified Boot doorlopen: een beveiligingscheck op de achtergrond die malware voorkomt.
  • Dankzij de ingebouwde beveiligingschip worden gevoelige gegevens beschermd en afgeschermd.
  • Jouw Chromebook is automatisch beschermd tegen malware dankzij de ingebouwde virusbeveiliging.

Lichtgewicht dat overal mee naartoe gaat

Ook fijn: de Samsung Galaxy Chromebook Go is met zijn 1450 gram en 15.9 mm dikte een lichtgewicht. Je neemt de laptop dus makkelijk mee onder je arm, waar je ook gaat. Dankzij de batterij die tot 12 uur meegaat is het meenemen van een oplader tijdens een werk- of collegedag dan ook niet nodig. Dat scheelt weer ruimte in je tas. En moet je je telefoon of een ander elektronisch apparaat opladen terwijl er geen stopcontact in de buurt is? Met een USB en USB-C ingang kun jij al je apparaten moeiteloos opladen.

Multifunctionele alleskunner

Speel met deze Samsung Galaxy Chromebook een spelletje in de trein op weg naar huis. Of gebruik de Chromebook om online tv op te kijken via de interactieve TV app van KPN of via tv.kpn.com. Deze multifunctionele laptop kan het allemaal en geeft je dag in dag uit precies dát wat je nodig hebt.

Schokbestendig én bestand tegen morsen

De Samsung Galaxy Chromebook Go is voor iedereen, óók voor wie een beetje onhandig is. De laptop is namelijk schokbestendig en het toetsenbord is bestand tegen morsen. Flesje water over je laptop? Geen enkel probleem.

Het beste van Google in een laptop

Maar dat is nog niet alles: de naam ‘Chromebook’ gaf het al weg, maar deze laptop is uitgerust met het beste wat Google te bieden heeft. Het Chrome OS besturingssysteem is snel, maakt gebruik van de Chrome webbrowser en opereert met web-apps om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn in je dagelijkse leer- of werkomgeving.

Zie jij het helemaal zitten met de Samsung Galaxy Chromebook Go? Dat snappen we! Om het nog aantrekkelijker te maken krijg je tijdens de back-to-school weekenddeal van KPN de Samsung Galaxy Chromebook Go cadeau bij een nieuw internet- en televisie abonnement. Deze aanbieding geldt alleen op vrijdag, zaterdag en zondag en is online verkrijgbaar via kpn.com/weekenddeal.

Gerelateerde artikelen