Online gamen met Xbox Game Pass Ultimate

Online gamen met KPN! KPN en Microsoft hebben een exclusieve game-deal gesloten. Dit houdt in dat je vanaf nu toegang kunt krijgen tot Xbox Game Pass Ultimate. Dat is cloud gaming van Microsoft. Hiermee kun je meer dan 100 geweldige games spelen op verschillende apparaten. En dat via het netwerk van Nederland.

Vanaf nu bij KPN - cloud gaming met Xbox Game Pass Ultimate

Groot nieuws voor alle Nederlandse gamers! Dankzij een exclusieve samenwerking tussen KPN en Microsoft kunnen zij vanaf juni meer dan 100 geweldige games spelen met Xbox Game Pass Ultimate op Xbox consoles, Windows 10 pc's, mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta). De samenwerking biedt gamers in Nederland de mogelijkheid om online te gamen. Waar ze maar willen, wanneer ze maar willen, op de manier die ze willen, via het krachtige netwerk van KPN.

Bekijk Xbox Game Pass Ultimate

KPN is de eerste Nederlandse netwerkprovider die online gamen aanbiedt

De gamingindustrie is de snelst groeiende entertainmentmarkt van de wereld, met als een van de nieuwste innovaties game-abonnementen die gaming via de cloud ondersteunen. Hierdoor eisen gamers steeds vaker hoogwaardige netwerkverbindingen, zowel thuis als op locatie. Als hoofdsponsor van de eDivisie en launching partner van E-Oranje heeft KPN een langdurige relatie met gamend Nederland. Deze exclusieve samenwerking met Microsoft plaatst gamers op de eerste rij bij KPN. Mede dankzij 5G en glasvezel voldoet KPN’s netwerk van Nederland aan de behoefte van de meest veeleisende gamers die ook online willen gamen. Binnekort kunnen KPN klanten hun abonnement uitbreiden met Xbox Game Pass Ultimate, waarmee ze meer dan 100 online games kunnen spelen, van Forza Horizon 4 tot Minecraft Dungeons en blockbuster-titels van Xbox partners, op console, pc of mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta).

Overal supersnel online gamen via 5G

Gaming en e-sports zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een snelle en stabiele internetverbinding is hiervoor belangrijk. Dankzij glasvezel en ons uitgebreide 5G netwerk maken we gamen nu toegankelijk voor iedereen, overal. Xbox Game Pass Ultimate biedt een samengesteld aanbod van meer dan 100 geweldige games, waaraan voortdurend nieuwe games worden toegevoegd. Je kunt ze rechtstreeks spelen op Xbox consoles, Windows 10 PCs of mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta).

Online gamen met de Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate is een gebruiksvriendelijk abonnement voor mobiele telefoons en tablets, Xbox consoles en Windows 10 pc's. Het biedt voor elk wat wils: innovatieve titels van onafhankelijke ontwikkelaars tot blockbuster games van middelgrote tot grote uitgevers en toegang tot games van Xbox Game Studios, vanaf de dag van lancering. Met Xbox Game Pass Ultimate kunnen gamers genieten van hun nieuwe favoriete game, Xbox Live Gold, Xbox Cloud Gaming (bèta) en een EA Play-lidmaatschap voor een lage maandprijs.

Bekijk Xbox Game Pass Ultimate

Gerelateerde artikelen