Wat zijn de nieuwe iPhone 11 kleuren? Vind jouw match!

Ben jij een Heelal Harry, Pastel Pieter, Regenboog Rudy, Basic Beauty of een Mister Royal? Wat voor type je ook bent, er is altijd een iPhone 11 die bij je past. Doe de kleurentest en vind jouw match!

iPhone 11 kleuren en iPhone 11 Pro Max kleuren

Nieuwe iPhone, nieuwe trendy look! Met de introductie van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max in september 2019 zette Apple wederom een fashion statement. Zo hebben de nieuwste iPhone topmodellen niet alleen een high-tech vormgeving van de bovenste plank, ook zijn ze verkrijgbaar in maar liefst negen trendy kleuren. Welk kleurtype ben jij?

Heelal Harry

Droom jij over de sterren en de maan? Ben je een trekkie? Of hou je gewoon van alle mooie kleuren die je doen denken aan de ruimte? Dan ben jij een Heelal Harry en is een iPhone 11 Pro of 11 Pro Max in de kleur Space Grey helemaal jouw ding. Glanzend diepgrijs; daarmee waan je je meteen in het heelal.

Pastel Pieter

Een Pastel Pieter houdt van – je raadt het al – pastelkleuren! En als echt pastelliefhebber is de iPhone 11 your guy. Deze telefoon is verkrijgbaar in de pasteltinten zachtgroen (Green), lila (Purple) en fluweelgeel (Yellow). Hiermee tune je (nu al) in op het paasontbijt.

Regenboog Rudy

Net als Pastel Pieter houdt Regenboog Rudy van kleur. Maar dan vooral van uitgesproken, felle kleuren. Kun jij je daarin vinden? Check dan de iPhone 11 Red! Of de iPhone XR (uit 2018) in Yellow, Coral of Blue. Gegarandeerd dat jouw regenboog vrolijk kleurt met deze kleuren!

Basic Beauty

Er gaat niets boven een goede basic. Dat weet Apple als geen ander. Daarom zit je ook als Basic Beauty helemaal goed met een iPhone 11. Is less is more jouw motto? Ga dan voor de iPhone 11 White of Black of de 11 Pro Silver.

Mister Royal

Mister (of Misses) Royal gaat voor een koninklijk onthaal. Daar helpt een iPhone 11 Pro Max Gold uitstekend bij. Wil jij een telefoon met een royal touch? Kies dan de iPhone 11 Pro Max Midnight Green. Dat wordt koninklijk genieten met die mooie diepgroene kleur!

Overige iPhone kleuren

Ook andere iPhone telefoons bieden een kleurenpallet waar je U tegen zegt:

iPhone 12

De iPhone 12 brengt ook een heel kleurenpallet met zich mee. Zo is de iPhone 12 in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en groen beschikbaar. De iPhone 12 mini is te krijgen in de spetterende kleuren: zwart, wit, rood, blauw en groen. Kun je bij de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max kiezen uit zwart, zilver, goud en donkerblauw. De laatste hebben we nog niet eerder gezien en is zeer chique.

iPhone XR kleuren

We noemden hem al bij Regenboog Rudy: de iPhone XR uit 2018. De voorloper op de iPhone 11 is beschikbaar in zes onwijs toffe kleuren: Yellow, Coral, Red, Blue, White en Black. Welke is jouw favoriet?

iPhone Xs kleuren

De voorganger van de iPhone 11 Pro, de iPhone Xs, zette in 2018 de trend met de drie hoofdkleuren van Apple. Gold, Space Grey en Silver zijn niet meer weg te denken uit het iPhone-landschap. Heelal Harry kan dus tussen verschillende modellen kiezen!

iPhone 8 Goud

In 2017 kwam de iPhone 8 uit. Dit is (terecht) nog steeds één van Apple’s beste telefoons ooit gemaakt. En hoe mooi is deze in de kleur Gold?! De iPhone 8 goud kun je ook bestellen in Silver, Space Grey en Red.

Gerelateerde artikelen