Rico vs Badr: het gevecht van de eeuw?

Let’s get ready to rumble! In Glory Collission 2 gingen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december met elkaar op de vuist. Toen verloor Badr na een blessure door winnaar Rico Verhoeven. Krijgt Badr een rematch om zichzelf te bewijzen?


Rico Verhoeven vs Badr Hari: ultieme rematch

Het was de tweede keer dat Rico Verhoeven en Badr Hari het gevecht met elkaar aangingen. Dit keer ook om de WK-titel voor zwaargewicht. De knokpartij op 21 december 2019 was… eigenlijk wel een deceptie. Toen moest Badr namelijk zijn handdoek in de ring gooien vanwege een beenblessure.

In een volgende rematch, heeft Badr dus wat recht te zetten. De winnaar van Rico versus Badr mag zich de nieuwe kampioen noemen. Daarmee staat er genoeg op het spel. In de aanloop bij het vorige gevecht ging het er ook hard aan toe.

Tijdens de persconferentie met de twee vechters was de mentale oorlogsvoering al in volle gang. Scheldwoorden waren niet uit de lucht en de heren lieten er geen misverstand over bestaan: ze mochten elkaar niet. Op 21 december was er geen ruimte meer voor woorden, maar voor daden. Toen kon je met je iTV abonnement zien wie de winnaar werd.


Rico vs Badr: dit zijn hun sterke punten

Rico Verhoeven en Badr Hari zijn de absolute wereldtop in het zwaargewicht van kickboksen. Wat maakt deze twee vechtersbazen zo sterk?


Rico Verhoeven: negenvoudig wereldkampioen zwaargewicht

Hij is tot op het bot afgetraind en leeft voor zijn sport. Niet voor niets is Rico al sinds 2013 de wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. Een jongen waarover je nooit een onvertogen woord hoort en waarover je in de bladen niets geks leest. Deze knuffelkickbokser lijkt het braafste jongetje van de klas, tot hij zijn bokshandschoenen aan doet. Dan gaat de knop om en is de concurrentie gewaarschuwd…


Badr Hari: bad guy terug van dopingschorsing

Ten opzichte van Rico is Badr de bad guy. Zo is hij weleens gediskwalificeerd omdat hij doortrapte op een kickbokser die al op de grond lag. En werd hij in 2018 betrapt op doping. Inmiddels is zijn schorsing afgelopen en mag hij weer vechten. Badr is als een vulkaan die elk moment kan ontploffen. Als dat op de volgende rematch óók gebeurt? Dan kan Rico zijn borst natmaken!


Glory Collission: hét vechtsportevenement van het jaar

Rico Verhoeven vs Badr Hari was de hoofdwedstrijd van Glory Collission 2: Unfinished Business. En op 21 december 2019 te zien in het Gelredome in Arnhem. Eerder in 2016 keer was Rico vs Badr live te volgen op Ziggo Sport, het laatste gevecht keek je live op Veronica.

Wil je Rico weer tegen Badr in actie zien? Of andersom? Beide heren laten positieve geluiden van zich horen over een mogelijke rematch. Binnenkort kan de liefhebber een mooi avondje vechtsport verwachten!


Rico vs Badr live kijken met KPN iTV

Glory Collission 2: Unfinished Business is een ouderwets lekkere fight night geworden dat smaakt naar meer. Het gevecht Badr Hari vs Rico Verhoeven begon om 20.00 uur en was live te zien op Veronica. Ben je benieuwd waar je de volgende rematch kan volgen? Eenvoudig kijk je met de KPN iTV-app op verschillende apparaten of gewoon op de TV met het iTV kastje. Via de iTV-website kun je Rico vs Badr ook op je laptop kijken. Ideaal als je niet thuis bent, maar toch het komende gevecht van de eeuw wilt meepakken!


Wil je ook Rico vs Badr kijken, maar heb je nog geen Internet en TV van KPN? Check onze abonnementen!

Gerelateerde artikelen