In juli kijk je nieuwe tv-zenders in het Pluspakket

We hebben goed nieuws voor muziekliefhebbers. In juli worden er 2 nieuwe zenders toegevoegd aan het Pluspakket als je tv van KPN hebt. Ook verandert er een zender van naam, zowel voor KPN TV als Digitenne klanten, lees daarvoor de laatste alinea van dit blog.

Ga lekker terug in de tijd naar de topjaren van Michael Jackson en Madonna met de zender MTV 80’s. Of als je ook wilt genieten van de huidige hits, dan kijk je 24 uur per dag en 7 dagen per week naar non-stop muziek op de zender MTV Live. Hieronder lees je meer over de nieuwe zenders.

MTV 80’s

Deze nieuwe zender verrast alle fans die houden van de muziek uit de jaren 80. Met non-stop de beste muzikale klassiekers en vele bekende filmsoundtracks. MTV 80s heeft de perfecte afspeellijst met muziekvideo’s uit de jaren 80: van de grote popdiva's zoals Madonna of Whitney Houston tot het iconische 'Duran Duran' of 'Spandau Ballet". Deze zender komt in de plaats voor het huidige MTV Music 24. Je vindt MTV 80’s vanaf 1 juli op kanaal 110.

MTV Live

Er is nog meer goed nieuws voor muziekliefhebbers. Met de nieuwe zender MTV Live kijk je 24 uur per dag en 7 dagen per week non-stop muziek. Bij MTV Live draait het de hele dag om de grootste hits, de vetste video’s en de beste artiesten. En je bent altijd op de hoogte van wat ‘hot and happening’ is op muziekgebied. Een van de hoogtepunten van deze zender is MTV Live Sessions. Hiermee krijg je de kans om ‘s werelds populairste artiesten live op te zien treden, terwijl je thuis op de bank zit. Je vindt MTV Live vanaf 1 juli op kanaal 116.

Tot slot nog een zenderwijziging (ook voor Digitenne)

Naast deze nieuwe zenders in het Pluspakket, wijzigt er ook nog een zender. De zender Pornhub kun je in het vervolg vinden onder de naam True Amateurs (ook als je Digitenne hebt). De On Demand films vind je via je tv-menu onder Films > Erotiek. Je vindt de zender vanaf 1 juli op kanaal 653.

Gerelateerde artikelen