Premier League, La Liga en Serie A live bij KPN

De bal is aan het rollen. De Spaanse La Liga weer met vlijmscherpe derby's. Samen met de Engelse Premier League in het Verenigd Koninkrijk. En de welbekende Serie A in het mooie Italië.

Spannende wedstrijden op het programma

We kunnen genieten van spannende wedstrijden in Spanje en mooie affiches in Engeland. Ook is de strijd in de Italiaanse Serie A om te snijden. Naast de wedstrijden van de Engelse competitie aanschouw je ook de strijd om de FA cup die interessante wedstrijden opleveren.

De stand van zaken in de Spaanse La Liga

In de Spaanse La Liga worden legendarische wedstrijden gespeeld met bekende voetballers Messi, Benzema en Ramos. Ook samen met Nederlandse profs zoals Frenkie en Luuk de Jong. De meeste clubs in Spanje zijn dan ook druk bezig met trainen voor de hevige strijd tussen de rivalen. De uitkomsten zijn altijd behoorlijk spannend en kunnen onvoorspelbaar zijn. Dit komt vooral door de deelname van topclubs zoals Atlético Madrid en FC Barcelona die strijden om de titel. Gevolgd door Real Madrid, Sevilla, Real Sociedad en nóg veel meer!

De Engelse Premier League

Een van de meest bekende competities ter wereld is van Engeland. De Engelse Premier League is elk jaar reuzespannend en niet weg te denken. Verschillende clubs halen alles uit de kast voor de koppositie in de Engelse competitie. Die bestaat vaak uit profvoetbal clubs zoals Manchester City, Manchester United, Leicester City, Chelsea en meerdere. Daarbij zie je ook topspelers Virgil van Dijk, Kevin de Bruyne en Bruno Fernandes natuurlijk in actie.

Wie wordt het in Italië?

De voetbalsterren van Italië; Ronaldo, Ibrahimovic en Lukaku zijn met topprestaties volop te bewonderen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk de Coppa Italia. De finale hiervan is elk seizoen een ware spektakel en verrast de supporters keer op keer. Op de Italiaanse velden bewonder je ook spelers Kluivert en Karsdorp. De strijd in de competitie wordt onder andere bepaald door uitstekende clubs Juventus, Inter Milan, Atalanta en Roma. Geniet van topwedstrijden!

Hoe kijk je live voetbal bij KPN?

Ben jij ook zo benieuwd wie de Spaanse La Liga gaat winnen en welke verrassende uitslagen we nog gaan zien in de Engelse Premier League? Wil jij helemaal niets missen van de Spaanse en Engelse voetbalcompetities? Met een abonnement op het Ziggo Sport Totaal pakket kan je de wedstrijden live volgen. Meer informatie over Ziggo Sport Totaal en hoe je het pakket aanzet, vind je op onze website. Je kunt het Ziggo Sport Totaal pakket maandelijks aan- of uitzetten.

Meteen aanzetten?

  1. Ga hieronder naar MijnKPN en log in
  2. Kies je 'Thuis' product
  3. Klik op 'Extra opties wijzigen of toevoegen'
  4. Kies 'Televisie'
  5. Selecteer Ziggo Sport Totaal en klik op toevoegen of verwijderen
  6. Bevestig met de blauwe knop
Aanzetten in MijnKPN

Gerelateerde artikelen